Boyu benden kısa...

Anna_Maria

NewBorn
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
2.349
3
66
İstanbul
selam arkadaşlar

24 yaşında üniversite öğrencisiyim okulda beğendiğim bir çocuk var ve bana karşı boş olmadığını düşünüyorum fakat boyu benden 2 cm kadar kısa topuklu giyemiyorum bazen okula giderken iyice kafaya taktım...

bu yüzden benden hoşlanmaz diye biraz korkuyorum ve ileride ilişkimiz olursa kendini kötü hissetmesinden çekiniyorum kafam çok karışık bir tavsiyeniz var mı ?

bence aşk da boyun bir önemi yok.bazı erkekler boyu sorun etmiyor.edersede topuklu giymezsn noluck.eşim benden uzun boylu olmasına rağmen topuklu ayakkapı sevmyor diye giymiorm mesela.illa şart değil cnm .hem topuklu ayakkapı zararlı topuklu seviyorsanda onunlayken giymezsn .yalnız oldğn zamanlar giyersin.bu gbi şeyleri sorun etmeyin.herşeyn çözümü var

ee benımkısıde benden kısa cok kısa degıl tabı bızdede 1-2 cm oynuyor.hatta kavga ettıgımızde senın boyun kadar bıde yerın altında var derim.

nolcakkı boyu kısa olmuş,uzun olmuş,sakalı olmuş olmamış karşındaki adam olmayı başarabılmışmı o önemli yoksa gerisi teferruat ve eğer ılıskınız olursa ılerıde zaten o boy farkını gözün görmeyecekki.

Son düzenleme:
boy farkınız nerdeyse yok gibi topuklu ayakkabı sewiyorsan da giy yanında nolcak canım =))

çağla şikel emre altuğdan uzun, okan bayülgenin karısı ondan uzun, pınar altuğ da yağmur atacandan uzun =)))

gayette mutlular yani nolcak cnımmmmmm =)))

Aşkla boyun bir alakası olduğunu sanmıyorum 2 cm fazla bir fark değil daha uzun çiftleri gördüm aralarında farklılık olan ama çokta mutlular maşallah yapmanız gereken kendini kötü hissetmesin diye düz ayakkabıları tercih etmek

eheh teşekkürler mesaj için :) topuklu çok sevmiyorum zaten :)

teşekkürler :) haklısınız , kavgada işe yarıyor yani

evet hiç bu bakımdan düşünmemiştim :)

çok teşekkürler hepinize şimdi daha iyi hissediyorum

doğru söylüyorsunuz :)

önemli olan karşılıklı sevgi saygı aslında

evet aslında benim iiçin çok sorun değil ben onu düşünüyorum ileride sorun yaşarız diye :26:

teşekkürler cevap için :)

Rica ederim, o kişinin yapısına bağlı aslında. Kimisi takıyor, kimisi takmıyor. 2 cm çok fazla değil dediğim gibi. Sana en fazla olabilecek şeyi söyleyeyim, belki yanında topuklu ayakkabı giymeni istemeyebilir.

evet oh valla rahatladım :) teşekkürler tekrar

Boyu sizden uzun olsa farklı durumlar olsa daha iyi olmazdı o yüzden önce saygı,sevgi

evet canım haklısın :)

Erkek icin sorun olacagini sanmiyorum. Her bilincalti daha iyisini ister genetik olarak. Uzun boy da daha iyi gen demektir. Bilakis memnun olur karsi taraf bu durumdan. Sizin icin sorun degilse onun icin hic olmaz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…