• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boynum tutuldu kaldı böyle :(

bayangezenti

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
1.709
1.689
333
canım acıyo :( ya gece bi uyandım boynum tutulmuş ben gecer diye düşünüyodum işe geldim ama geçiceği yok aksine artıyo. netten baktım hep havlu ısıtma falan diyo şuanda öyle bişi yapmam mümkün değil. ne yapsam gecer nolur bilen biri cevap versin dayanılcak gibi değil :( yanımda ilaç olarak sadece parol var o gecirir mi :(

Sicak havlu koyma imkanin yoksa hamama gitme imkanin hic yoktur sanirim ama en iyi gelen sey sicak buhar banyosu ve hamamdir canim
Cok gecmis olsun

canım acıyo :KK43: ya gece bi uyandım boynum tutulmuş ben gecer diye düşünüyodum işe geldim ama geçiceği yok aksine artıyo. netten baktım hep havlu ısıtma falan diyo şuanda öyle bişi yapmam mümkün değil. ne yapsam gecer nolur bilen biri cevap versin dayanılcak gibi değil :KK43: yanımda ilaç olarak sadece parol var o gecirir mi :KK43:

Evde değil işte iseniz eczaneden kas gevşetici alın geçirir...

Evde iseniz yarım patatesi rendeleyin, 6-7 zeytini de çekirdeğinden çıkarın, doğrayın ve ikisini karıştırıp tülbent gibi bişeyle tutulan yere sarın.

Cok gecmis olsun. Gecen bendede olmusdu.cok kotu acisi var.kas gevsetici sure bilirsin

eczaneye gidebiliyorsanız tutulan bölgeye yapıştırılan, sıcaklık veren bantlar var onları kullanabilirsiniz. kremler gibi koku da yapmıyor hem.

canım acıyo :KK43: ya gece bi uyandım boynum tutulmuş ben gecer diye düşünüyodum işe geldim ama geçiceği yok aksine artıyo. netten baktım hep havlu ısıtma falan diyo şuanda öyle bişi yapmam mümkün değil. ne yapsam gecer nolur bilen biri cevap versin dayanılcak gibi değil :KK43: yanımda ilaç olarak sadece parol var o gecirir mi :KK43:
boyun tutulması çok zordur ya. Gevşemesi lazım. Masaj işe yarar, sıcak banyo yarar, sıcak su torbası yarar. İş yerindeysen pet işe bulup içine sıcak su koyup boynuna koyarsan çok faydası olur.

Kas gevsetici ilaç+krem bulabilirsen biraz rahatlarsın. Benimde tutulmuştu 1 hafta öyle gezdim..

Benim de pzt günü tutuldu. Sıcak şeyler koydum bana mısın demedi. Fizik Tedavi uzmanına gittim iğne, ilaç, merhem verdi. Ancak bugün toparladım birazcık. İmkanınız varsa doktora gidin yoksa kas gevşetici alın mutlaka.

canı işyerindeysen bir pet şişeye sıcak su koy koynuna koy etkili bir çözüm biraz yumuşatır daha sonra eve gidince vicks sür sıcak su torbası koy çok iyi geliyor

Back
X