Boyut Değiştirdim Resmen!

Ayyy canım artık falsızda kalacam zaten yapım gereği takıntılıyım Allah korusun daha kötü sonuçlarla karşılaşabilirim
ama kızlar doğru söylemiş cnm en azından hamilelik süresince faldan uzak dur. olur ya negatif enerji falan yüklenir Allah korusun ikinizi de.

Kahve falı çok günahçılar geldi mi doğru söyleyin :KK53: şaka bi yana bilenler var diye düşünüyorum ama nasıl biliyorlar bilemiyorum :kahve:
İşte canım nasıl oluyorda biliyorlar ya alavere dalavereyle yada iyi saatte olsunlarla ama benim kadın iyi saatte olsunlara karışmıştı kotkunçççç

Sağol canım eşime okuttum yazını valla bi hışımla 2 kutu canım kahveyi döktü almayacam bi daha diyo ama ben istesem dayanamaz alır ama kararlıyım bebeğim için el sürmeyecem Allaha söz veriyorum canım:KK66:
Harikasın canım, hadi geçmiş olsun :KK39:
Bir de senin o iç sıkıntın faldan değil de kahvedendi bence. sadece bebeğe değil anneye de zararlı. Hamilesin zaten hormonlar malum, kahve de baya baya kaygı yapar, ben bir ara anksiyete tedavisi görürken doktor kahveyi tamamen kesmemi istemişti, o zaman ben de günde bir iki mutlaka içiyordum, ama o gün bugündür kırk yılda bir içerim. Ben hamile olmadığım halde günde iki kahve içsem sıkıntıdan duramam yerimde herhalde :confused:

Hayatinizin sorumlulugunu kendi elinize alsaniz fala gerek kalmaz.
Faldan medet umanlar komedi gibi yani...
Ayrica gelecegi Allahtan baskasi bilemez. O kadin eger varlikardan haber aliyorsa gecmis olaylardan haber alabilir anca.
Yani hamile oldugunuzu bilmesi normal. Veya esinin o gemi konusunu.. ama ileride neler olur vs hayatta kimse bilemez..o varliklarda bilemez anca gecmise bakarak tahmin yürütürler okadar.
Günahi giriyor hemde maskara ediyorsunuz kendinizi üstelik hamile halinizle.

Harikasın canım, hadi geçmiş olsun :KK39:
Bir de senin o iç sıkıntın faldan değil de kahvedendi bence. sadece bebeğe değil anneye de zararlı. Hamilesin zaten hormonlar malum, kahve de baya baya kaygı yapar, ben bir ara anksiyete tedavisi görürken doktor kahveyi tamamen kesmemi istemişti, o zaman ben de günde bir iki mutlaka içiyordum, ama o gün bugündür kırk yılda bir içerim. Ben hamile olmadığım halde günde iki kahve içsem sıkıntıdan duramam yerimde herhalde :confused:
Zaten canım bendede OKB var o yüzden huzursuzluğumda biraz ondan kahve zaten bebeğin gelişimini olumsuz yönde etkiliyormuş şimdi netten baktım canım çokkkk teşekkür ederim canım;)

Kızlar herkese merhabalar...
Beni yargılamayın lütfen!
Bana ev işlerinde yardıma gelen bi bayan vardı ,kahve içiyorduk ve bana fal bakıyordu..
Söylediklerinin hepsi çıkıyordu resmen;
Hamileyim ve daha 3 haftalıkken konuyu hiç bilmeden hamile olabilirsin dedi:KK57:
Ardından vapur yolculuk görüyorum dedi 2 hafta önce yine ,dün de eşim böyle böyle bir tur varmış dedi ben yine şok:KK57:

Sonra o bayan işten çıkarttık, başka bir nedenden dolayı.Ama benim şimdi elimden kaptılmış kahve fincanı eksik olmuyo hamileyim ama günde 2 kez kahve içiyorum eşimede içiriyorum..
Baktıklarımı benzetebiliyorumda...

