Boyum çok uzun :(

karamely

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2014
43
2
6
35
Ankara
Buraya yazdıklarımı kimse şımarıklık olarak algılamasın lütfen gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum tüm çocukluk dönemimden beri uun boyluydum zaten arkadaşlarımdan 8. sınıfa giderken 175 boyum vardı düşünün şuan 23 yaşındayım ve boyum 186 bu durum beni moralmen çok kötü hissettiriyor kilom 73 kilolumuyum daha zayıfmı olmalıyım bilmiyorum ama sopa gibi olmak dahada boyumun öne çıkmasını istemiyorum gerçi kiloluda dev gibi duruyorsun her açıdan kötü ya :( Ailemde en uzun benim babamda abimde 180 ama ailemizde 180 in altında erkek yoktur dayım amcam 190dan fazlalar ama bayan olarak en uzunları benim :( Bi 10 cm kısalmak için herşeyi yapabilirdim çokta araştırdım bunun çaresi yok sanırım ama artık dahada kötü geliyor otobüste bakan fısıldaşan gülüşen insanlar, erkeklerin laf atmaları artık kaldıramıyorum psikolojimmi bozuldu bilmiyorum kısa durmak adına baya baya kamburda duruyorum artık düzeltmeye çalışsamda alışkanlık olmuş nafile :( Bana ne önerirsiniz benim durumumda olanlarınız ar mı gerçekten kaldıramıyorum artık tek başıma tavsiyelerinizi bekliyorum..

Buraya yazdıklarımı kimse şımarıklık olarak algılamasın lütfen gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum tüm çocukluk dönemimden beri uun boyluydum zaten arkadaşlarımdan 8. sınıfa giderken 175 boyum vardı düşünün şuan 23 yaşındayım ve boyum 186 bu durum beni moralmen çok kötü hissettiriyor kilom 73 kilolumuyum daha zayıfmı olmalıyım bilmiyorum ama sopa gibi olmak dahada boyumun öne çıkmasını istemiyorum gerçi kiloluda dev gibi duruyorsun her açıdan kötü ya :( Ailemde en uzun benim babamda abimde 180 ama ailemizde 180 in altında erkek yoktur dayım amcam 190dan fazlalar ama bayan olarak en uzunları benim :( Bi 10 cm kısalmak için herşeyi yapabilirdim çokta araştırdım bunun çaresi yok sanırım ama artık dahada kötü geliyor otobüste bakan fısıldaşan gülüşen insanlar, erkeklerin laf atmaları artık kaldıramıyorum psikolojimmi bozuldu bilmiyorum kısa durmak adına baya baya kamburda duruyorum artık düzeltmeye çalışsamda alışkanlık olmuş nafile :( Bana ne önerirsiniz benim durumumda olanlarınız ar mı gerçekten kaldıramıyorum artık tek başıma tavsiyelerinizi bekliyorum..

Benim boyumda tam tersi bir bucuk metre :) Bence dik dur kambur durma kimse o kadar takmıyordur sen sorun yapınca öyle diyorlar diye algılıyorsundur. Mesela senin boyunda bir bayan görünce basketbol voleybol oynuyordur diye düsünürdüm hep. Benim dershanede de vardı öyle cok uzun mesela erkek arkadası vardı ondan uzun çok sempatik gelirdi çift olarak. Çok umursama derim başkalarını kendini böyle kabul et sonuçta kuzey avrupa kızları filan hep o boylarda gayette iyi o boylar bizim ülke kısa ben gibi ondan böyle sıkıntı yaşıyorsun.

boyunuz ne güzel uzunmuş. kısa olmakta ayrı bir dert. boş yere dert ediyorsun. bizim gibi topuklu giymek zorunda değilsin. istediğin gibi giyinebilirsin.giydiğin kıyafetler yakışır. abiye alırken zorlanmazsın. boyun uzun diye niye kambur yürüyorsun ki. asıl daha öz güvenle yürümelisin.bir çok erkek ve kız senin yerinde olmak isterdi emin ol ...

Son düzenleme:
manken gibi salınsanız,biraz havalı dursanız kimse de gülüşerek bakamaz size,durumunuzdan hoşnut olsanız avantaj bile olur sizin için...

bende hep derim Allahım bi on santim daha vereydin ne olurdu. boyum 1.58.. herkes kendinde olmayana hayran demekki..

