Boyum çok uzun :(

ben de bu milleti anlamıyorum. uzun boylu ile dalga geçerler, kısa boylu ile dalga geçerler. kendileri her konuda çok mükemmeller de oturup millete gülmesi kaldı sanki. o kendini bilmezler her durumda gülecek bir şey bulurlar. en iyisi güçlü olmayı öğrenmek. kimseyi duymamayı öğrenmek...

ece gürsel gibi kızsın daha ne istiyosun bak ece gürsel 63 kg filanmış sende 65 fialn olursan daha zarih durursun çubuk gibi de olmazsın :) vucüd hatların nasıl bilmiyorum ama spor yaparak kıvrımlı olabilirsin :)

Sınıfımda çok sevdiğim bir arkadaşım var. Kızın boyu 1.80. Üstelik bu boyla topuklu ayakkabılar ile geziyor. Hemde çok iddialı bir giyimi var. Boxer kot şort giyer, altına fosforlu yeşil külotlu çorap giyer. Altına topuklu çizme çeker falan böyle. Benim zevkime hitap etmiyor tarzı. Ama demek istediğim yani dikkatin alasını çeken bir kız. Ve o kadar kendine öz güvenli ki... Resmen onu öyle görmeye alıştık. O da bu halinden çok memnun. Bence tarzını bul, dik dur ve boyunla övün... Kendini bu şekilde sev yani.

Bence kendinize güvenin..

Millet kiskancligindan ne yapacagini sasiriyor..

Kilonuzda boyunuzda çok iyi.. Şöyle giyinin kusanin salina salina gezinin takmayin milleti herkes kendi boyuna kilosuna basenine baksin önce sonra konuşsunlar..

Siz takmayin milleti bence Türkiye de olup sansli kizlardansiniz..

Tatlım daha ne istiyorsun AlLah aşkına:33:
Selvi Boylum, mankenim :48:
Bizim Türk hatunları kısayım diye isyan eder, sen ne derdindesim:24:

Yerinde olsam fotomodel,model vs olurdum.
Kesinlikle !!
O gördüğümüz podyumda ki (dünyaca ünlü) hayranlıkla baktığımız mankenler 1.86 1.87 vs :16:

Size doğuştan gelen bu şansı değerlendirin.

Kesinlikle arkadaşlara katılıyorum manken gibi boyun var. .Kendine güven. .milletin çenesi durmaz kesinlikle kıskançlıktan;-);-) benim boyum 1.72 topukluyla 180 fln olunca çok hoşuma gidiyor. .mankenleride herkezler begenir malum;-);-);-)

O kadar da üzülecek bi durum değil. O gülenler kıskançlığından gülüyordur. Sen kafana takma. Ben de. 160ım. Kısa buluyorum kendimi . Ama Allah'ın verdiğine bir şey diyemeyiz . Bence saçlarını da uzat güzel görünür :) hem bak ben topuklu gitmek zorunda kalıyorum . Sende o dert de yok:) rahat rahat gez.

Buraya yazdıklarımı kimse şımarıklık olarak algılamasın lütfen gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum tüm çocukluk dönemimden beri uun boyluydum zaten arkadaşlarımdan 8. sınıfa giderken 175 boyum vardı düşünün şuan 23 yaşındayım ve boyum 186 bu durum beni moralmen çok kötü hissettiriyor kilom 73 kilolumuyum daha zayıfmı olmalıyım bilmiyorum ama sopa gibi olmak dahada boyumun öne çıkmasını istemiyorum gerçi kiloluda dev gibi duruyorsun her açıdan kötü ya :( Ailemde en uzun benim babamda abimde 180 ama ailemizde 180 in altında erkek yoktur dayım amcam 190dan fazlalar ama bayan olarak en uzunları benim :( Bi 10 cm kısalmak için herşeyi yapabilirdim çokta araştırdım bunun çaresi yok sanırım ama artık dahada kötü geliyor otobüste bakan fısıldaşan gülüşen insanlar, erkeklerin laf atmaları artık kaldıramıyorum psikolojimmi bozuldu bilmiyorum kısa durmak adına baya baya kamburda duruyorum artık düzeltmeye çalışsamda alışkanlık olmuş nafile :( Bana ne önerirsiniz benim durumumda olanlarınız ar mı gerçekten kaldıramıyorum artık tek başıma tavsiyelerinizi bekliyorum..

