Hamilelikte koku hassasiyeti ne zaman geçer ?acillll

daisyclub

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2024
29
48
8
36
Şuan yaklaşık 13 haftalık hamileyim. Özellikle evime girmek istemiyorum. Evi temizliyorum her yeri koku gecsin diye siliyorum. Bütün odaların camları balkon kapıları 7/24 açık hava yenilensin diye oyle ki geceleri üşüdügümüz bile oluyor ama kokudan dolayı kapatamiyorum. Buzdolabının kapağını açarken nefesimi tutuyorum. Yemek yaparken maskeyle yapıyorum. Koku midemin bulunmasına sebep oluyor. Tecrübeli hamileler lütfen bana net bir tarih verin tam olarak ne zaman biter😭😭😭 psikolojim altüst olmuş durumda

Ikiz hamileyim. Doktor muhtemelen bir kız bir erkek dedi fetal dna sonucu bu hafta gelecek. Cinsiyet net degil yani. Hamileliğin sonuna kadar dayanamam gerçekten ağlamak istiyorum 😓😓😓

Kusmamak için elimden geleni yapıyorum. Önceleri daha cok kusuyordum .Doktor prizin hapı verdi.

Ikiz hamileyim. Doktor muhtemelen bir kız bir erkek dedi fetal dna sonucu bu hafta gelecek. Cinsiyet net degil yani. Hamileliğin sonuna kadar dayanamam gerçekten ağlamak istiyorum 😓😓😓
Ben oğullarımda hiç sorun yaşamadım ama kızımda felaket oldum 9 ay boyunc perişandım bu koku mide bulantısı ağızdaki kötü tad olayından.
Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

14-15 hafta civarı geçmeye başladı benim şuan çok şükür ki hiç yok. Sizi çok iyi anlıyorum çok zor bisey ben mutfağa giremiyordum, umarım en kısa sürede geçer sizinki de

Sarılalım kardesimm🙁 anne olmak simdiden kolay degilmis
ben hayatimin hicbir döneminde bu kadar zorlanmadim, insana hic gecmeyecek gibi geliyor, 13 hafta da pik yapti mahvoldum serumluk oldum. ama su an sanki biraz azalmis gibi 16 haftaligim. hala cok hassas, hala mutfaga giremiyorum, salona giremiyorum ama sürkeli ögürme hissi azaldi

Benim aşırı koku hassasiyetim yoktu ama yediğim yiyebilidiğim bütün yiyeceklerden sırasıyla tiksindim ne yiyicem ben diye dertleniyordum aç da kalınmıyor benim de kızım oldu ona bağlı mı bilmiyorum ama benimki 16 hafta civarı geçti. O haftalarda geçer diye görmüştüm ondan dikkat etmiştim zaten yükselen hormonlar o hafta civarı pik noktasına ulaşıp sonra yavaşlıyormuş o sebeple. Bekleyin bakalım inşallah rahatlarsınız o haftalarda. Bir de 9 ay boyunca midesi bulanan kusan var inşallah o şekilde olmazsınız

Back
X