O gulenler kiskancliktan catliyodur. Herkes uzun olmak ister. Kilo ver spor yap manken gibi salin yuru keyfini cikar..

1.70timm en son.. Baya oldu ama :9: Eşimle boylarımız aynı.. Önceden topuklu falan giyerdim.. Mecbur bıraktım :9: Babet giymeye başladım.. Yokmuş böyle bir rahatlıkkkk :32: Babet giy gerçekten acaip rahat.. Keşke önceden de babet giyseydim boş yere topukluyla eziyet etmişim diyorm şimdi kendime :1: Ayrıca söylemeden edemicem uzun boylu kızlar her zaman bana bir manken havası verir.. Manken gibi kızsın daha ne istiyorsun :34:

Kambur durursan çok çirkin bir görüntü verirsin canım, dik yürü.. Bence gayet güzel.. Benim de boyum 174.. Etek yakışır, pantolonların boyunu kısaltma problemi yok.. :) Bence güzel bir şey uzun boylu olmak. Doğru kiloyu sabitleyip güzel giyinirsen, her daim manken gibi gezebilirsin.. :)

Edit: bence kilon çok normal.

Son düzenleme:

Bence bosuna uzuluyorsun kardesim.millet uzun boylulara haset iken,uzun boylulara bakip kendi boylari kisa diye ah cekiyorlarken sen bak neyin derdindesin.bence bazi insanlar boylari kisa diye uzun boylulara kiskancliktan alay edip laf atarlar.kendi "terbiyyelerini "gosteriyorlar.ama bazilari da aptalliktanmi,yoksa nefislerimi boyle soyluyor onlara bazen uzunboylulara alay ederler ama bi seyi unutuyorlar rabbiden bir nimetdir o boy.hic takma kafana .ben de bunlari yasadim.benim boyum 170dir.okulda alay ederdiler ablama da bana da .utanirdim kendi boyumdan ama sonra bi bakdim ki,etrafimdakiler ah keske benim de boyum seninki gibi olsa diyorlar surekli.bazilari hatta kiskaniyorlar.hem o kisa boylu insanlarin da kisa boyluyum takintisi var.yuksek topugu da ondan dolayi giyer bazilari.yani lafim yalnis anlasilmasin.rabbim biliyor kimi nasil yaratiyor.kisa boyluya kisa boyu yakisiyor uzuna uzun boyu yakistigi gibi.insanin ici guzel olsun esas.hic duydunmu selvi boylu lafini iste biz de o takimdaniz selvi boyluyuz.o ki kaldi buyuk gorunmene bu dert etme normal kilonu koru bence ne bi deri bi kemik ne de sisman formda ol sadece.ben de fazla kilolyum dogumdan sonra kilolarim kaldi.eskiden manken gibiydim.simdide zayiflayip forumda kalmayi istiyorum.uzun lafin kisasi seni anliyorum ama bence uzme kendini boyle seyler icin.hayatini yasa.alay edip gulen gitsin kendine baksin.

oooooooo mis gibi manken gibi boyun var. benim olsaymış keşke :1:
bence hiç üzülme sen kendine böyle şartlandırmışsın kötü kötü diye.
hiç kötü değil. kilon ile boyunun orantılı olacak şekilde koru. ne zayıf ne kilolu.
birde doğru giyim tarzın olursa bence şahane görünür.
o dalga geçenler halt etmiş. kıskanç onlar :34:

Emin ol o gülenler gerizekalıdır.Bir insanın boyunun kısa ya da uzun olması komik bir şey mi? Neden kambur duruyorsun? Belki de sen bu kadar ezildiğin için onlara cesaret geliyor.Kilon az bile.Zayıflama.Gayet de hoş.Türk erkeklerini çatır çatır çatlat.

