- 30 Mart 2009
- 14.676
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.576
- 1.123
Gecmez olur muPeki meme ayrıntısı da gecmişmiydi içinden![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmez olur muPeki meme ayrıntısı da gecmişmiydi içinden![]()
Acaba memesi kaç bedenGecmez olur muYa asiri push up sutyen ya da asiri push up pamuk efekti bence
![]()
75C gorunumlu 75BAcaba memesi kaç bedenbence paçalar gibi sütyen yanılgısına uğruyor olabiliriz
![]()
Size kaç lazım?Eki Görüntüle 2915940 boyum kaç gösteriyor herkes farklı bir şey söylüyor uzunmu görünüyorum yoksa kısa mı
Var bi hayalimizSize kaç lazım?
10 numara 5 yildiz benceO zman 162 ve 75B de mutabık mıyız gadın![]()
![]()
![]()
Vicdanına kadar da çekmiş olabilirBöğrüne kadar çektiğin eşofmana rağmen kısasın, 160-163 max
1.69Var bi hayalimiz1 70 de oluversin
Tam bi iç huzur ve rahatlama10 numara 5 yildiz benceMukemmel tespitimizi de yaptigimiza gore gidip yatabiliriz bence
![]()
O da olur, zaten az daha cekse tr’deki ilk straplez esofman tasarimini giyen kisi olacakmisVicdanına kadar da çekmiş olabilir
Böğrüne kadar çektiğin eşofmana rağmen kısasın, 160-163 max
Yıkıldım yorumlarınızaArkadaki valiz büyük boysa 167 falan. Orta boysa 155 civarı, küçük boysa 150 altı net. Her şey valizin boyuna bağlı.![]()
Bana ozelden foto at da senin de boyunun olcusunu bi alayimTam bi iç huzur ve rahatlamaama pijamayı çene altına kadar çekicem ben.
1.73Eki Görüntüle 2915940 boyum kaç gösteriyor herkes farklı bir şey söylüyor uzunmu görünüyorum yoksa kısa mı
Peki memelerBana ozelden foto at da senin de boyunun olcusunu bi alayim![]()
Arzulanan cevap geldi
Benzer İşlerTam bi iç huzur ve rahatlamaama pijamayı çene altına kadar çekicem ben.