Boyumu çok takıyorum.

bende siz gibi kısa boyluyum... üstelik 20 yaşındayım ve daha uzarsın tesellileri de fayda etmiyor :) artık dahası yok :)

yeri geliyor takmıyorum ama benimde hep içimde bir yerlerde uzun boylu olma hayali hevesi yer ediniyor...:17:

size tavsiyem, boy sonuçta Allah vergisi ve bir süre sonra pek mümkün olmuyor bunu değiştirebilmek...
ama kilo öyle değil.

o açıdan kafanızı boyunuzdan kilolarınıza çevirin...onlara takın :)

bknz: heupss :)

bahsettiğiniz gibiyim hem kısa hem koca basenli :)

bir kaç zamandır da kendime kilomu dert edindim. madem artık uzamam mümkün değil o halde zayıflayayım..
hiç değilse çıtı pıtı minyon diye tabir edilen kibarcık bir kız olayım :34:

sizde öyle yapın...o zaman göreceksiniz ki kısa falan ama gayet alımlı olabiliyorsunuz :52:

bende siz gibi kısa boyluyum... üstelik 20 yaşındayım ve daha uzarsın tesellileri de fayda etmiyor :) artık dahası yok :)

yeri geliyor takmıyorum ama benimde hep içimde bir yerlerde uzun boylu olma hayali hevesi yer ediniyor...:17:

size tavsiyem, boy sonuçta Allah vergisi ve bir süre sonra pek mümkün olmuyor bunu değiştirebilmek...
ama kilo öyle değil.

o açıdan kafanızı boyunuzdan kilolarınıza çevirin...onlara takın :)

bknz: heupss :)

bahsettiğiniz gibiyim hem kısa hem koca basenli :)

bir kaç zamandır da kendime kilomu dert edindim. madem artık uzamam mümkün değil o halde zayıflayayım..
hiç değilse çıtı pıtı minyon diye tabir edilen kibarcık bir kız olayım :34:

sizde öyle yapın...o zaman göreceksiniz ki kısa falan ama gayet alımlı olabiliyorsunuz :52:

Kesinlikle katılıyorum söylediklerinize.
Yaş 17 olunca belki bir ihtimal daha vardır diye düşündüğümden hala bir yerlerde ne yapsam düşüncesi var :)
Ama tabi önce kilolardan kurtulmalıyım, belki o kadar kısa görünmüyorumdur gerçekte. :6:

canim benim uzunlugunuzu kiymetini bilin demissin kiyamam :)
simdi sen daha 17 yasindasin
boyunu uzatabilecegin sporlara agirlik ver
zaten 20 yasina kadar daha uzayacaksin
ama esas önemli olan kilon
yani kilon her zaman boyunla orantli olmali
kisa boylu kadinlar cok cekici oluyorlar bence
uzun boylu kadinlarda
yüzünde gülümsemen olsun hep o zaman daha cekici olursun
hem ilerdede anlayacaksinki boy hic önemli degilmis
bende senin yasinadyken cildimdeli sivilceleri dert ederdim
cirkin oldugumu düsünürdüm
ama öyle birsey yokmus
ne sivilceler önemliymis neden ben cirkinmisim
sadece abartmisim :) cünkü zaman gectikce hersey cok güzellesti
yasinin keyfini cikar sende tamam mi :)

Son düzenleme:
Sen bunu kusur olarak goruyorsan, herkesin bir kusuru vardir diye dusun. Yapilacak birsey yok, kendinle barisik ol, kendine acima. Sen kompleks yaparsan etrafa da cok guzel malzeme verirsin dalga gecmek, seni komplekse sokmak icin.
Benim boyum 1.75. Uzun boylu olmayi cook seviyorum. Ama benim de fiziksel olarak dert ettigim baska kusurlarim oluyor. Kendimi her halimle sevmeye calisiyorum, kendimle barisigim.

bu tarz şeylere takılma kendinle barışık ol .kısa boylu çok ünlü olmuş güzel kadınlar var dünyada .