ben de uzun olsaydım da boyum çok uzun diye konu açabilseydim yaa :43:
Allahın işine karışmak olmaz tabiki demekki hayırlısı buymuş :)
boyun uzun diye çok mutlu olmalısın bence:49:

ben de 1.78 im.devede de boy var diyeni mi ararsın, deveyi de bir eşek çeker diyeni mi ararsın.kendini bilmezin biri birinde bana duyuya duyura demişti ki istemem uzun olmayı ya koca da bulamam ne o öyle demişti.o densiz de bir öğretmen bu arada.hiç bilmiyor ki yarın birgün o tutan bacakları tutmaz oluverir, hayatta garanti var mı yarın için?
bak canım.elinin ayağının tuttuğuna neden şükretmiyorsun? ALLAH göstermesin sakat olsaydık yürümek için birilerine muhtaç olsaydık oz man da derdik ki keşke 190 olaydık ama yürüyebileydik.hiç canını sıkma.Sana o boyu veren de ALLAH u teala.isyan etmek doğru olmaz.sadece şükredelim.sende öyle yap ve canını lütfen sıkma.

bu arada yaz tatili için Antalya sideye gitmiştim.emin ol yanımdan bir turist kızlar geçiyordu kendimi cüce hissediyordum onların yanında.evet biz Türkiye ortalamasına göre uzun sayılıyoruz ama özellikle İskandinav ülkeleri içn bizim boyumuz çok normal canım.sağlık her şeyin başı.lütfen bu konuya takma kafanı. şöyle söyleyeyim sana " HAYATTA CANINI SIKAN VE SIKACAK OLAN EN BÜYÜK DERDİN BU OLSUN."

Canımcım ne güzel manken gibi kızsın dimdik dur kimseye aldırış etme. Özgüvenin yerinde olsun. Benim boyum 1.75 topuklu giyiyorum genelde 180 civarı oluyorumdur çokta memnunum halimden :34:

ben de 1.78 im.devede de boy var diyeni mi ararsın, deveyi de bir eşek çeker diyeni mi ararsın.kendini bilmezin biri birinde bana duyuya duyura demişti ki istemem uzun olmayı ya koca da bulamam ne o öyle demişti.o densiz de bir öğretmen bu arada.hiç bilmiyor ki yarın birgün o tutan bacakları tutmaz oluverir, hayatta garanti var mı yarın için?
bak canım.elinin ayağının tuttuğuna neden şükretmiyorsun? ALLAH göstermesin sakat olsaydık yürümek için birilerine muhtaç olsaydık oz man da derdik ki keşke 190 olaydık ama yürüyebileydik.hiç canını sıkma.Sana o boyu veren de ALLAH u teala.isyan etmek doğru olmaz.sadece şükredelim.sende öyle yap ve canını lütfen sıkma.

))ayyy cok guldum .koca bulamicakmissin.ya neden bu kadar kiskanirlar boyumuzu?)))benim kaynanam da takintili boyu kisa diye.63mu ne yasi var ayakibalirinin nerdeyse hepsi topuklu.

canım sen bi giyinsen, kendine güvenli dik havalı dursan, saçlarını bi savursan tamam.beğenilmek için başka hiçbişey yapmana gerek yok.uzun boylu kadınlar ne kadar beğeniliyo farkındamısın sen.bakan bi daha bakıyo endamına.boşu boşuna kompleks yapıyosun.o laflanan kızlarda eminimki dikkat çekmeni kıskandıkları için böyle yapıyolar.tek sorun eş bulurken biraz kısıtlar seni.ama bir sürü uzun boylu erkekte var.insanın kısmeti açık olduktan sonra karşına çıkar.hiç dert değil...

Son düzenleme:
Turkiye standartlarinda kendini uzun olarak goruyorsun ama dunya standartlarinda normal bir boya sahipsin. Ben 1.70 olarak kendimi uzun bulurdum tr de iken, su an ABD deyim ve bircok kisiye gore kisa bile sayilabilirim, ama genel olarak orta boyluyum diyebilirim. Ama Allah yaratmis, gayet de guzel yaratmis, ne guzel uzun boylusun, girdigin ortamlarda tuhaf durmasina bakma sen, uzun boy guzel bir vasiftir. Imkanin varsa yurtdisina cik, gez biraz, kendin gibi insanlari gordukce kendini daha iyi hissedersin.

kilolu değilsin cnm ama biraz verirsen manken gibi olursun eminim ::) bnce takma kafana gayet güzel boyun millet boyum uzasın diye uğraşıyor sen kısalmak istiyorsun.bn senin boylarında biriyle tanışmıştım kadının iki çocuğu var bir de ama görmelisin manken gibi üstelik topuklu giymiş çok şık alımlı duruyordu ve hiçte öyle kötü durmuyodu yani bence bunu güzel değerlendirmelisin:)

Back
X