Boyum çok uzun :(

benim boyumda 172, ailemden büyükler dalga geçerdi benle bekarken, bu kıza koca bulamayacaz elimizde kalacak diye :60:
ben hiç takmazdım ama seviyorum uzun olmayı....benim derdim de zayıf olmak boyum 172, kilom 53 :5:
boyum az kısa olsa kilom ideal olur ama uzun olanda kilo göstermiyor...bazı arkadaşlarım bana 40 varmışın sen derler :1: gıcıklar :9:
üzülme bukadar sen takıntı yapmışsın ondan böyle üzülüyorsun...manken gibi salına salın dimdik dur, çıkarma kamburunu....çoğu insan çekemediğinden laf sokar durur...oysa özeniyorlardır sana emin ol...
sen öyle uzunluğundan rahatsız olup kambur gibi durursan itici durur, bu sefer dalga geçmelerine gülüşmelerine mahal verirsin..kendinden emin dimdik dur..uzun boylu kızlar herzaman daha albenilidir unutma :34:

Millete ne ki...Uzun ya da kısa olmak genetik.Tercihle olmuyor.Ha,burnu büyüktür gider amleiyat olur,dudağı ip gibidir,şişirtir...Boyla ilgili kısa-uzun polemiği anlamsız.Ama şu da var toplumumuzda bazı kendini bilmezler hasetle olamadıkları şeye tu kaka ,der.Onlarla muhattap bile olmayın,bırakın kendi kıskançlıklarında çatlasınlar.Siz boyunuzun kıymetini bilin,biraz daha zayıf olursanız,kendinize bakar ve salına salına dik yürürseniz daha da kıskanırlar.
Ben de uzunum .1.82 rakımım,kilom da 61...Dünyaya yeniden gelsem yine uzun olmak isterdim.Bi zararını görmedim. ;)

Ayol bu dert mi simdi ? Bak guzelim ben 1.70im ama topuklu ayakkabi giyip, bir de ustume ucus ucus bir elbise cekip oyle bir saliniyorum ki bazen kendimi Naomi Campbell saniyorum :1::1:

Saka bir yana, bu senin durusunla ve zihniyetinle ilgili. Simdi sen, Allah Allah ben de zurafa gibiyim diyerekten kambur duruyorsan, ezik duruyorsan insanlarin kafasina da bu imgelemi sokarsin. Onlar da haliyle sana ezik gozuyle bakarlar. Lakin uzun boyundan utanmazsan, manken gibi salinirsan bu sefer ayni insanlar sana "huuuuuu manken gibi hatun" gozuyle bakarlar, anlatabildim mi? Ne kadar sansli oldugunun farkinda misin?

Bak ne guzel uzunsun, istersen manken bile olabilirsin, kac kadinda bu nimet var, degerini bil. Ben mesela babetle kendimi cok kucuk ve kisa hissettigim icin giymem, ama sen...ne istersen giyebilirsin, nasilsa uzunsun :1: Bacaklarin da uzun, bak bahar da geldi, ucus ucus sifon uzun etekler giyebilirsin mesela, ben bayilirim bohem hava yaratmaya :1:

Bu yazdigin sacma sapan dusunceleri bir an once kafandan cikarmani dilerim. Opuldun :81:

Sınıfımda çok sevdiğim bir arkadaşım var. Kızın boyu 1.80. Üstelik bu boyla topuklu ayakkabılar ile geziyor. Hemde çok iddialı bir giyimi var. Boxer kot şort giyer, altına fosforlu yeşil külotlu çorap giyer. Altına topuklu çizme çeker falan böyle. Benim zevkime hitap etmiyor tarzı. Ama demek istediğim yani dikkatin alasını çeken bir kız. Ve o kadar kendine öz güvenli ki... Resmen onu öyle görmeye alıştık. O da bu halinden çok memnun. Bence tarzını bul, dik dur ve boyunla övün... Kendini bu şekilde sev yani.

