- 30 Mart 2009
- 14.676
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.576
- 1.123
Ben uzunum, esofmani o noktaya kadar cekersem popomu keserOlmaz ben şimdi seni merak ettim. Bakalım pijamayı en cok kim cekiyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben uzunum, esofmani o noktaya kadar cekersem popomu keserOlmaz ben şimdi seni merak ettim. Bakalım pijamayı en cok kim cekiyor![]()
Annesi gelecege yatirim yapmissaİki koluna çocukları sok. Bedene de sen. Mis gibi aile boyu uyku tulumu
Uykuyu bulursam tulum kısmını düşüneceğimİki koluna çocukları sok. Bedene de sen. Mis gibi aile boyu uyku tulumu
Demek ki ben aslında kısa değilmişim, eşofmanı çekmeyi başaramıyormuşumGözlük kullanmalısınız. Eşofman da zaten tam olması gereken yerde böğründe
Hayda bunu neden ben düşünemedim ki calci itiraf et pijamayı kaşlarına kadar cektin de miİki koluna çocukları sok. Bedene de sen. Mis gibi aile boyu uyku tulumu
Hulk muyum godzilla mıyım ben arkadaşAnnesi gelecege yatirim yapmissa![]()
Kısa kadın yoktur eşofmanı doğru hududa cekemeyen kadın vardır kiDemek ki ben aslında kısa değilmişim, eşofmanı çekmeyi başaramıyormuşum![]()
Anne sen beni gozunde ne kadar buyutmussun boyle desene bi gunHulk muyum godzilla mıyım ben arkadaş
Ne bekliyordu acaba?
Bu deyim demek burdan geliyorAnne sen beni gozunde ne kadar buyutmussun boyle desene bi gun![]()
Ya ben seni hiç böyle eşofmanı iman tahtasına kadar çeken bi kadın olarak düşünmemiştim1.60 bence yani benim gibi duruyorsun ben de 1.57yim
Tabi kizim ne sandinBu deyim demek burdan geliyor
Hsjakal allam cok bilimseliz yaşasınTabi kizim ne sandinAnnelerimiz sagolsun, bize 5 beden buyuk kiyafet ala ala bizi bu hale getirdiler. Gerci benim straplez esofman iddiam hala gecerli; cunku bu hanim kizimizin memeleri var (
filmdelisi ve annesi istisna, memeler varsa cok da buyuk beden almaya gerek yoktur gelisim yavaslamistir cunku
)
Bence sen bu gece laylon corabini da kafana gecir. Aniden soyguna falan gidesin gelirse hem hazir olursun, hem saclar fonlenir hem de hic usumezsinHsjakal allam cok bilimseliz yaşasın
Bu durumda memeler teorisine göre pushup oranını da katarsak konu sahibi üyemiz gelişimine devam ettiğü içün pijama zamanla dogru yeri bulacaktır. Nasılım ama zehir zehirTabi kizim ne sandinAnnelerimiz sagolsun, bize 5 beden buyuk kiyafet ala ala bizi bu hale getirdiler. Gerci benim straplez esofman iddiam hala gecerli; cunku bu hanim kizimizin memeleri var (
filmdelisi ve annesi istisna, memeler varsa cok da buyuk beden almaya gerek yoktur gelisim yavaslamistir cunku
)
Ben sana daha zehirini soylim mi, arkadaki valiz orta boy, boyu 80-90 cm demektir. Konu sahibi geriye yaslanarak poz vermis ki uzun ciksin, bu durumda 160-162 teorimiz netlesiyorBu durumda memeler teorisine göre pushup oranını da katarsak konu sahibi üyemiz gelişimine devam ettiğü içün pijama zamanla dogru yeri bulacaktır. Nasılım ama zehir zehir
Bak bi harcanıyoruz be. Dahiyane fikirlerimiz var bizim. Ben corapla diz kapagı arasına da baktım buna ne diyosunBen sana daha zehirini soylim mi, arkadaki valiz orta boy, boyu 80-90 cm demektir. Konu sahibi geriye yaslanarak poz vermis ki uzun ciksin, bu durumda 160-162 teorimiz netlesiyor![]()
Kesin bensin diyorumBak bi harcanıyoruz be. Dahiyane fikirlerimiz var bizim. Ben corapla diz kapagı arasına da baktım buna ne diyosun![]()
O zman bu konu yüzünden banlanırsak vedalaşalım şimdiden. Kendine iyi bak ben. Yeni konularda dahiyane fikirlerde buluşmak dileğiyle. HoşçakalKesin bensin diyorum![]()
Bilmukabele, ozle beniO zman bu konu yüzünden banlanırsak vedalaşalım şimdiden. Kendine iyi bak ben. Yeni konularda dahiyane fikirlerde buluşmak dileğiyle. Hoşçakal