Kızlar acaba çokmu abartıyorum tesadüf mü?gerçekmi? Kafayı yemek üzereyim eşimde sıkıldı galiba bişeyler deyin kızlarr:KK17::KK17:
Kahve telvesini kuşa bocegeee benzetmek çok kolaydır. Özel bir yetenek istemez

Hayatinizin sorumlulugunu kendi elinize alsaniz fala gerek kalmaz.
Faldan medet umanlar komedi gibi yani...
Ayrica gelecegi Allahtan baskasi bilemez. O kadin eger varlikardan haber aliyorsa gecmis olaylardan haber alabilir anca.
Yani hamile oldugunuzu bilmesi normal. Veya esinin o gemi konusunu.. ama ileride neler olur vs hayatta kimse bilemez..o varliklarda bilemez anca gecmise bakarak tahmin yürütürler okadar.
Günahi giriyor hemde maskara ediyorsunuz kendinizi üstelik hamile halinizle.
İşte bazen öyle şeyler yaşıyorsun ki saçma sapan şeylerden medet umuyorsun canım Allah kimseyi yanlış yollara saptırmasın

Valla geçen gün horoz gördüm horozda adakmış:KK70:
Gerçek hisli içli fal öyle bakılmaz.sen gördüklerini kısmet para adak gibi anlamlara göre söylüyorsun. Horoz adak değildir.bunu yanlış biliyorsun mesela.
Ne peki diyeceksin. Yazayım horoz tek basına horozdan öteye gitmez. Baktığın yerde horozun neden orada olduğunu görüp konuyu yorumlamak için bir imgedir.
Örnek. Bir mevzu hakkında acil cevap bekliyorsunuz horoz tez haber niteliğindedir.

Gerçek hisli içli fal öyle bakılmaz.sen gördüklerini kısmet para adak gibi anlamlara göre söylüyorsun. Horoz adak değildir.bunu yanlış biliyorsun mesela.
Ne peki diyeceksin. Yazayım horoz tek basına horozdan öteye gitmez. Baktığın yerde horozun neden orada olduğunu görüp konuyu yorumlamak için bir imgedir.
Örnek. Bir mevzu hakkında acil cevap bekliyorsunuz horoz tez haber niteliğindedir.
Ayyy kadın bana adak dedi....
fake atmış demekki;)
Valla bende onun yalancısıyım canım o öyle dedi bende saf gibi atladım

Kızlar herkese merhabalar...
Beni yargılamayın lütfen!
Bana ev işlerinde yardıma gelen bi bayan vardı ,kahve içiyorduk ve bana fal bakıyordu..
Söylediklerinin hepsi çıkıyordu resmen;
Hamileyim ve daha 3 haftalıkken konuyu hiç bilmeden hamile olabilirsin dedi:KK57:
Ardından vapur yolculuk görüyorum dedi 2 hafta önce yine ,dün de eşim böyle böyle bir tur varmış dedi ben yine şok:KK57:

Sonra o bayan işten çıkarttık, başka bir nedenden dolayı.Ama benim şimdi elimden kapatılmış kahve fincanı eksik olmuyo hamileyim ama günde 2 kez kahve içiyorum eşimede içiriyorum..
Baktıklarımı benzetebiliyorumda...

Kızlar acaba çokmu abartıyorum tesadüf mü?gerçekmi? Kafayı yemek üzereyim eşimde sıkıldı galiba bişeyler deyin kızlarr:KK17::KK17:
Ben de bakıyorum çevremdekilere, tanımadığım insanlarda fincanda hissetiklerim aynen çıkıyor millet Şoka giriyor yok artık falan diyorum yarım saat falan sürüyor tabi sonra nerde denk gelirlerse baktırmaya çalışıyorlar o ayrı.içini dışını bilmediğim insanlara çok daha rahat bakıyorum.iyi tanıdığım insanlara bakarken tedirginim, çünkü biliyorum hayatlarını hemen herşeylerini ve objektif bakamıyorum.
Öyle bakıyorum ki diğerlerine tapulu mallarına kadar söylüyorum nerden geliyor bu hisler bilmiyorum

Ben de bakıyorum çevremdekilere, tanımadığım insanlarda fincanda hissetiklerim aynen çıkıyor millet Şoka giriyor yok artık falan diyorum yarım saat falan sürüyor tabi sonra nerde denk gelirlerse baktırmaya çalışıyorlar o ayrı.içini dışını bilmediğim insanlara çok daha rahat bakıyorum.iyi tanıdığım insanlara bakarken tedirginim, çünkü biliyorum hayatlarını hemen herşeylerini ve objektif bakamıyorum.
Öyle bakıyorum ki diğerlerine tapulu mallarına kadar söylüyorum nerden geliyor bu hisler bilmiyorum
Ayyy kardeş iyi saatte olsunlar gelmiş sana bence sende bakma!
Kötü rüya falan görüyormusun rahatsız oluyormusun?

Back
X