Travesti gibi giyiniyormus o da :emir_bebek::emir_bebek:

Buraya yazdıklarımı kimse şımarıklık olarak algılamasın lütfen gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum tüm çocukluk dönemimden beri uun boyluydum zaten arkadaşlarımdan 8. sınıfa giderken 175 boyum vardı düşünün şuan 23 yaşındayım ve boyum 186 bu durum beni moralmen çok kötü hissettiriyor kilom 73 kilolumuyum daha zayıfmı olmalıyım bilmiyorum ama sopa gibi olmak dahada boyumun öne çıkmasını istemiyorum gerçi kiloluda dev gibi duruyorsun her açıdan kötü ya :( Ailemde en uzun benim babamda abimde 180 ama ailemizde 180 in altında erkek yoktur dayım amcam 190dan fazlalar ama bayan olarak en uzunları benim :( Bi 10 cm kısalmak için herşeyi yapabilirdim çokta araştırdım bunun çaresi yok sanırım ama artık dahada kötü geliyor otobüste bakan fısıldaşan gülüşen insanlar, erkeklerin laf atmaları artık kaldıramıyorum psikolojimmi bozuldu bilmiyorum kısa durmak adına baya baya kamburda duruyorum artık düzeltmeye çalışsamda alışkanlık olmuş nafile :( Bana ne önerirsiniz benim durumumda olanlarınız ar mı gerçekten kaldıramıyorum artık tek başıma tavsiyelerinizi bekliyorum..

Ah yaa senin derdin benim hayalim resmen :1:

185 olmak için 15 cm topuklu giyerdim evlenene kadar. Boyum 170.

Şimdi eşim topukluya izin vermiyo, halbuki kendisi 1.92 ama benim dikkat çekmemi istemiyo.

Keşke 1.86 olsam :)

Benim boyum 160cm. Bazen keşke 10cm daha uzun olsaydım diye düşünürüm. Sonra ne kadar şımarıkça düşündüğüme karar verip "Allah'ım affet" der ve unuturum.
Evet boyun ülke standartlarına göre uzun. Dışarıda görsem sporcu olduğunu düşünürüm.
Bence şikayet etmeyi bırakıp Allah'a seni sağlıklı biri olarak yarattığı için şükredip omuzlarını dikleştirip yürü.
Boşver kim ne düşünürse düşünsün. Sen de onlara dönüp tebessüm et.
Kilon da boyuna göre normal. Kilo alınır verilir geçici ama kamburluk kalıcıdır. Dik dur canım.
Not: Tıp dilinde ona kifoz diyorlar ve insanlar bunlar için omurga vidası taktırıyorlar. Tabi ileri boyutta.

Son düzenleme:
Etrafı takmayacaksın.
Babet giyeceksin.
Bakımlı olacaksın !Bu çok önemli.
Seni daha da uzun gösterecek kıyafetlerden kaçınacaksın.Skınny kot mesela.Dar body mesela.Bunlar vucudu tamamen ortaya cıkartıyor.
Ben 1.80 im.Ara ara keşke bir 5 cm kısa olsaydım dıyorum ama yapacak bırsey yok genetik geçiş bu.
Bu dediklerime kulak ver.Bırazda rahatla.

boyunuz uzunmuş cidden.Biraz da kilo verirseniz çok daha hoş olabilir.Uzun boy,kilo da oldu mu hoş olmuyor.Bunda gülecek ne var onu anlamadım,insanlar da tuhaf

Buraya yazdıklarımı kimse şımarıklık olarak algılamasın lütfen gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum tüm çocukluk dönemimden beri uun boyluydum zaten arkadaşlarımdan 8. sınıfa giderken 175 boyum vardı düşünün şuan 23 yaşındayım ve boyum 186 bu durum beni moralmen çok kötü hissettiriyor kilom 73 kilolumuyum daha zayıfmı olmalıyım bilmiyorum ama sopa gibi olmak dahada boyumun öne çıkmasını istemiyorum gerçi kiloluda dev gibi duruyorsun her açıdan kötü ya :( Ailemde en uzun benim babamda abimde 180 ama ailemizde 180 in altında erkek yoktur dayım amcam 190dan fazlalar ama bayan olarak en uzunları benim :( Bi 10 cm kısalmak için herşeyi yapabilirdim çokta araştırdım bunun çaresi yok sanırım ama artık dahada kötü geliyor otobüste bakan fısıldaşan gülüşen insanlar, erkeklerin laf atmaları artık kaldıramıyorum psikolojimmi bozuldu bilmiyorum kısa durmak adına baya baya kamburda duruyorum artık düzeltmeye çalışsamda alışkanlık olmuş nafile :( Bana ne önerirsiniz benim durumumda olanlarınız ar mı gerçekten kaldıramıyorum artık tek başıma tavsiyelerinizi bekliyorum..

