Boyu 1.75 ve üzeri olanlar bakabilir mi?

Boyla alakası Yok ki o çıkıklığın..
 
Resmî şimdi gördüm de o basen değil mi ya..senin leğen kemiği orada değil bacım .leğen kemiğinde sıkıntı Yok.basenin var.
 
Bnm boyum 176. Bndede orda yağ var yani çok sorunlı bi kısım bnden kilolulara tşört yakışıo daha çok. Simit bölgesi çok var hiç gzl drmuyo. Kşke bndede çıksa kemik yağ olmasa :)
 
Bu konu beni 10 Cm asiyorrrŕ
 
Eki Görüntüle 2062731 Dar etek giydim ki görünsün. Kiloluyum zaten ama verdikçe vücudum bicimsizlesiyor zamanla oturur mu dersiniz?

Bu sporla gider anca, ben leğen kemiği çıkıklığı deyince şöyle bir şey canlandırmıştım gözümde:



Bu da baya seksi bir pozmuş, ehehe. Yani velhasılı diyeceğim, bence bir spor merkezine yazılın. Ben 1 yıldır gidiyorum, tekrar yeniledim hatta. Bacaklarım orantısızdı üstler kalın, bileklerim çok inceydi onlar toparlandı. Popom çok düzdü, şu an baya kıvamında oldu. Eğitmenin verdiği program eşliğinde çalışmanızı öneririm ben.
 
Ay beni de çok rahatsız ediyor o kemikler. Boyum sizden baya kısa ama ben daha kiloluyken de varlardı şimdi zayıfladım gene varlar maalesef bir çözümünü bulamadım
 
Hayır ne alakası var? Ben 75 kiloyken yaptım. 10 kilo verdim ama pilates beni inceltti gören daha zayıfsın diyor. Şimdi hamileyim ve devam edeceğim. Tavsiye ederim çok çabuk etkisini gösteriyor.
Işte bunu duymak çok önemli benim için o zaman hemen başlayayım ne kadar etkilerde hatta 2 haftalık yoğun programlar var tedaviden önce yapabileceğim. Hanımlar 79 kiloyum bu kemik her insanda var kemik yapımızda var uzun boylu insanlarda daha öne çıkıyor diye biliyordum her boyda olabiliyor olmayabiliyormuş. 3. sayfada görsel var vücudum kilo verdikçe bicimsizlesiyor ve kemik de kötü duruyor diye yazdim öneriler aldım. Lütfen alınmayın artık derde çare bulmaktan öte eleştiri yağmuru oluyor bdv 'nin kaderi bu sanırım
 
benimde çıkık kemiklerim boy 176, kilo 65 .
Kendime sadece kalem eteği yakıştırmam pek onun haricinde hiç takılmamıştım. eski erkek arkadaşım çok severdi çıkık kemiklerim olmasını .
 
Bu beden yapısıyla alakalı olsa gerek. Benim leğen kemiklerim bu kadar çıkık değil, kilom ne olursa olsun.
Ben başlığı görünce giyim konusudur sanıp sevinmiştim ya. Ben de merak ediyorum, uzun bacaklı hanımlar, " uzun" beden pantolonu nerden buluyorsunuz? Yıllardır kanayan yaram. Çok az bulabiliyorum. Öyle pijamaymış, eşfmanmış, bunlar zaten yok. Çocukluğum dışında hayatımda hiç bacak boyu normal gelen uzun pijamam olmadı. Hepsi kapri gibi durur bende. Geçen gün klasik pantolon alacağım, koca mağazada bulamadım, kaç kişiye sordum, yok yok. Döndüm çıktım. Öf ya. Pantolon alışverişleri kabusum oldu.
 

Boyum 177 cm
Legen kemigiyle bir sorunum yok. Yani boyla kemik arasinda direkt baglanti yok.

Doktorun kilo ver diyecegi kadar kilonuz varsa nasil kemik cok cikar bilemedim ki...
Sizin demek ki kemikleriniz cok iri.
Buna da yapacak pek bir sey yok malesef.

Kilo olarak sizin baya bi altinizdayim. Bende rahatsiz edecek kadar cikik bir kemik yok.
 
uzun pantolon klasik zor bulursun. kot için mavi uzun paça üretiyor
 
175 boyum,biyerimden kemik falan çıkmıyor. Kilonuz kaç ? Doktor neden zayıfla dedi?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…