boynuz yutulur mu?

Firstnight

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
233
70
98
31
ne diyim bilmiyorumki yanına gidip sarılıp ağlayabileceğim kimsem yok yapayalnızım bom boş evde . kadının birine yazmış seni özlüyorum biraz sana olan duygularımı biliyosun diye açıklama ise sarhoştum. şimdi özürler bilmem neler.. ne yapayım? başkası olsa eser gürlerim aptal mısın erkek mi yok daha evli değilken bu böyle diye. Mantığım ne yapmam gerektiğini gayet iyi söylüyor. Kalbim yut otur diyor.. geçer değil mi toparlanırım. Bu da gol değilmiş demekki.

Kadının birine sarhoşken "özlüyorum" yazıyorsa daha öncede görüşülmüş demektir.
Bir an evlisiniz çocuğunuz var sandım evli de değilmişsiniz.
Zorunuz nedir pardon da.
Ve sizi aldatan birine nasıl hala sevgi besleyebiliyorsunuz derhal kurtarın kendinizi şundan.

Kesinlikle mantığınızı dinleyin, diğeri yalancı.
Bu adamla göz göre göre evlenmeyin.
Şuan önünüzde düzelme ihtimalinin %90 olmadığı biri var, fakat diğer yandan da önünüzde daha iyi mutlu olacağınız biriyle karşılaşma ihtimali var. Seçim sizin.
Kendinizi sevin.

Yutamazsan gargara yaparsın.
Evlenince çocukta yaparsın düzelir. Oh mis.
Ay n'olur böyle akıl vermeyin ciddi sanıp bunu uygulayanlar var.
Günümüzde evlenince veya çocuk yapınca erkeğin karakterinin, beyin dağarcığının değişeceğini düşünenler var, hala. :işsiz:

Yutulmaz canım yutturulur. :işsiz:
Sen niye yutacaksın, al o boynuzu... :kahve:
Evlenmeden böyleyse, evlendikten sonra boynuz koleksiyonu yaptırır sana bu. Ona göre hareket et.

Özlüyorum biraz ağır olmuş, en azından bana ağır gelirdi, demek ki aklında kalbinin derinliğinde unutamadığı biri var, sonra karşınıza çıkarmasın aslında ben başkasını seviyordum unutamadım diye.

ne diyim bilmiyorumki yanına gidip sarılıp ağlayabileceğim kimsem yok yapayalnızım bom boş evde . kadının birine yazmış seni özlüyorum biraz sana olan duygularımı biliyosun diye açıklama ise sarhoştum. şimdi özürler bilmem neler.. ne yapayım? başkası olsa eser gürlerim aptal mısın erkek mi yok daha evli değilken bu böyle diye. Mantığım ne yapmam gerektiğini gayet iyi söylüyor. Kalbim yut otur diyor.. geçer değil mi toparlanırım. Bu da gol değilmiş demekki.
Sen affet te o seni boynuzlamaya devsm eder canım

nefes alamıyorum sanki ya güçlü durmam lazım

Terk etmez isen adamın sana saygısı asla olmicak değerin sıfırlanacak ve terk edileceksin yüksek ihtimal ... Diğer olasılık nasıl olsa affediyor napsam benden vazgeçmiyor gibi gibi evlenir gelsin cehennem hayatı..

İki durum da adamın kıçına bas tekmeyi bu adamı kendine layık bulma hayat prensiplerin olsun düzelir düzelir diyip kendini kandırma düzelmez...

Son düzenleyen: Moderatör:
nası unutayım ki.. allahım terk ettikten sonrası koca bir kara delik sanki bom boş yalnız

nası unutayım ki.. allahım terk ettikten sonrası koca bir kara delik sanki bom boş yalnız

Alışkanlıktan başka bir şey değil.
Böyle bir insanla devam etsen daha çok yalnız olacaksın, iyice eziyet olacak ileride yine yaptığında, boşa zaman kaybedeceksin.
Geçecek bunlar, yaşadım.

Back
X