- Emoji Skoru
- 4
- Puanlar
- 6
- Konu Sahibi haticeshnn
Merhaba boynumda 3 fıtık var ekstra ilerlemiş boyun düzleşmesi sersemlik dengesizlik yapıyor hayattan hiç zevk alamıyorum bana yardım edin lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu bilgiyi onlarla paylastiniz mi? Belki kütletme yapmadan devam ederlerdi egzersiz, elektrik, masaj vb. yöntemlere.Egzersiz bana hiç iyi gelmiyor o kadar çok fizyoterapiste gittim ki galiba iyiisne denk gelemedim kütlettikçe onlar daha kötüsü oldu
Maalesef denemediğim şey kalmadı diyebilirim KayserideBu bilgiyi onlarla paylastiniz mi? Belki kütletme yapmadan devam ederlerdi egzersiz, elektrik, masaj vb. yöntemlere.
Ah ah neler çekiyorum. Kafamda doluluk, beyin sisi, odaklanamama, ortama yabancılık hissi, kulak ağrısı kulak içi tuhaflik, kol ağrısı, uyuşma karıncalanma, bacaklarda kollarda güçsüzlük, kalp çarpıntısı bile yapıyor daha nice şeyler.. en berbatı da dengesizlik. Baş dönmesi. Denemediğim şey gitmediğim hastane doktor kalmadı. Bunların boyundan olduğunu bulana kadar ne çektim..Merhaba boynumda 3 fıtık var ekstra ilerlemiş boyun düzleşmesi sersemlik dengesizlik yapıyor hayattan hiç zevk alamıyorum bana yardım edin lütfen
Resmen aynı şeyleri yaşıyoruz bunların hepsi bende var dışardan hasta gibi görünmesek de o kadar çok mücadele veriyoruz ki içimizdeAh ah neler çekiyorum. Kafamda doluluk, beyin sisi, odaklanamama, ortama yabancılık hissi, kulak ağrısı kulak içi tuhaflik, kol ağrısı, uyuşma karıncalanma, bacaklarda kollarda güçsüzlük, kalp çarpıntısı bile yapıyor daha nice şeyler.. en berbatı da dengesizlik. Baş dönmesi. Denemediğim şey gitmediğim hastane doktor kalmadı. Bunların boyundan olduğunu bulana kadar ne çektim..
35 yaşındayım 4 5 senedir yaşıyorum. Doktor doktor hastane hastane gezip sebep araştırdım başta neyim var demekten deliriyorum sandım. O yüzden süreç uzadı. Kristal dediler migren dediler psikolojik dediler her bölümü gezdim her hastane çok yoruldum. Siz peki?Resmen aynı şeyleri yaşıyoruz bunların hepsi bende var dışardan hasta gibi görünmesek de o kadar çok mücadele veriyoruz ki içimizde
Siz kaç yaşındasınız ne zamandan beri bunları yaşıyorsunuz
Bende 31 yaşındayım tam 2 senedir aynı sorunları yaşıyorum devlet hastaneleri sayısız özel hastaneler35 yaşındayım 4 5 senedir yaşıyorum. Doktor doktor hastane hastane gezip sebep araştırdım başta neyim var demekten deliriyorum sandım. O yüzden süreç uzadı. Kristal dediler migren dediler psikolojik dediler her bölümü gezdim her hastane çok yoruldum. Siz peki?
Benim de hayatım bitti gibi hissediyorum artık çok yoruldum. Hiçbir şeyin faydası yok ne illet bir şey hayattan zevk alamıyor insan.Bende 31 yaşındayım tam 2 senedir aynı sorunları yaşıyorum devlet hastaneleri sayısız özel hastaneler
İğneler ilaçlar fizik tedavileri kütletmeciler
Daha da kötü oldu
Artık hiçbir yere gitmiyorum
Atlas terapi olmadığı sürece biliyorum geçmeyecek
Bir anda ani başladı her şey yataktan çok hızlı kalkmıştım o günden beri hayatım bitti ben bittim
Ben de aynısını düşünüyorm. Çok zor panik geliyor insana.Ağrılar umrumda bile değil sadece dengesizlik ve baş dönmesi geçsin başka bir şey istemiyorum en zoru bu çünkü
Bende bi süredir bunu yaşıyorum psikolojik mi kafamda bişey mi var diye panikteyim suratım çekiliyor ensem de bi ağırlık kafamda bi doluluk hissi kulağımfa doluluk sanki kafamı tartamıyorum kafam karıncalanıyor mu desem diken batıyır mu tarif edemiyorum gerçekten bunlar boyun fıtığı olabilir miAğrılar umrumda bile değil sadece dengesizlik ve baş dönmesi geçsin başka bir şey istemiyorum en zoru bu çünkü