Evet sizde herkesin söylediği gibi "Tek derdin bu olsun,Allah başka dert vermesin, şükret" diyenlerdensiniz,biliyorum.Bende öyle düşünüyorum ancak herkesin bir takıntısı vardır kiminin burnu,kiminin kilosu,kiminin gözleri vs vs. Benimde takıntım boyum. 17 yaşındayım boyum 1.50, ailemde annem ve babam dışındaki herkes uzun boylu.Az önce boy uzatmayla ilgili başlıklara baktım ve güldüm gerçekten. 1.65 olduğunu ve kısalığından dert yandığını söylemiş bir çoğu. Oysa ben 1.60 olmak için nelerimi vermezdim.
Sizden uzun boylu olmak için neler yapılabileceğini sormuyorum çünkü yapılması gereken herşeyi yaptım. Boyumun kısa olmasına rağmen çok beğenilirim ama hep içimde bir yerlerde kalacak bu uzun boylu olma merakım.. Çok ağladığımı bilirim bu yüzden..Yapılacak birşey kalmadığı için geriye sadece "Bir derdim var" başlığı altında dert yanmak kalıyor :)
Uzunluğunuzun kıymetini bilin, Allah kemiklerinize sağlık versin. Uzun olup da sağlık sıkıntısı çekmektense, kısa olup sağlıklı olmayı tercih ederim..
Dinlediğiniz için teşekkürler...
Sizden uzun boylu olmak için neler yapılabileceğini sormuyorum çünkü yapılması gereken herşeyi yaptım. Boyumun kısa olmasına rağmen çok beğenilirim ama hep içimde bir yerlerde kalacak bu uzun boylu olma merakım.. Çok ağladığımı bilirim bu yüzden..Yapılacak birşey kalmadığı için geriye sadece "Bir derdim var" başlığı altında dert yanmak kalıyor :)
Uzunluğunuzun kıymetini bilin, Allah kemiklerinize sağlık versin. Uzun olup da sağlık sıkıntısı çekmektense, kısa olup sağlıklı olmayı tercih ederim..
Dinlediğiniz için teşekkürler...