Boyum

ben 1 64 boyundayım 16 yasındayım herkes bana daha fazla uzamassın diyo moralimi bozuluyolar :D
bende anneme balık yagı aldırdım sut ıcıyorum annemin doktor arkadaslarından beslenme onerileri alıcam bu arada annem bisey demisti karbonhidrattan uzak dur yumurta faln ye peynir yesillik ye sebze meyve cok yemen lazım vitamin acısından inan bana bu konuları cok arastırdım boyuma ck taktıgım icin ve uzamax gibi urunlerin de yararı olmadıgını para tuzagı oldugunu duydum o boyunun uzaması uzamax haric herseye baglı olabilir BENCE ...

canım daha 14 yaşında 161 boyundasın,boyun gayet normal,kızlar 22 yaşına kadar uzarlar ve genelde senin yaşların pik dönemdir,acele etme bu kadar.
sağlıklı beslenmeye spor yapmaya devam et elbette ama bence boyun yaşına göre normal.

ben 1 64 boyundayım 16 yasındayım herkes bana daha fazla uzamassın diyo moralimi bozuluyolar :D
bende anneme balık yagı aldırdım sut ıcıyorum annemin doktor arkadaslarından beslenme onerileri alıcam bu arada annem bisey demisti karbonhidrattan uzak dur yumurta faln ye peynir yesillik ye sebze meyve cok yemen lazım vitamin acısından inan bana bu konuları cok arastırdım boyuma ck taktıgım icin ve uzamax gibi urunlerin de yararı olmadıgını para tuzagı oldugunu duydum o boyunun uzaması uzamax haric herseye baglı olabilir BENCE ...

tatlım bu yaştan sonra malesef 2 cm kadar ancak uzarsın yani istisna bir durum olmazsa bu böyle. balık yağı hapını kullanmanı tavsiye etmem ben çök içerdim 13-14 yaşlarındayken ve kemiklerin çok iri oluyo yapılı oluyosun onun için tavsiye etmem ilerde gösteriyo etkisini benden söylemesi boya etkisi olcagnı pek sanmıyorum ama bol bol süt iç ve ip atla hiç olmuyosa tavana doğru zıpla. söyle diyeyim ben 12 yaşındayken 1.63 boyundaydım şuan 26 yaşındayım boyum 1.70 o kadar uzadım yani 7 cm filan ama 12 yaşındayken ergenliğe girmemştim henüz. çok zıplardım evde bi deniz topum vardı onu atar tutar zıp zıp zıplardım buna rağmen bu kadar uzayabildim :))

canım ya bir arkadaşım vardı şişman ve kısa boylu en kısamız oydu 17-18 yaşlarımıza geldiğimizde ise durum tam tersi oldu daha çok küçüksün bebeğim hiç bir şey kullanma zaten hala uzamaya devam ediyorsun

daha uzarsın merak etme..bence en iyi spor yüzme..tüm vücudun çalışıyor...
ben de 1.68 im bi de topuk giyince 174-175 oluyo ve inan aslında hiç de sevincek bi durum değil eğer manken değilsen..:))neden mi?
1- o güzelim elbiseler tamam yakışıyo ama iş yerinde etek boyu mecbur diz seviyesinde olmak zorunda ve o boyda elbiseler uzun boya hiiç yakışmıyooo..inan çıtı pıtı kızlara çok özeniyorum ya...giyoyolar sexi sivri ayakkabıları...ohh mis gibi..
2-Türk erkeğinin standartları 175 falan en fazla..yani çok nadir öyle uzun hoş birini bulmak :) boyun uzadıkça yanında kanka gibi durmak hoş değil..erkek dediğinin kollarında kaybolcan :)
3- yaşına göre boyn çok normal takma sakın...heee bi de sakın sakın sigara içme..bu yaşlarda belli olmaz :olmaz:

Son düzenleme:
Pilates yapmayi dene.
Benim boyum suan 1.75, senin yaslarinda 1.66-1.67 civarindaydim, yani reglden sonra uzayanlarda var, merak etme.
Besin olarak findik ezmesinin yararli oldugunu duydum. Denemekte yarar var.
Bu arada 1.70 boylarinda olup daha kisa olmak isteyenleri pek anlamiyorum. Bence gayet guzel bir boy. Erkekler derseniz etrafiniza bi bakin uzun boylu yakisikli erkeklerde cogalmakta. Oyle eskisi kadar ufak tefek degiller. Hahah :)

daha uzarsın merak etme..bence en iyi spor yüzme..tüm vücudun çalışıyor...
ben de 1.68 im bi de topuk giyince 174-175 oluyo ve inan aslında hiç de sevincek bi durum değil eğer manken değilsen..:))neden mi?
1- o güzelim elbiseler tamam yakışıyo ama iş yerinde etek boyu mecbur diz seviyesinde olmak zorunda ve o boyda elbiseler uzun boya hiiç yakışmıyooo..inan çıtı pıtı kızlara çok özeniyorum ya...giyoyolar sexi sivri ayakkabıları...ohh mis gibi..
2-Türk erkeğinin standartları 175 falan en fazla..yani çok nadir öyle uzun hoş birini bulmak :) boyun uzadıkça yanında kanka gibi durmak hoş değil..erkek dediğinin kollarında kaybolcan :)
3- yaşına göre boyn çok normal takma sakın...heee bi de sakın sakın sigara içme..bu yaşlarda belli olmaz :olmaz:

:lepi::lepi::lepi:

canim ben kücücüktüm bi görseydin o halimi ve simdiki halimi hic alakam yok minicik biriydim cok ufak tefektim sonra babam beni tekvando ya yazdirmisti bi an da boyum uzadi tekvandoyu biraktim boyumun uzamasi durdu zaten daha uzamaya gerek yok boyum cok iyi bana göre 1.72 cm oldum ama 22 yasina kadar daha uzarsin bir de bol bol meyve ye onunda cok faydasi oluyor benim erkek kardesimin boyuda cok kisaydi ne olduysa 1 sene icinde balik yagi ile birden uzadi benim omzumda bile degilken boyu su an da boyu 1.83 beni bile gecti :))

şimdiki aklım olsaydı ergenlik çağında erkenden uyur, spor yapıp bol bol süt içerdim, kısa kalmazdım böyle..

bana sacma geliyordu da eskiden ama saka bi yana cidden sporun cok faydasi var hem vücut gelisimi icin hem boy icin ben 6.sinifta tekvandoya yazildim topu topu 1 sene sürmedi gideli o gittigim sürede boyum birden uzadi 20-25 cm kadar hic abartisiz o kadar uzadim yani a.s

Back
X