Boyun uzamaz diyip hevesini kaçırmalarına izin vermeyin..Bal gibi uzayabiliyomuşsun!

ne demek canım istediğin kadar soru sorabilirsin,hızlı tempoda koştum ve hızlı yürüdüm arkadasım yanımda bisiklet sürdü ona yetişme azmiyle koştum diyebilirim çok yardımcı olduu:34:

Tamam çok sağol tatlım :16: bunları yaparken 1300 -1500 mg kalsiyum alsak yeter dimi spordan dolayı daha fazla mı almamız gerekmiyor yani yine soru yine soru :26:

Pilates ben de yaptım boy uzattığını duydum fakat ben daha çok kilo verme amaçlı gitmiştim ve çok faydasını görmüştüm heryerden gitmişti resmen.. boyum 1.71 boyla ilgili bi sıkıntım yok ama kilo verme açısından kesinlikle en iyi spor diyebilirim bu kış inşallah gene başlayacağım vaktiniz varsa yapın derim bayanlar her yerden daralıyosunuz ve inanılmaz sıkı bir vücut oluyor :46:

Pilates ben de yaptım boy uzattığını duydum fakat ben daha çok kilo verme amaçlı gitmiştim ve çok faydasını görmüştüm heryerden gitmişti resmen.. boyum 1.71 boyla ilgili bi sıkıntım yok ama kilo verme açısından kesinlikle en iyi spor diyebilirim bu kış inşallah gene başlayacağım vaktiniz varsa yapın derim bayanlar her yerden daralıyosunuz ve inanılmaz sıkı bir vücut oluyor :46:

harika bişey gerçekten dediğin gibi çok sıkılaşıyo vücut ve duruşu değişiyo resmen

evet kızlar ergenlikte spor işe yarıyor ama bi 10 cm uzatmıyor maalesef

Saçma söylemişler. Asıl regl olmaya başlayınca kızlar uzamaya başlıyor. Benim boyum regl olana kadar kısaydı. Sonradan bir attım 168 oldum. Gerçi hala kısayım ama daha 16 yaşındayım o yüzden uzayacağını düşünüyorum. Sen de bu konuda sıkma canını.

Şimdiye kadar birçok forumda paylaştım bu konuyu daha fazla uzar mıyım diye,16 yaşındayı ve boyum 168. Burdada daha önce yazmıştım işte regl olduktan sonra uzamazmışsın hiç,hiç bişeyin faydası yokmuş hepsi bu tarz şeyler söyledi çok şükür hevesimi yitirmemişimde başlamışım düzenli beslenmeye spora. Pilatese başladım ve günde 1 lt süt içtim,haftada 2-3 kezde arkadaşlarımla basketbol oynadık.Aynı anda kiloda vermeye çalıştığım için günde 500 tane ip atladım,2 saat yürüdü bisiklete bindim koştum. Doktora gittim dün ve 168 olan boyum 169.5 olmuş taa 60 kilodan indiğim 54 kiloda 52.6kg olmuş. Yani hiç bişeyin umudunuzu yitirmesine izin vermeyin özellikle benim gibi daha gelişim çağını bitirmemiş olanlar çok avantajlı. Bi sorunuz olursa seve seve cevaplarım diyet spor ve kalorilerle ilgilenmekten nerdeyse bu konuda uzman oldum:90:

ay kıskandım seniiii

Back
X