boyundaki çizgiler için ne yapmalı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bonbo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bonbo

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
375
183
648
Diğer
benim boynum sanırım en güzel yerimdi. tam 3 gün önce fark ettim ki artık değil. boynumun tam ortasında iki tane çizgi oluşmuş. hayatım zindan oldu. ne yapacağım bilmiyorum. internet'ten maske falan araştırdım. hepsi mevcut. uygulayacağım. sizden krem tavsiyesi istiyorum. benzer bi durum yaşayıp bi nebze de olsa düzelten var mı? biliyorum asla düzelmez ama bari artmasın veya mevcut kırışıklık derinleşmesin. bir de sanki acıyor boynum. çatlak mı diye de düşündüm? boyunda çatlak olabilir mi?

boynuma da derma roller uyguluyorum sanırım boyna uygulanabilecek başka yöntem yok
bir de elektrikli lifting cihazlarını deneyin

saol canım
ama elektrıklı lıftıng cok rahatsız edıcı bısey ya ben denedım bıraktırdım hemen korktum valla guvenemdım uygulayan yere de
buluruz ıns bı caresını :)

dermaroller belki işe yarar

Son düzenleme:
bi çözüm bulduysanız lütfen paylaşırmısnız?bu arada dermarollerin iğnesi uzn olanları terch etmelisniz

Benim vucudumda en çirkin yerim boynumdur galiba :( yaşıma göre çok kötü durumda .

Bu çizgilerinde tedavisi yok sanırım :(

Boyun estetiği için Nefertiti enjeksiyonu var, ben iki gün önce yaptırdım.
Bu gün boynumdaki çizgilerin %70 oranında azaldığını ve gerildiğini farkettim.
Tavsiye ederim.

Boyun estetiği için Nefertiti enjeksiyonu var, ben iki gün önce yaptırdım.
Bu gün boynumdaki çizgilerin %70 oranında azaldığını ve gerildiğini farkettim.
Tavsiye ederim.

İlk defa duyuyorum.
%70 çok ciddi bir oran.
Uygulama hakkında (nerde, nasıl, maliyet) bilgi verirsen çok sevinirim canım

Uygulama acısızdı, önceden emla ile uyuşturuluyor.
Özel bir karışım uygulanıyor, içeriğini bilemiyorum.
Bütün işlem 10 dk. gibi kısa sürede bitti(Nefertiti), tekrarı olacak mı bilmiyorum.

İstanbul Bahçeşehir de yaptırdım, Clinic Son nokta.
Doktorun kendisine baktığımda 35-40 yaşları civarında görünüyordu, oysa 53 yaşında.

Maliyet Nefertiti için ne kadar bilmiyorum, ben tüm yüz için gittim.
Radyo Frekans, alın ve boyun için Nefertiti, yüze Huyalironik asit dolgusu, Plasenta maskesi ve ufak tefek diğer uygulamalar için 3500 tl. ödedim, 3 taksit yaptı.

İşlemler devam edecek, yarın tekrar gideceğim, boyun bölgemdeki çizgiler bu gün çok daha iyi görünüyor.

Back
X