canım belki sana göre dünyadaki en büyük sorunun ama bence hiç değmez bile... :16:

bende aynı dertten muzdaribim çünkü :9:

yıllarca okulda lakaplarım ki bu lakaplar üni yıllarında da devam etti sen düşün artık; sırık, kazma, direk vb korkunç lakaplardı :27:

demem o ki sana o laf atan "insanların" tek derdi bayan/ erkek fark etmez çekememek, kıskanmak ya da sataşmaktır..

ben öyle zamanları da bilirim ki 20 cm topuklu giymişliğimde vardır... bu arada boyum da 1.75 çok bi fark yok aramızda.

hep iyi anlaştığım arkadaşlarım benden kısadır öyle ki canımdan çok sevdiğim iki bacım dediğim kızlar en fazla omuzuma gelirler :37:

en uzun sevgilim de benden 5 cm uzundu :27:

yani lütfen ama lütfen sıkma canını... ben ne kızlar gördüm 2 mt bile olan...

Benim boyum da 1.63 ve keşke 10 cm uzun olsam derim hep. Nişanlım da 1.92 boyunda ve iri yapılı, adamın yanında kayboluyorum resmen. Şu yaşıma geldim, kadınlardan kilosundan ve boyundan memnun olan görmedim. Hep daha fazlasını istiyoruz sanırım. 1.86 boyda gülünecek bir şey yok ama kambur olayına dikkat edin bence.

karamely ayy nasıl kızdım şimdi sana arkadaşım,

benim boyum 1.80 yani bitek 6 cm cik bi farkımız var. valla o kadar memnunum ki boyumdan :) vee benim 1.60 boyunda bile arkadaşım yok hep 1.50 küsürler onlarla geziyorum jou ve avarel gibi :) bi ara özelliklede ergenlik döneminde evet bende taktım kafaya ama sonra farkettim ki yaptığım büyük hata. Manken ler dünyanın en güzeli seçiliyo ve bunların bi çoğu uzun boylu hatunlar. Herşeyi rahatlıkla giyebiliyorum. Bi arakadaş demiş abiye fln rahatlıkla alırsın diye o arkadaşa sesleniyorumm bazen o uzun abiyeler kısa gelip tam bilekte durdugu için alamadığımız da oluyo :)) bide kambur duruyorum demişsin ne kadar yanlış beni görsen küçük dağları bu kız yaratmış dersin salınaa salına yürürüm valla beğenmeyen bakmasın arkadaş..

Canım uzun boylu olmak gibisi var mı zaten şimdiki yeni nesil bende dahil uzun boyluyuz bebde yirmi yaşındayım 1.73 boyum var hatta geçenlerde arkadaşımla aynı olan boyumun bir kac cm kadar uzadigini düşündük sana açıkça soyliyim evet bende takıyordum ama sonra guzel giyim tarzı ve kendine öz güvenle acayip havalı oluyorsun :))) birde uzun boylulara tayt cok yakışıyor tavsiye benden ;)