canim benim uzunlugunuzu kiymetini bilin demissin kiyamam :)
simdi sen daha 17 yasindasin
boyunu uzatabilecegin sporlara agirlik ver
zaten 20 yasina kadar daha uzayacaksin
ama esas önemli olan kilon
yani kilon her zaman boyunla orantli olmali
kisa boylu kadinlar cok cekici oluyorlar bence
uzun boylu kadinlarda
yüzünde gülümsemen olsun hep o zaman daha cekici olursun
hem ilerdede anlayacaksinki boy hic önemli degilmis
bende senin yasinadyken cildimdeli sivilceleri dert ederdim
cirkin oldugumu düsünürdüm
ama öyle birsey yokmus
ne sivilceler önemliymis neden ben cirkinmisim
sadece abartmisim :) cünkü zaman gectikce hersey cok güzellesti
yasinin keyfini cikar sende tamam mi :)

Haklısın ablacıım. Sanırım şu lanet olası "basen" problemini çözersem, birazda tembellik etmeyip spor yaparsam daha az takacağım boyumu

allahıma binlerce şükür, dermansız derdim yok allah da vermesin şükür sağlıklıyım, elim kolum esik değil...gözlerim görüyor...kulaklarım duyuyor...gizlemek zorunda hissettiğim bi eksiğim yok....rabbim verdiğin herşeye binlerce şükür...
canım bu duayı et herzaman...dert yandığın şey ne ise, allah daha beteri ile sınav edermiş...
ne için üzülür dert yanar yakınırsan, al bu ondan daha beter der ve eski derdini aratırmış...allah beteriyle sınamasın..şükret haline ne varki, kısaysan kısasın...herkesin eksik kusur biyerleri var..kimisi kamufle eder, kimisi ben böyle mutluyum der...birde imkansız bişey değil ki, topuklu ayakkabı giy tamamdır....ben napıyım boyum 172 topuklu ayakkabıya hasretim hiç giyemiyorum...:) çünkü zayıf olduğum için boyumda uzun olduğu için direk gibi deve gibi kavak gibi lafları duymak üzüyor...o yüzden giymiyorum...
ama hep şükrediyorum...şükür ki sağlıklıyım eşim evladımm sağlılı daha ne isterim...allahtan en önce sağlık dileyin...sağlık olmazsa hiçbişeyin anlamı yok...

Boyun ,kilon ne olursa olsun eleştiren patavatsızlar çıkacaktır.Takılma derim. ;)

allahıma binlerce şükür, dermansız derdim yok allah da vermesin şükür sağlıklıyım, elim kolum esik değil...gözlerim görüyor...kulaklarım duyuyor...gizlemek zorunda hissettiğim bi eksiğim yok....rabbim verdiğin herşeye binlerce şükür...
canım bu duayı et herzaman...dert yandığın şey ne ise, allah daha beteri ile sınav edermiş...
ne için üzülür dert yanar yakınırsan, al bu ondan daha beter der ve eski derdini aratırmış...allah beteriyle sınamasın..şükret haline ne varki, kısaysan kısasın...herkesin eksik kusur biyerleri var..kimisi kamufle eder, kimisi ben böyle mutluyum der...birde imkansız bişey değil ki, topuklu ayakkabı giy tamamdır....ben napıyım boyum 172 topuklu ayakkabıya hasretim hiç giyemiyorum...:) çünkü zayıf olduğum için boyumda uzun olduğu için direk gibi deve gibi kavak gibi lafları duymak üzüyor...o yüzden giymiyorum...
ama hep şükrediyorum...şükür ki sağlıklıyım eşim evladımm sağlılı daha ne isterim...allahtan en önce sağlık dileyin...sağlık olmazsa hiçbişeyin anlamı yok...

Çok şükrediyorum kör değilim, sağır değilim, topal değilim diye baştada belirttiğim gibi.. Ama hep ükte kalacak içimde uzun olmak. Belki zamanla atlatırım ergenliğin getirdiği birşeydir belki..

ben 172 ym vw çok şikayetçiyim arkadaşlarım hep 180 185 :50::50:

bende yanağımdaki beni sevmiyorum mesela her insanın taktığı birşeyler var canım rabbimde seni öyle güzel yaratmıştır :16:

arkadaşlarınız iskandinav ülkelerindenmi.türkiyede erkeklerin boy ortalaması bile 1.70 civarı

Back
X