Boyu kısa olan bayanlar, sizin de özgüven sorununuz var mı?

Oyle deme bebegimm kimi kadina uzun boy kimisine kisa boy yakisir..

kısa boylu kızların hayatta hep şanslı olduğuna dair nedenini bilmediğim bi yargı vardır bende hep..
oyüzden üzülmeyin ve bunun avantaja dönüşeceği zamanı bekleyin derim :)

Universiteye basladigimda seninle ayni boydaydim hemen hemen. Pilatesin boy uzattigini bilmeden senelerce yaptim. Su an boyum 1.60. 24 yasima kadar uzadim

Yerim ben senin beni banlayan o minik parmaklarini

Guzel yurekli kardesim Selamun Aleykum..
Hic takma bence bak kilonda iyi biz o kilolada olmak icin cabaliyorum gercekten
Sukur etmemiz gerek bence bir hastaligimiz
Yok sen takinti etmissin sorun etme bence su iki günlük dünyada inan değmez kardesim
Rabbim gönlüne göre versin insallah
Kendine iyi bak :)

Senin seni nasıl gördüğünle ilgilen canım.. Hem ilerde işine yarar minyon hanımlar genç gösteriyorlar..

kısa boylu sayılmam.1,65im ama yorum yazmak istedim.şuan yaşın küçük zaten.bu yaşlarda daha herşeyin oturmuş sayılmaz.
çevremde kısa boylu çok insan var.hele aralarında bi tanesi varki ben ondan uzun olduğum halde eminim bi ortama girsek o daha çok dikkat çeker.neden dersen birincisi zaten çok güzel bakımlı bi kız zaten.ikincisi oldukça zayıf.üçüncüsü esmer çok güzel bi şekilde yanmış ve acayip seksi giyiniyo.diğer bi kızda kuzenim.o da hanım hanımcıktır.ortamdaki bütün kızlardan daha kibar davranarak örter kısa boyunu.diğeri de yakın bi arkadaşım.o da çok özgüvenlidir.kendi kusursuzmuş gibi dalga geçer hatta etraftakilerle.yani kısa boylu olmak sorun değil.örtebilmek önemli.
belki boyuna bişey yapamazsın ama kilo alıp verebilirsin.sana yakıştığı gibi çok hoş giyinebilir bakımlı olabilirsin.olabildiğin en güzel şekilde olduktan sonra hiç kompleks yapıcak bişey yok.

Allah'a şükret....Mutlu ol, özgüvenin zaten gelir, birileriyle hep kendini kıyaslamak ömrünün güzel günlerini heba etmektir...Allah'ın gücüne gider...

Gerçektenmi yA plates derken Yani esneme hareketleri mi yaptınız yoksa zAyıflama hareketlerindenmi bahsediyorsunuz?
Esneme hareketlerini canim. Cok zayifim boyuma gore. 42 kiloyum. ama esneme ve bir takim acma germe hareketlerini hic es gecmedim. Her zaman dik oturdum dik durdum. O da cok onemli. Uzun zamandir olcmedim boyumu 24 ten sonra uzadim mi bilmiyorum ama 24e kadar uzadim ben azar azar

Takılmayın böyle şeylere. Sanki ülkemiz erkek boy ortalaması 1.90 da ...
Apartman topuk giyebilirsin, rahat olur.

Çok sağolun gerçekten umut verdiniz bana.çok sordum ama ne sıklıkta yaptınız bu hareketleri? Haftada bi kaç gün yapsam işe yarar umarım.hergün yapamıyo insan çünkü.bir de barfiks demirine asılsam faydalı olurmu ki?

boyun önemli oldugunu ama hayat meselesi olmadigini söyleyebilirim
esas mesele sizde
sizin boyunuz uzun olsa kendizi cok mu iyi hissedeceksiniz
sanmiyorum
yine takacak birseyler bulursunuz gibime geliyor
ama 19 yasindasiniz
bircok seyi idrak edebilmek icin daha cok gencsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…