Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde boyum 1.55 bende çok şikayetçiyim hiç memnun değilim uzun olsam keşke ailemde kısa boylu topuklu giyemem hiç bu zamana kadar bişey yapmamışım keşke yapsaymışım diyorum pişmanım..........
ben 172 ym vw çok şikayetçiyim arkadaşlarım hep 180 185
bende yanağımdaki beni sevmiyorum mesela her insanın taktığı birşeyler var canım rabbimde seni öyle güzel yaratmıştır![]()
topuklu ayakkabı giy dicem ama mutlaka sen de düşünmüssündür:)
dünyada bütün güzel kadınlar kısa boylu sakın dert etme![]()
şaka bu heralde
kız 1.50yim diye dert yanıyo siz de 172yim ühühüh diyosunuz
şaka bu heralde
kız 1.50yim diye dert yanıyo siz de 172yim ühühüh diyosunuz
bazı seyleri degiştiremiyor insan kendinde uzuna sorsan onunda mutlaka baska begenmedigi yerleri vardır vucut olculerine gore boyuna gore kıyafet secimi yaparsan bence cok hos ve guzel gorunursun bir sıkıntı yok dert etme kendine bu kadar
Evet ama heryerde bir dalga geçen mutlaka bulunuyor ve sinirlerimi bozuyor![]()
İlerki yaşlarımda giyerim ama 17 yaşa göre pek uygun bulmuyorum topukluyu özel günler hariç..
Evet çok şükür o konuda bir sıkıntım yok ama hani şöyle 1.60 olsaydımda iyiydi be![]()
arkdaşım insanın uzun boylu olsa dahi sevinmediğini anlatıyorum aradaşa neden ters anlıyorsunki herkes elindekinin kıymetini bilmez
aaa sakın doktora inanma ya bu olayada sinir oluyorum bende regl olduktan sonra kapaklar kapandı artık boyun uzamaz filan dediler ama tam 10 cm uzadım ya hele 17 yasımdan 21 yasıma kadar 5-6 cm uzamışımdır sakın moralini bozmaa.hem kısa olsanda cok tatlısınıdr eminim.
Farklı bir yöntemin oldu mu uzamak için? Yoksa kendiliğinden mi uzadın?
kendiliğimden uzadım canım