Çocuk Hastalıkları boyun incilmesi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

meryun

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2017
44
2
6
30
merhaba ya benim 6 aylık bir kızım var ben bugün elbiselerini giydiriken yani çok dikkat ederim ama yinede endişeleniyorum kıyafetini giydirirken elbisesinin kafası geniş olmasına rahmen sanki kafasınj biraz sıktı gibi geldi ve ben giydirmeye zorlamadım çıkardım ama sonrasında kafasını kızım yamuk tutmaya başladı bir anlam veremedim hani öyle aglayıp durmuyo ağrısı varmış gbi ama yinede kafasınj. yamuk turuyo nedendir acaba

ağrısı olsa ağlardı. en azından o an yıkardı ortalığı. bence evham yapmışsınız. küçük kız, yetişkin gibi ay ağrım var boynumu yamuk tutayım der mi :)

Şu yaşımda boynum incindiginde ağrıdan ortalıgı birbirine katmıstım. Öyle bir problem olsaydı, bebeginiz mutlaka aglardı :KK66:

Bebişinizin bişeyi yok yeni şeyler öğreniyordur muhtemelen.
Boyun ağrısı basit değil hiç susmadan ağlardı bence.
İçiniz rahat etmezse doktora götürün.

Boynuna hafif masaj yapar gibi yapın ve tepkilerini gözlemleyin. Bence de arkadaşların dediği gibi öyle olsa ağlardı

Agri olsa duramazdi. Ilk incinmede insan baya kotu oluyo. Sonra da çevirirken fln agrirdi zaten

Back
X