- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.176
- 798
2cmKaç cm uzadınız peki?
Oyle deme bebegimm kimi kadina uzun boy kimisine kisa boy yakisir..Simdi boyum kisa diyorsun, dertleniyorsun.
Gel sen bendeki dertleri dinle;
1.78 boyundayim.
75 cm sirtim, 95 beden goguslerim var.
Ayaklarim minicik. 37 numara.Sanki bana ait degillermis gibi duruyor.
Bileklerim cok ince. Dudaklarim kapkalin.
Elmacik kemiklerim yok, pogaca suratliyim. Agiz tadiyla bir allik suremedim simdiye kadar.
Gozlerim kocaman ama uclari asagi dogru. Hep uzgun bir ifade var yuzumde. Yavru kopek gibi bakiyorum insanlara.
Kaslarim, saclarim, kirpiklerim ince, azicik.
Ama vucudum cok killi. Ustelik killarim kahverengi. Sari olsalar bari gorunmez diyecegim.
Ellerim cirkin. Kardesimin incecik narin elleri varken benimkiler kut kut.
Yan profilim cok berbat. On profil daha da berbat.
En son guzel ciktigim fotograf ana sinifi musameresinde.
Gozlerimin alti iyi de uyusam kotu de uyusam mosmor. Eroinman gibi sifatim.
Cildimde sivilceler kafayi disari uzatmaya tenezzul etmezler. Boyle nokta nokta derimin altinda takilirlar. Yanilip suratima pudra mi surdum, dikkat yol calismasi yazsam yadirganmaz. Putur putur hep.
Popom tepsi gibi.
Kavitasyon, mezo terapi, radyo terapi allah ne verdiyse gidiyorum.
Her ay cilt bakimina gittigimde 8 kat soyuyorlar suratimi, yine siyah nokta yine siyah nokta. Hele burnumun ustunu gor. Bir de cildim asiri hassas kaslarimi aldirsam 3 gun mosmor kaliyor. Hos aldirsam da birsey farketmiyor kasim yok cunku.
En ufak kilo dalgalanmasinda vucudum bardak gibi catliyor. Artik belimi, basenimi gecti dizlerimin arkasi, baldirlarim falan catlamaya basladi.
Annem 2 cocuk dogurmus ne bir iz var ne bir catlak. Ben daha dogurmadan boyleyim dusun.
Yarabbi diyorum hic mi azicik gen koymadin bu kuluna?
Minyon tipli bir bayan sikir sikir giyinir, topuklusu, dekoltesi ohooo.
Ben giyince hukumet kadin oluyorum.
Kazulet gibi oluyorum.
Otururken sirtim kambur duruyor. Dikkat etmezsem yururken de kambur yuruyorum. Hem goguslerin agirligi, hem boyumdan dolayi.
Yaa iste boyle, bir dokunur bin ah isitirsin cicim.
Merhaba, ben 19 yaşındayım, boyum 150 cm.49 kiloyum biraz fazlam var.belim ince ama basenlerim var ve bacaklarım kalın.kendimi bildim bileli özgüven sorunum var boyum yüzünden.merak ediyorum benim boylarımdaki herkeste bu sorun var mı acaba? Ah keşke 157-160 felan olabilseydim.inanın cm'ler bile o kadar farkediyor ki,çok daha farklı görünüyorsunuz.topuklu giy diyeceksiniz biliyorum, ama giymekten bıktım artık.2 saat topuklu üstünde kalsam ölmüş bitmiş bi vaziyette oluyorum gün sonunda.özel günler için giymek güzel ama günlük kullanımda o kadar zor geliyorkive topukluyu çıkardığımda yine aynı boydayım sonuçta.. kendimi başkalarıyla kıyaslamaktan bıktım, yüz güzelliğimiz birbirine yakın olup da boyu benden daha uzun kızlar hep benden bi kaç adım önde gibi hissediyorum, ki öyle de zaten.özellikle kısa bayanlardan yorum bekliyorum, var mı 150civarıyım ama kendime çok güveniyorum diyen? Keşke 5-6 cm daha uzun olsaydım , daha ne isterdim..bir de 20yaş civarında uzayanınız oldu mu kızlar? Asılmak boy uzatıyormuş, dün barfikse asılmaya başladım, uzarmıyım acaba 4-5 cm
Tolişime katılıyorum pilateste ise yararBence senin yasin genc uzarsin daha birde plates oneririm kaslari uzattigi icin oldugundan daha uzun gorunursun :)
Islak odunla dovecem seni ben 5 kg veremiyorum sen almaya çalışıyorsun panpaPuffff bende 160 boy 46 kiloyum ya kilo alamiyorum gulmeyin valla dertliyim cok zayif olunca iskeletor gibi duruyo
Aynen öyle, 1,5 metre boyum var, hep ufak tefek bir kadındım, üstelik kendimden 30 cm uzun bir adamla evlendim, boyum uzun gözüksün diye ne topuklu giydim ne de takıntı yaptım, bir kız doğurdum o da babası gibi uzun oldu, yolda yürürken Daltonlar gibiyiz, tabii ben Joe olanıyım, zekamı seveyim
Fiziksel özelliklerim asla özgüvenimi zedelemedi çünkü kendimi hep sevdim.
