Boyumdan şikayetçiyim, lütfen yardım!!

Aldırmaz aldırmaz:)
Onu söyleyenlerin yaşı genellikle senden fazla oluyor.
Sen gelişme dönemindesin ve vücudunun vitaminlere ihtiyacı var.
Şunu da unutma ki 2-3 sene sonra vitamin de alsan uzayamayacaksın.
Ben olsam bu ihtimali yoksayardım.Çok inanırsan psikolojik olarak iştahın açılır.

Tamam canım cok tesekkur ederım yardımın ıcın :)

Merhaba arkadaslar ben 16 yasındayım ve boyum 152 civarı. İlk baslarda pek takmıyodum kafama ama gün gectikce yeni bir sorun ekleniyor. Asırı derecede süt iciyorum fakat bi yararı yok. Üniversite sınavına hazırlandığım icin basketbol kursuna falan ayırıcak vaktim yok malum okul dersane. İnternette .....adında bi ilac duydum ise yaradığı söyleniyor ya da uzamanın baska bir formulu var mı lutfen yardımcı olun

canım bu yastan sonra uzayacagını pek sanmıyorum bende kısayım bende senin yaslarında bayagı takıntı haline getirmiştim ama inan sorun edilicek bi mevzu degil o kadar ufak tefek olmak her zaman iyidir zaten ilerde topuklu ayakkabı ile kurtarırsın sen onu :1:

Herkesin yapısı farklıdır genlerden dolayı . benim yengem evlendikten sonra bile bir iki santim uzadı . Yani belli olmaz sen doğal yollardan boyunu uzatabilecek uğraşlar edin uzatsan uzatsın uzamazsanda topuklu giyer halledersin :)

Sabah kalktığında ve akşam yatmadan önce barfiksde 10dk durmak faydalı diye biliyorum.Ayrıca ingilizce bir kitap vardı nette pdf halinde indirmiştim içinde boy uzatmak için bazı egzersiz resimleri vardı ve 1ay yapılması söyleniyordu.Googleda araştır istersen şu an mobildeyim bakamıyorum.

Uzun uzadıya yazamıcam canım ama boy uzatan ilaçlara kilo verdiren ilaçlara sakın aldanma.Bunlar insanı sağlığından eder mazallah.
Senin yapman gereken spor dengeli beslenme.
Ve eskimez kitaplar diyeyim oradan okumuştum hurma ağacının kökü kaynatılıp içilirse boy uzatıyormuş.Bende bunu kızım için denemek istiyorum.En azından ağaç kökü ve bitkisel.İlaçlardan uzak durmanı tavsiye ederim.Avantajım bahçemde Hurma ağacının olması :)

Uzun uzadıya yazamıcam canım ama boy uzatan ilaçlara kilo verdiren ilaçlara sakın aldanma.Bunlar insanı sağlığından eder mazallah.
Senin yapman gereken spor dengeli beslenme.
Ve eskimez kitaplar diyeyim oradan okumuştum hurma ağacının kökü kaynatılıp içilirse boy uzatıyormuş.Bende bunu kızım için denemek istiyorum.En azından ağaç kökü ve bitkisel.İlaçlardan uzak durmanı tavsiye ederim.Avantajım bahçemde Hurma ağacının olması :)

Onu bende duydum fakat aktara falan sordum bulamadım bı turlu :)

Back
X