boyumun uzaması

nursenaaa

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
5
0
16
Artvin
arkadaslar 18 yasındaıyım 1.75 boyundayım rglyu gec oldum son yıllar da baya uzadım doktora gttım fılmler cektrdım kemık uclarım kapanmıs uzaman durmus dedıler ama bana hala uzuyorum gıbı gelıyo kemık ucları kapandıktan sonra uzayan varmı arkadaslar herkes kemık uclar kpandktan sona olmaz dıyo ama 18 yasından snra uzadım dyende cok lutfen kfama bya takmaya basladım

kimi kısa kalmaktan kimi uzamaktan şikayetçi..doktor durdu dediyse durmuştur canım bunu ölçerek anlayabilirsin ancak

Tatlım daha ne istiyorsun Allah herkeze yakışıcak olanı verir..Demekki sana da o boy yakışıcak.
..Hem uzun boy bence bir avantaj...
Baksana mankenleri bile uzun boylulardan seçiyorlar demi yani..?:82:

Sen uzamasını istemediğin için psikolojik olarak uzuyor gibi gelebilir.
Doktor kemik uçların kapanmış uzamıyorsun demiş zaten daha neyi düşünüyorsun ki?
Benim boyum 1.70 en azından 1.75 olmak için spor yapıyorum.
1.75 olduğun için sevinmelisin bence.

Arkadaşım Aynı konudan 3 tane açmışsın..
Kurallara aykırı diye biliyorum...

1.75 çok uzun bir boy değil ki .1.80 e kadar bence güzel duruyor bir bayanda .o yüzden tasalanma zaten artık uzamazsın 18 yaşından sonra

Kimisi boyunun uzamamasından şikayet ediyor kimisi de uzamasından :)
Allah herkese yakışanı verir canım benim, hem doktor kapandı diyorsa uzamaz bildiğim kadarıyla takma boşuna.
1.70 boya sahip olup daha fazlasını isteyenleri de anlayamıyorum..
Benim kuzen 1,60 olayım yeter bana derdi aaahh, ahhh bu gençlik.. :27:

Sen uzamasını istemediğin için psikolojik olarak uzuyor gibi gelebilir.
Doktor kemik uçların kapanmış uzamıyorsun demiş zaten daha neyi düşünüyorsun ki?
Benim boyum 1.70 en azından 1.75 olmak için spor yapıyorum.
1.75 olduğun için sevinmelisin bence.

gecen seneden bu yana uzadım cnku o yuzden uzarmıyım dıye dusunuyrm kımı doktorlarda buyume hormonu onmlı dıyo bıde

Arkadaşım dert olarak düşünmeyin bunu boyunuzu ölçerek anlarsınız zaten uzayıp uzamadıgını ama şöyle birşey var genellde kızlar adet gördükten sonra pek uzamazlar ve doktorun söylemiş sana kemik uçların kapanmış diye yani uzamaz doktorun dedigi doğrudur

arkadaslar 18 yasındaıyım 1.75 boyundayım rglyu gec oldum son yıllar da baya uzadım doktora gttım fılmler cektrdım kemık uclarım kapanmıs uzaman durmus dedıler ama bana hala uzuyorum gıbı gelıyo kemık ucları kapandıktan sonra uzayan varmı arkadaslar herkes kemık uclar kpandktan sona olmaz dıyo ama 18 yasından snra uzadım dyende cok lutfen kfama bya takmaya basladım

Canım bence sen takıntı yapmısssın sana oyle gelıyordur ah ah benımde boyum 1.78 fılan olsa ne guzel olurr

kemik uçları kapandıktan sonra uzayamazsın:))
1.75 gayet ideal bir boy bence neden üzülüyorsun anlamadım daha uzunu da daha kısası da iyi değil en ideal boy bana kalırsa.:32:
kemik uçlarının kapanması kişiden kişiye değişir ben 1.70im 24 yaşındayım hala açık kemik uçlarım mesela çevremdekiler uzamışsın gibi diyorlar arada ama ben takmıyorum zaten ergenlikten sonra maximum 1-2 cm uzuyor boy.

Back
X