Benim boyum 1.80. Butun ogrenim hayatim boyunca sinifta ki en uzun kizdim. Hatta bazi donemlerde en uzun insaniydim :) lise de "rambo" derlerdi, cok uzulurdum. Universitede istatistik dersinin ilkinde hoca sinifin boy ortalamasini cikariyordu. Herkes sirayla boyunu soyluyordu. Ben amfinin en arka siralarinda oturuyordum. Sira bana geldi, (sira bana gelene kadar acaba 5-10cm kisaltarak mi soylesem diye dusunup durdum:) 1.80 dedim. Butun sinif ayni anda arkasini donup bana bakti. Bu bakislara vayyylar, waoowlar eslik etti. Hoca, arkadasimiz sinifin ortalamasini epey yukseltti demisti:)
Teyzeler "nasil koca bulucan sen bu boyla" derlerdi. Ben de "boyu kisa gelsin birsey olmaz, gonlu kisa gelmesin yeterki" derdim. Zihni sekilsellikle kodlanmis yasadigimiz toplumun maalesef. Sizi bu olumsuz duygulara ve komplekslere yonlendirende bu. Simdi 34 yasindayim, benden yaklasik 10 cm uzun koca buldum! :) ama esim benden 10 cm kisa olsaydi yinede onunla evlenirdim. En cok kendinizi onemseyin. Insanlar oylesine konusuyorlar ve hep konusuyorlar. Sonra akillarina bile gelmiyorsunuz. kendinize surekli olumlu telkinler yapin. Bir cok arkadas soylemis zaten, sizin icin avantaj oldugunu dusunun. Cogu insanin imrenigi bir ozellik sizin icin sIkIntiya donusmus. Bunu tam tersine cevirmek sizin elinizde.

çok saolun mesajlarınız için ve 180 civarı olan arkadaşlar ya 180 olsaydım bari keşke 6 cmi önemsemez görünmeyin dışardaki insanları umursamadım diyelim ama evin en uzunu olmak hiç hoşuma gitmiyor en azından babamla abimle aynı boyda olurdum :( ama dediğiniz gibi yapacak bir şey yok :(

186 hakikaten çok fazla dürüst olmak gerekirse böyle bi hatun gördüm pek beğenmedim, öte yandan 183 mankenler de var bilemedim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlım hiç dert etme bende 182 boyundayım 100 kiloydum ve şimdi 78 kiloya kadar düştüm 68 kilo hedefim. Bende ortaokul ve lisede voleybol oynamamın neticesinde böyle uzun boylu bir hatun oldum. Annemde 178 boyundadır buarada. Ancak bunu sakın ha kompleks haline getireyim deme. Avrupadaki hatunlara göre kusa bile sayılırsın ben bir iş gezisi için hollandaya gittim orada sokakta benden uzun çok bayan gördüm erkekleride 190 üzerindeydi. Maalesef türk insanı kadını erkeği kısa boylu bir ırkız ve toplumda uzun boylu insanlar dikkat çekiyor. Benim eşim 192 boyunda 110 kilo ağırlığında ve yanında kendimi çok güzel hissediyorum oda kendini çok yakışıklı :)) sende boyuna uygun bir erkekle birlikte olunca etrafındaki insanlar size imrenerek bakacaktır hiç dert edilecek bir konu olmadığını ozaman anlayacaksın güzelim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tatlım hiç dert etme bende 182 boyundayım 100 kiloydum ve şimdi 78 kiloya kadar düştüm 68 kilo hedefim. Bende ortaokul ve lisede voleybol oynamamın neticesinde böyle uzun boylu bir hatun oldum. Annemde 178 boyundadır buarada. Ancak bunu sakın ha kompleks haline getireyim deme. Avrupadaki hatunlara göre kusa bile sayılırsın ben bir iş gezisi için hollandaya gittim orada sokakta benden uzun çok bayan gördüm erkekleride 190 üzerindeydi. Maalesef türk insanı kadını erkeği kısa boylu bir ırkız ve toplumda uzun boylu insanlar dikkat çekiyor. Benim eşim 192 boyunda 110 kilo ağırlığında ve yanında kendimi çok güzel hissediyorum oda kendini çok yakışıklı :)) sende boyuna uygun bir erkekle birlikte olunca etrafındaki insanlar size imrenerek bakacaktır hiç dert edilecek bir konu olmadığını ozaman anlayacaksın güzelim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah cnm gerçekten kimseyi takmadan sadece sediğim kişiyle birlikte yürümeyi banada nasip eder Allah:54: Sie çok çok mutluluklar bende biraz zayıflayacağım inşallah yaza kadar umarım aklımdaki kuruntularda silinirde artık :(

Back
X