Boyu kısa olan bayanlar, sizin de özgüven sorununuz var mı?

Mune abla anlatınca aynı
Ben dedim benimde eşim benden uzun
Birde kızım var (uzun olacak mı bilmiyorum)ama çok Haklısın

Her boyun ayri bir güzelligi ve avantaji vardir :)

Bende uzun boyluyum 1.68 boyundayim ve topuklu giyemiyorum kendimi kötü hissediyorum giyince.

Ayrica ufak tefek olmak bence güzeldir herzaman yasinizdan kücük gösterirsiniz. 30 yasindada olsan daha genc durursun :)

Tabi fazlan varsa biraz dikkat et. Fazlaliklar gidince daha rahat hissedersin :)

Yani Özgüven sorunum yok
Tabiönce vardı çevredeki
Insanlar yüzündedi.sırf bu yüzden
Okula bile gitmek istemiyordum
Sağolsun eşim bu konuyu aşmaMa
Yardımcı oldu.bence insanları
Sırf bu dış görünüş Yüzünden
Incitmemeli dalga geçilmemeli
Bizler çok duyarsızıs.

Saraçoğlunun katıldığı bir programda rastlamıştım balığın derisinin altındaki siyah kısımların boy uzamasına katkısı olduğunu anlatıyordu. Ancak dert ettiğiniz bu duruma neden olacak herhangi bir sağlık probleminiz yoksa kendinizi her şekilde sevmelisiniz

Bazıları gerçekten acımasız oluyor, ben hep şanslıydım galiba, sizin aksinize ufak tefek olduğum için okul hayatımda hep sevildim, cimcime, karabiber, lokum gibi lakaplar takıp severdi öğretmenlerim ve benden büyük abla abiler.
İlkokul öğretmenim Allah ömür versin çok muhteşem bir kadındı, beni saatlerce kucağından indirmezdi.
Sanırım o yüzden de özgüveni çok gelişmiş bir birey haline döndüm, insanların fiziksel özelliklerini hiç önemsemem, yüreği karakteri kıymetlidir benim için, herkes için karakter önemli olmalı bence.
Yoksa Allah korusun insan bir kazayla bir anda sağlığından bedeninden de olabiliyor, hayatta sorun olabilecek çok daha mühim şeyler var
.

1.50 li boylarda değilim ama ben de kısayım. Fakat başlıktaki soruna cevap vereyim: evet özgüven sorunum var. Bence haddinden fazla özgüvene sahibim. :)

Ben özel günler hariç topuklu ayakkabı bile giymiyorum. Bu tarz şeyler görecelidir. Kimisine göre uzun boy iyidir, kimine göre kısa. Kısa boyluların dezavantajı var diye bir şey yok yani.

Ki bence yüz güzelliği daha önemli. Vücudun da biçimsiz olmadıktan sonra bana göre kısa boy kötü bir şey değil.

Yanlız zürafa gibi oluyorum diyen arkadaş , iyi niyetle teselli amaçlı söylemiş . Bak zürafa gibi olurmuş ! 1.70 boyum ve topuklu giymeyi çok seviyorum , 13 cm topluklu ayakkabım var .çokta şık oluyor . Olay boyla alakalı değil yüzü ve fiziği uyumlu olan her zmn güzeldir !

Son düzenleme:
Gerçekten şanalıymışsın abla
Benim çevremdeki insanlar
Her zaman beni kendi kızlarıyla
Karşılaştırırdı,kötü kötü şakalar,
Arkadaşım hiç yoktu...içime kapanık
Sorunlu biri olmuştum o yüzden kızımın
Bunun gibi şeyler yaşamasını pek istemiyorum (hiç kimse yaşamasın)
Insanlar malesef SAYGI ve EMPATI
Yapmayı beceremiyor

Yanlız zürafa gibi oluyorum diyen arkadaş , iyi niyetle teselli amaçlı söylemiş . 1.70 boyum ve topuklu giymeyi çok seviyorum , 13 cm topluklu ayakkabım var .
İstediğiniz kadar giyin valla, zürafa gibi olsanız ne farkeder, sonuçta 170siniz fiziğiniz güzeldir.teselli amaçlı böyle şeyler yazılıyor fakat konu sahibi olarak ben uzunları yermek istemiyorum konumda, yanlış anlaşılma olmasın :)

Evet, ben de aksini söylemedim zaten? Herkesin memnun olmadığı şeyler vardır dedim. Kimi zürafa oluyorum der, kimi cüce kalıyorum der. Teselli etme amacında da değilim, gerçekleri değiştiremeyiz. Kısaysa kısadır, bunu sevmediği sürece sorun ortadan kalkmaz. 13 cm topuklu "ünlem" etkisi bırakmış galiba. :)

. Cnm zor bir devirdeyiz , kadını öyle bir kalıba döktülerdi , öyle mükemmeli dikte ediyorlarki .. Olduğundan kimse mutlu kimse memnun değil , Artık kadınlar ameliyatla kaburga kemiklerini , yüz kemiklerini aldırıyorlar ... Allah sonumuzu hayretsin !herşey güzellik çirkinlik değildir ... İnsanlıktır. Kadını güzel yapıcaz diye insanlığı öldürdüler !

eşimin yeğeni var , 150 boylarında .. bir sürü kızı solladı evlendi iyi huylu olmasından mütevellid. hepimiz seviyoruz işi iyi eşide seviyor , ama boyunu takmış takmasa kimse farkında değil kimsenin umurunda değil , ama o hatırlatıyor .. 30 a girdi hala annem falan markanın sütünü bulamadığından kısa kalmışım dedi geçenlerde , bende onu küçük gösterdiği için kendimden daha şanslı buluyorum !' yani insan bişeye taktımı takıyor ! Halbuki kendinden başkası için sorun teşkil etmiyor. Sizde takmayın ... kimse için sorun değil dizeler hariç...QUOTE="newlife10, post: 37277704, member: 613901"]İstediğiniz kadar giyin valla, zürafa gibi olsanız ne farkeder, sonuçta 170siniz fiziğiniz güzeldir.teselli amaçlı böyle şeyler yazılıyor fakat konu sahibi olarak ben uzunları yermek istemiyorum konumda, yanlış anlaşılma olmasın :)[/QUOTE]

Son düzenleme:
Bence ailenin boyu da kısa ise boyun normal sayılır ve 19 dan sonra uzamazsın
Ben de 154 üm biraz kilo vermelisin. Ben 42 kiloyum 42-45 bu kilolar senin için de ideal bence.
Ben çok nadir topuklu giyerim hep spor ayakkabı giyiyorum boyumdan memnunum. Napalım yani kısayız diye ölelim mi :)

Arkadasim benim yarim kadar amaaa arkadasimdaki ozguven hicbirimizde yoktur.
İnan boyla alakasi yok bunun. Kendine guveni okadar belli ki insan sirf buyuzden bile bakar yani. O topuklu giyince ispanyol paca giyer ve ayakkabi hic gozukmez cok da yakisir.

Kilona da dikkat et ama kilo daha basik gosterir boyunu.

Arkadaşınızın boyu kaç acaba?:)

elune en çok şunu merak ettim poğaça suratlı nasıl oluyor?

ay sen mini mini bir kadınmışsın meğer mune abla hiç öyle hayal etmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…