sımdı yapıcagınız endokrıne gıdınız universite hastanesjım olmalı kan vs bakılma hormon lara bakılmalı gelısım durmusmu devam edıhor mu
cevremde cogu bayan sızın boyunuzda bence dert etme derım

sacını makyajını yap neden utanıyorsun
herkez manken gbı olmak ıster ya da ne bılım boyum uzun olmasını ıster azcık bende uzun olaydım ıyıydı

Son düzenleme:
Hepinize ayrı ayrıı teşekkür ederimm mesajlarınız cevaplarınız iltifatlarınız o kadar mutlu ettiki beni iyiki varsınız iyiki sessiz takipçisi olduğum bu forumun üyeleriyle dertleşebilme fırsatına ulaşabildim çok saolun :16: Açıkcası son zamanlarda baya dert ediniyordum bunu hatta abimden bile uzunum acaba devlik hastalığımı var diye araştırmaya bile girdim doktor kemik uçlarımın kapandığını dert etmemi yaşamayı öğrenmemi söyledi sizler gibi ama işte o moral bozan vesvese veren takıma yenik düştüm çok saolun varolun :16: zaten ben hiç topuklu giymedimki hep uzun olduğum için dahada giyinmem babet can dostum benim dik durmaya çalışıcam ama dediğim gibi durum isteğimden çıktı artık dik durmaya çalıştığımda omuzlarım öyle bir ağrıyorki farkedemeden kamburlaşıyorum yine bu durum benimde canımı sıkıyor doktora bunuda sordum bu senin posturun spor yap dedi ama inşallah düzelir tekrar tekrar teşekkürler kendimi biraz olsun iyi hissettim mesajlarınızla keşke çevremdeki insanlarda sizler gibi olsa sizler gibi düşünse:16:

Sen kendin bu kadar dert eder, kambur, ezis buzus gezersen, insanlar da sana yukaridan bakar, malesef bu boyle. O utanman, memnuniyetsizligin, surat ifadenden tut, ses tonuna kadar yansiyordur, sadece kambur gorunmuyor, bas bas bagiriyorsun toplum icinde boyunun rahatsizligindan dolayi.

Boy degistirebilecegimiz birsey olmadigina gore sevip kabullenmekten baska care yok. O boydaki tek bayan sen degilsin, ben de rastladim. Insanlar kendinden emin, havali olunca insanlar o boya imreniyorlar. Yok sen utanirsan, zaten cevrenden de sana imrenmelerini bekleme. Onlar bile senin boyunu senin kusurun olarak goreceklerdir.

Cevrende gulusmeler, alay etmeler varsa, bu senin tavirlarindan dolayidir, boyundan degil. Ki cevredeki gulusmeleri sen kendi ustune aliniyor da olabilirsin. O da var.
Boyunu kabullen, bence gayet guzel bir boy. Uzun boy iyidir. Ben de 1.75'im bu arada. Cok seviyorum uzun olmayi, sukrederim uzun boylu yaratildigim icin. Senin boyunda olsam da severdim sanirim. Gerci senin yaninda uzunum demeye de utandim valla... Kendimi uzun saniyordum da. :1:

Son düzenleme:
73 kiloya 160 olsan baskülgillerden olacaktın :) avantajın alası bence boyun
Hele de diz altı veya üstü çizmeler o kadar hoş duruyor ki. kısalara yakışmıyor maalesef
Bende 163 falanım ama bi 10 cme yok demezdim :1:

