Boyut Değiştirdim Resmen!

Hisle alakalı da olabilir de, temizliyordu evinizi her yerine girip çıkıyordu sonuçta gebelik testi, tahlil sonucu ya da ona benzer bişey bulmuş olamaz mı
Evde hiçbirşey yoktu ki çevremi bırakın eşime dahi hamilelikle ilgili bişey söylemiydum çık istiyordum fakat itiraf edemiyordum...daha 2 haftalıkken umutsuz olduğum anda söyledi inanmadım çünkü 5 aydır istiyordum ve 2 hafta sonra öğrendim

Merakınızı giderme ve bilgilnmeniz adına..

Fal bakan insanlar sadece hisleri yoluyla fal bakmazlar. Ayrıca sizin onlara fal baktırmanız -falın turu ne olursa olsun- kendinizi karsınızdakine acmanız demektir. Aura.. Auranızı acıyorsunuz.. Yani zihnizini karsınızdakine istekli olarak acıyorsunuz ve o da sizi okuyor. Bu islemin yanı sıra da yardım alıyor.. Ne veya Kim den yardım alıyor ? sorusunun cevabını acıklamama gerek yoktur umarım. :)

Cok fazla bu tarz seyleri merak etmemenizi ve icine girmememizi onermek zorundayım. Psisik saldırılar yasarsınız, urkutucu ruyalar da gorursunuz, isteyen istedigi gibi zihninizi de okur, diledigini de arzu ettigi sekilde size de yaptırır.

Fal bakan insanlar sadece hisleri yoluyla fal bakmazlar. Ayrıca sizin onlara fal baktırmanız -falın turu ne olursa olsun- kendinizi karsınızdakine acmanız demektir. Aura.. Auranızı acıyorsunuz.. Yani zihnizini karsınızdakine istekli olarak acıyorsunuz ve o da sizi okuyor. Bu islemin yanı sıra da yardım alıyor.. Ne veya Kim den yardım alıyor ? sorusunun cevabını acıklamama gerek yoktur umarım. :)

Cok fazla bu tarz seyleri merak etmemenizi ve icine girmememizi onermek zorundayım. Psisik saldırılar yasarsınız, urkutucu ruyalar da gorursunuz, isteyen istedigi gibi zihninizi de okur, diledigini de arzu ettigi sekilde size de yaptırır.

yazmıyım demiştim.. gerçi ben lak diye yazardım :KK70:

Geleceği sadece Allah bilir.Bu konuda birşeyler söyleyenler sadece tahmin yürütüyorlardir ve tutmuştur o kadar..hamileyken bu şekilde psikojik izi bozan kişi ve durumlardan uzak dur lütfen. Kendine kötülük yapıyorsun farkındamısın?
Sonuna kadar katılıyorum bu olaydan önce koyu savunucularındandım kaptanlara kızıyordum ama bu olaydan çaresizlik mi desem ne desem bişeylere sarılmak iyi geldi ama şimdi rahatsız oluyorum

Benimde hislerim çok güçlüdür mesela..hatta yıllar önce gördüğüm bir rüyada ablamın yakında hamile kalacağını kızının olacağını gözlerinin rengini saçını vs tarif etmiştim düşün. Ve aynen çıkmıştı. Rüyalara inanırım bu yüzden. Ama fal çok fena insanı deli eder aman dikkat.asla inanma.

Evet dediğiniz gibide oldu farklı hissediyorum kendimi kötü rüyalar görüyorum

Nasıl korkmuyorsun ya?
Normalde ben kolay kolay korkmam ama böyle şeylerden acayip tırsarım.
Kedili Kadin Kedili Kadin 'ın dediklerine de sonuna kadar katılıyorum.
Bu işlere girdin mi sonu yok zaten.:KK17:
:KK17:

Benimde hislerim çok güçlüdür mesela..hatta yıllar önce gördüğüm bir rüyada ablamın yakında hamile kalacağını kızının olacağını gözlerinin rengini saçını vs tarif etmiştim düşün. Ve aynen çıkmıştı. Rüyalara inanırım bu yüzden. Ama fal çok fena insanı deli eder aman dikkat.asla inanma.
Teşekkür ederim benimde rüyalarım çıkıyor ama insan çaresiz olunca bişeylere sarılır ya tam da öyle oldu Allah affetsin

Nasıl korkmuyorsun ya?
Normalde ben kolay kolay korkmam ama böyle şeylerden acayip tırsarım.
Kedili Kadin Kedili Kadin 'ın dediklerine de sonuna kadar katılıyorum.
Bu işlere girdin mi sonu yok zaten.:KK17:
:KK17:
Canım sadece kendime ve eşime bakıyorum o kadınıda işten çıkardım ama bana bazı şeyleri empoze etti ve gitti:(

Bende de var bu 17 ağustos depremini gördüm onu hiç unutamam oğlumu doğmadan önce gördüm say say bitiremem çıkarda hep

Canım sadece kendime ve eşime bakıyorum o kadınıda işten çıkardım ama bana bazı şeyleri empoze etti ve gitti:KK43:

Ayyy neyse benim bilinçaltı dehşet çalışır gece kabus görmek istemediğim için daha fazla yorum yapmak istemiyorum.
Bir an önce kes derim.

Konuyu acan konu sahibesi aslında biliyor diye dunuyorum. Konu baslıgının icinde de gizli sorumun cevabı.. Bu da merak edenlere guzel bir ornek olsun. :)

"İc ice yasasak da, bizden cok farklı bir boyutta yasayan, bazen gordugumuz bazen de goremedigimiz ve bizi rahatsız edebilen varlıklar" diyeyim.

Boyut onların boyutuna bu yolla gecis.. Acık kapı bırakmak.. Kapı acmak.. Kapıyı acarsanız gecise musade edersiniz.. İzinleri olmadan kapıdan gecis yapamazlar.. İzin verirseniz artık aynı boyutta yasarsnız..

Lutfen Kuralları İhlal etmeyiniz mumkun mertebe..

Baktırmayın fal daha fazla. O kişiler sıkıntılıdır gerçekten. Uzak olun kafanız rahat olsun.

Back
X