Boy 1,5 metreymiş pehhh yürek büyük olsun insanda, ruhunda güzelse ay gibi parlarsın.
Boyu postu bu kadar takıntı yapmasın insanlar, sağlıklı mısınız? Eliniz ayağınız tutuyor mu? Yaşamayı seviyor musunuz? Gerisi boş.
elune en çok şunu merak ettim poğaça suratlı nasıl oluyor?
ay sen mini mini bir kadınmışsın meğer mune abla hiç öyle hayal etmemiştim
Kanki ye de banlayamasin bidaha biziYerim ben senin beni banlayan o minik parmaklarini
Kanki ye de banlayamasin bidaha bizi
Ozellikle biz ortaligi karistirinca oyle bakiyo bence ufff genemi siz der gibiBazen senin imzandaki bayan gibi bakıyor muniş bana panpaole hayal ediyorum
Gerçektenmi yAUniversiteye basladigimda seninle ayni boydaydim hemen hemen. Pilatesin boy uzattigini bilmeden senelerce yaptim. Su an boyum 1.60. 24 yasima kadar uzadim
Merhaba, ben 19 yaşındayım, boyum 150 cm.49 kiloyum biraz fazlam var.belim ince ama basenlerim var ve bacaklarım kalın.kendimi bildim bileli özgüven sorunum var boyum yüzünden.merak ediyorum benim boylarımdaki herkeste bu sorun var mı acaba? Ah keşke 157-160 felan olabilseydim.inanın cm'ler bile o kadar farkediyor ki,çok daha farklı görünüyorsunuz.topuklu giy diyeceksiniz biliyorum, ama giymekten bıktım artık.2 saat topuklu üstünde kalsam ölmüş bitmiş bi vaziyette oluyorum gün sonunda.özel günler için giymek güzel ama günlük kullanımda o kadar zor geliyorkive topukluyu çıkardığımda yine aynı boydayım sonuçta.. kendimi başkalarıyla kıyaslamaktan bıktım, yüz güzelliğimiz birbirine yakın olup da boyu benden daha uzun kızlar hep benden bi kaç adım önde gibi hissediyorum, ki öyle de zaten.özellikle kısa bayanlardan yorum bekliyorum, var mı 150civarıyım ama kendime çok güveniyorum diyen? Keşke 5-6 cm daha uzun olsaydım , daha ne isterdim..bir de 20yaş civarında uzayanınız oldu mu kızlar? Asılmak boy uzatıyormuş, dün barfikse asılmaya başladım, uzarmıyım acaba 4-5 cm
Esneme hareketlerini canim. Cok zayifim boyuma gore. 42 kiloyum. ama esneme ve bir takim acma germe hareketlerini hic es gecmedim. Her zaman dik oturdum dik durdum. O da cok onemli. Uzun zamandir olcmedim boyumu 24 ten sonra uzadim mi bilmiyorum ama 24e kadar uzadim ben azar azarGerçektenmi yAplates derken Yani esneme hareketleri mi yaptınız yoksa zAyıflama hareketlerindenmi bahsediyorsunuz?
Çok sağolun gerçekten umut verdiniz bana.çok sordum ama ne sıklıkta yaptınız bu hareketleri? Haftada bi kaç gün yapsam işe yarar umarım.hergün yapamıyo insan çünkü.bir de barfiks demirine asılsam faydalı olurmu ki?Esneme hareketlerini canim. Cok zayifim boyuma gore. 42 kiloyum. ama esneme ve bir takim acma germe hareketlerini hic es gecmedim. Her zaman dik oturdum dik durdum. O da cok onemli. Uzun zamandir olcmedim boyumu 24 ten sonra uzadim mi bilmiyorum ama 24e kadar uzadim ben azar azar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?