Şöyle söylim ben 20 cm topuklu giysem senin doğal boyuna yetişemem. Bunu dezavantaj değil avantaj olarak düşün. Allah sana böyle bir şey lütfetmiş, sağlıklı olduğun için şükret ve hiçbir zaman da kendi sağlığını bozmaya çalışma. Sakın kamburunu çıkarma idk dur spora başla. Tuğba özay ı görmüştüm bir keresinde bildiğin 2 katımdı ve 10 m de topuklu giymişti, allahım dedim bunun yanında ben de kadın mııym :) he yolda seni görsem belki ben de bakarım belki benden de rahatsız olursun, bunun için şimdiden özür dilerim ama sana bakan kadınların ağzından söylüyorum bence çok güzelsin:)

çok teşekkür ederim gerçekten o kadar iyisiniz ki dediğim gibi sanırım psikolojik bunalımdayım bu ara okul vs. yoruyor baya ve buda bahanem oldu çok düşünmeye kendimi yıpratmaya başladım oysaki yeni değil ben hep uundum ama keşkeler bitmiyor işte :) Çok saolun destek olduğunuz için her mesajınızla yüzümü güldürdüğünüz için :) Başka şeyler düşünmeye çalışıcam :49:

Ben sana hak verdim.
Dün eylemlerde bir bayan vardı sanırım boyu 190 vardır.
İnsanlar sürekli baktı, fısıldaştı, gülüştü.
Bende baktım ne yalan söyleyim.
Ama aklımdan "bu kadar boyum olsa direk ajanslara giderdim" diye geçirdim biryandan :)

Boy kısaltma ameliyatı yapılıyor diye biliyorum.
Ama riskleri çok fazla, yaptırmaya değmez.
Bence tek yapman gereken;
salına salına yürümek :)

Sana gülenlere de "böcek kadar boyun var" dermiş gibi bir bakış at :ssz:

Son düzenleme:
bende 1.80im.
ve 17 yasindayim.ama dahada uzamam.
bence cok guzel bisey uzun olmak.bu arada ayni kilodayiz :))) tabi beni yaglar fiskiriyo o ayrida sen zayif degilsin iyisin ben kiloluyum :))))

Buraya yazdıklarımı kimse şımarıklık olarak algılamasın lütfen gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum tüm çocukluk dönemimden beri uun boyluydum zaten arkadaşlarımdan 8. sınıfa giderken 175 boyum vardı düşünün şuan 23 yaşındayım ve boyum 186 bu durum beni moralmen çok kötü hissettiriyor kilom 73 kilolumuyum daha zayıfmı olmalıyım bilmiyorum ama sopa gibi olmak dahada boyumun öne çıkmasını istemiyorum gerçi kiloluda dev gibi duruyorsun her açıdan kötü ya :( Ailemde en uzun benim babamda abimde 180 ama ailemizde 180 in altında erkek yoktur dayım amcam 190dan fazlalar ama bayan olarak en uzunları benim :( Bi 10 cm kısalmak için herşeyi yapabilirdim çokta araştırdım bunun çaresi yok sanırım ama artık dahada kötü geliyor otobüste bakan fısıldaşan gülüşen insanlar, erkeklerin laf atmaları artık kaldıramıyorum psikolojimmi bozuldu bilmiyorum kısa durmak adına baya baya kamburda duruyorum artık düzeltmeye çalışsamda alışkanlık olmuş nafile :( Bana ne önerirsiniz benim durumumda olanlarınız ar mı gerçekten kaldıramıyorum artık tek başıma tavsiyelerinizi bekliyorum..

cnm ne kadar güzel işte uzun boylusun :) bi kere uzun olmak için bizim gibi topuklu ayakkabı giyip onca saat ayakların ağrımayacak :) güzel güzel elbiseleri taşıyabilecek bi fiziğe de sahipsin :) neden böyle düşünmüyorsun ki bence biraz bunun avantajlarını yaşa derim :) keşke ben de senin kadar uzun olabilseydim

ne zaman elımızdekıyle mutlu olmayı ögrencez acaba..

benimde boyum kısa. bence dert etmeyin niye kambur yürüyorsunuz ki. bunun bir sakıncası yok bence.

Back
X