Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk gebeligimde daha 4.-5. Haftadan beni en çok zorlayan şey olmuştur buzdolabi kokusu. Bi kere zor bela temizledim. Mutfağın kapısı kapalıyken bile eşim kapağı açsa deliriyodum sizin gibi :)Kizlar 8 haftalık hamileyim. Geçen hafta hafif başladı bu hafta asla dayanamadığım buzdolabı kokusuna çare var mi? Kapağını açsa eşim ben icerdeyken midem bulanmaya başlıyor. Mutfağa girmek istemiyorum travma oldu resmenyasayanlar var mi?
Yemek nasıl yaptiniz peki kahvaltı falan ederken esiniz mi hazirladiSanrm hepmz yaşadk3ay sondü geçyor sabır
![]()
Bende öyle zaten karbonat falan koyarım yenilerim hep dolabimi eşime diyorum kokuyor diyor yok kokmuyo ama benim midem bulanıyor hemen. Duyduğum an.Ilk gebeligimde daha 4.-5. Haftadan beni en çok zorlayan şey olmuştur buzdolabi kokusu. Bi kere zor bela temizledim. Mutfağın kapısı kapalıyken bile eşim kapağı açsa deliriyodum sizin gibi :)
Eve gelen herkese soruyodum buzdolabı kokuyor mu diye, sadece bana öyle geliyodu. Sağolsun annem de gelip temizlemişti ama nafile.
Çok da takıntılıyımdır herşeyi kutular sarar saklarım.
Insanı zorluyor ama tadını çıkarmaya çalışın. Bunlar hep hatıra kalacak![]()
Benimde iştahım iyice gitti yemeği benimde eşim yapıyor yemek kokusunada dayanamiyorum ama kahvalti hazirliyordum şimdi oda yok artık esimle edicem heralde kalkipBen.yemek yapmıyordum.. kaynvalidem yapıyordu öyle yiyordum. Kahvaltıda da basit şeyler yemeye çalışıyordum ama özellikli ilk 3 ay peynir dahi almıyordu midem. Eşim de işe giderken yemek için kruvasan falan almıştı
Soğa ve salçann kokusnu 2 km öteden alan aynı evde pişince napar blemiyormBenimde iştahım iyice gitti yemeği benimde eşim yapıyor yemek kokusunada dayanamiyorum ama kahvalti hazirliyordum şimdi oda yok artık esimle edicem heralde kalkip![]()
Amin amin çok teşekkür ederimSoğa ve salçann kokusnu 2 km öteden alan aynı evde pişince napar blemiyormAllah yardmcn olsun canm normal bu durumlar 4. Aydan sonra açlr iştahın
![]()
Başımdan 3 hamilelik geçti. Şuan üçüncüsünü yaşıyorum çok şükür bu hamileliğimde hiç yaşamadım mide bulantısı.. Ama ilk hamileliğimde abartmıyorum ben mutfağa girmiyordum.. Yemeden içmeden kesilmiştim zaten kayınvalidem yemek yapıp gönderiyordu bize ama ben yiyemiyordum ne yesem kokuyordu direk kusuyordum zaten. Buzdolabının kapağını açmak bir kenara önünden geçmiyordum yani aklıma gelince bile midem kalkıyordu ben hayatımda böyle birşey hiç yaşamamıştım.. Ama beslenemedim her gün hastaneye gidip takviye almak zorunda kaldım.. 9. Haftamda da bebeğimin kalbi durmuş aniden mide bulantılarım kesilmişti.. Bende sanıyorum ki artık alıştım hamileliğe yemek yiyorum falan.. Ama öyle değilmiş meğer.. İkinci hamileliğimde ilki kadar ağır olmasa da yine vardı..Kizlar 8 haftalık hamileyim. Geçen hafta hafif başladı bu hafta asla dayanamadığım buzdolabı kokusuna çare var mi? Kapağını açsa eşim ben icerdeyken midem bulanmaya başlıyor. Mutfağa girmek istemiyorum travma oldu resmenyasayanlar var mi?
Yaa maşallah amin inşallah canım.Başımdan 3 hamilelik geçti. Şuan üçüncüsünü yaşıyorum çok şükür bu hamileliğimde hiç yaşamadım mide bulantısı.. Ama ilk hamileliğimde abartmıyorum ben mutfağa girmiyordum.. Yemeden içmeden kesilmiştim zaten kayınvalidem yemek yapıp gönderiyordu bize ama ben yiyemiyordum ne yesem kokuyordu direk kusuyordum zaten. Buzdolabının kapağını açmak bir kenara önünden geçmiyordum yani aklıma gelince bile midem kalkıyordu ben hayatımda böyle birşey hiç yaşamamıştım.. Ama beslenemedim her gün hastaneye gidip takviye almak zorunda kaldım.. 9. Haftamda da bebeğimin kalbi durmuş aniden mide bulantılarım kesilmişti.. Bende sanıyorum ki artık alıştım hamileliğe yemek yiyorum falan.. Ama öyle değilmiş meğer.. İkinci hamileliğimde ilki kadar ağır olmasa da yine vardı..
Ama şuan kızım beni hiç üzmedi 34. Haftaya geldik hamileliğin başından beri hiç midem bulanmadı maaşallah darısı sizin başınıza![]()
8 ila 12. Haftalar arasında buzdolabını hiç açmadım. Eşim öğrenci evi dolabına çevirmişti. Zor temizledim sonra evlerden ırak. Çaresi sabırKizlar 8 haftalık hamileyim. Geçen hafta hafif başladı bu hafta asla dayanamadığım buzdolabı kokusuna çare var mi? Kapağını açsa eşim ben icerdeyken midem bulanmaya başlıyor. Mutfağa girmek istemiyorum travma oldu resmenyasayanlar var mi?