boyum çok kısa :( yardım lütfen

sweeeetgirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
3
0
36
İzmir
Merhaba, ben 14.5 yaşındayım ve boyum 1,50 aynı zamanda da zayıfım ve bu yüzden arkadaşlarımın arasında 11-12 yaşında gibi gözüküyorum ama boyumun kısalığı annem ve babamdan kaynaklanıyor.amcalarım,dayılarım uzunlar fakat annemle babam kısa.Balık yağı kullandım,süt ve süt ürünlerini tükettim,egzersiz yaptım fakat bir sonuç alamadım.hormon tedavisini düşünüyorum.Bu konuda pek fazla bilgi sahibi değilim.tecrübesi olanlar yada fikri olanlar bana yardımcı olabilirler mi ?

ben de ortaokuldan sonra uzamamıştım. boyum 153. ergenlik döneminde çok dert ettim ama şimdi etmiyorum. erkek arkadaşım da 183 falan yani noktayla ünlem gibiyiz ama ufak tefek olmam onun da hoşuna gidiyor:)
bence dert etme ne demişler; alçak tavuk her daim piliç sayılır

1,53 .. 1 80 sizi gormek isterdim dogrusu:)

siz çok iyi bir çift olmuşsunuz birbirinizi dengeliyorsunuz :) Dert etmemeye çalışıyorum ama olmuyor ne yazık ki

tedavisi erken yaşta mümkün.ben 33yaşındayım bizim için çare yok.üzülme her zaman yaşından küçük durucaksın çok dikkat çekmeyeceğin için her yere girip çıkabilceksin.giysi derdin ayakkabı derdin olmayacak.uzunların el ayak büyük oluo mesala adile naşit ne kadar tatlı ayşe gruda berbat yaşlandı.ruslar gencken çıtır yaşları 40 olunca bufalo gibi oluorlar.

kısa boyluların ağzı burnu ufacık oluo.uzun boyluların kamburu erken çıkıo kısa boylunun ağırlık noktası daha dengeli olduğu için daha güsel duruo.topuklu giyersin olur biter sıkma canını.uzun boylu yeğenim var hem kilolu hem yüzüde uzun o benle dalga geçsede ben onu çok sewiorum.

yasın daha kucuk uzarsın merak etme...yasın buyudukce vucudun sekıllenecek kılo alacaksın boyle gorunmıyceksın emın ol kafana takmaya degmez...
topuklu ayakkabı gıyersın hem nolacakkı ufak tefek olmak dha guzel

olaya olumlu yönünden bak biraz :) ben 155 boyundayım zayıfım ve yaşımdan küçük gösteriyorum. sevgilim benden çok uzun :) hep şaka olarak diyor ki bana; yaşıtların 40-50 yaşına gelince yaşlanmış olcak ve sen halen ilk gün ki gibi genç kalacaksın diyor :) yani canım kısalığın tek avantajı var; normale göre bir kaç sene geç yaşlanmış oluyoruz :) yaşlanmamak için kullanılan ilaçları kullanmayacağız en azından :)

ne demişler; alçak tavuk her daim piliç sayılır

Haha deli kız ne güldüm

Bende 1.57 boyundayım tatlım. İlkokulda,ortaokulda kısacıktım. Sınıfın en kısasıydım hep. Boy sırasında 2.sırada durduğumu bile hatırlamam hep başı çekerdim Yavaş yavaş lisede uzadım. Üstelik 6. sınıfta ilk kez regl olmuştum. Sen de uzayacaksın. Her gün süt içmeye devam. Bol bol zıpla parmak uçlarında.
Üniversiteden mezun oluyorum,etrafımdaki kızların çoğu benden uzun olsa da kısa boylu sayılmıyorum.Benden çok daha kısaları var. Boyumu hiç takmıyorum kafama. Kısa boylularla da çıkabilirim,uzun boylularla da. Hem ayağıma topuklumu çektim mi benden fıstığı yok Güven kendine azıcık tatlım. Hem eminim sen çok güzel bir kızsındır. O yaşta herkes kafasına dış görünüşüyle ilgili sorunları takar. Bunlar hep boş kuruntulardır. Sonra büyükçe,vücut şekillenir, hatlar yuvarlanır,insanın yüzü siması değişir kemikler yerine oturur.Kompleksler de geçer gider.

yaşım 22 boyum 1.54
valla ben de eskiden üzülüyordum ama artık hiiiç derdim değil. giyerim 10 cm topuk tamamdır
bi de lisede öğretmenim onu düşün. öğrencilerin arasında kayboluyorum.

1.50 de kalmazsın canım merak eme 5-10 cm daha uzarsın
evinin uygun bir yerine avandan boru yapır hergün bir süre orada sallan
sürekli zıpla zıpla zıpla beslen
kuru kara üzüm,ceviz,fındık,baden,pekmez,süt mulaka tüket

yasın cok kucukkdaha tatlımm belkı bırden uzıcaksınn sen yaa :)) sabret beklee bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…