Boynum yandı, bilgisi olan var mı?

NaifBegonya

Özlem.... zor olduğu kadar terbiye edici.
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2013
334
147
123
İyi akşamlar. Maşa yaparken boynuma değdi ve baya yanmış sonradan kararınca gördüm. Leke kalmaması için ne yapmalıyım? Lütfen bilgisi olan cevabını esirgemesin. Zira tam ortada doğum lekesi gibi duruyor

Kendiliğinden geçer bence çünkü benim de alnım aynı şekilde yanıp geçmişti.

Kesinlikle kantaron yağı sürmelisin.
Benimde düzleştiriciden çenem yanmıştı hem de çok kötü.. Kantaron yağı 2 güne iz miz bırakmadı. Acısı içinde silverdin krem birebir..

İyi akşamlar. Maşa yaparken boynuma değdi ve baya yanmış sonradan kararınca gördüm. Leke kalmaması için ne yapmalıyım? Lütfen bilgisi olan cevabını esirgemesin. Zira tam ortada doğum lekesi gibi duruyor

Bepantene sur silverdin tavsiye etmdm leke birakir

Dışarı çıkarken yüksek faktörlü güneş koruyucu kreminizi mutlaka sürün. Geceleri de herhangi bir yanık kremi sürebilirsiniz, yanık kremi bir kaç gün ama güneş kremi yaz boyu. Tamamen geçmesi aylar sürer ama geçer.

bitkisel bir şeyler arıyorsanız varsa kantaron yağı iyi gelir.
zeytinyağı da olur.

yanık kremini düzenli kullanırsanız da izi kalmaz.

geçmiş olsun.

Kantoran yagi sürün... leke derinliğine bağlı sanırım.. benim sol elim genelde fırından yaniyor iki yeri baya derin yanmıştır leke kaldi..

Kesinlikle sari kantaron yagi ve zeytinyagi.. gunde 3 defa surmelisin..ama kesinlikle gunesden korumalisin..benim bacagim komple yanmisti simdi eser kalmadi ..

Back
X