Bozdolabi kokusu

MaviRe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2020
1.682
1.426
48
Kizlar 8 haftalık hamileyim. Geçen hafta hafif başladı bu hafta asla dayanamadığım buzdolabı kokusuna çare var mi? Kapağını açsa eşim ben icerdeyken midem bulanmaya başlıyor. Mutfağa girmek istemiyorum travma oldu resmen yasayanlar var mi?

Ilk gebeligimde daha 4.-5. Haftadan beni en çok zorlayan şey olmuştur buzdolabi kokusu. Bi kere zor bela temizledim. Mutfağın kapısı kapalıyken bile eşim kapağı açsa deliriyodum sizin gibi :)

Eve gelen herkese soruyodum buzdolabı kokuyor mu diye, sadece bana öyle geliyodu. Sağolsun annem de gelip temizlemişti ama nafile.

Çok da takıntılıyımdır herşeyi kutular sarar saklarım.

Insanı zorluyor ama tadını çıkarmaya çalışın. Bunlar hep hatıra kalacak

Bende öyle zaten karbonat falan koyarım yenilerim hep dolabimi eşime diyorum kokuyor diyor yok kokmuyo ama benim midem bulanıyor hemen. Duyduğum an. Gercekten haklısınız Rabbım saglikla kavustursun evlatlarimizada

Ben.yemek yapmıyordum.. kaynvalidem yapıyordu öyle yiyordum. Kahvaltıda da basit şeyler yemeye çalışıyordum ama özellikli ilk 3 ay peynir dahi almıyordu midem. Eşim de işe giderken yemek için kruvasan falan almıştı

Benimde iştahım iyice gitti yemeği benimde eşim yapıyor yemek kokusunada dayanamiyorum ama kahvalti hazirliyordum şimdi oda yok artık esimle edicem heralde kalkip

Benimde iştahım iyice gitti yemeği benimde eşim yapıyor yemek kokusunada dayanamiyorum ama kahvalti hazirliyordum şimdi oda yok artık esimle edicem heralde kalkip
Soğa ve salçann kokusnu 2 km öteden alan aynı evde pişince napar blemiyorm Allah yardmcn olsun canm normal bu durumlar 4. Aydan sonra açlr iştahın

Başımdan 3 hamilelik geçti. Şuan üçüncüsünü yaşıyorum çok şükür bu hamileliğimde hiç yaşamadım mide bulantısı.. Ama ilk hamileliğimde abartmıyorum ben mutfağa girmiyordum.. Yemeden içmeden kesilmiştim zaten kayınvalidem yemek yapıp gönderiyordu bize ama ben yiyemiyordum ne yesem kokuyordu direk kusuyordum zaten. Buzdolabının kapağını açmak bir kenara önünden geçmiyordum yani aklıma gelince bile midem kalkıyordu ben hayatımda böyle birşey hiç yaşamamıştım.. Ama beslenemedim her gün hastaneye gidip takviye almak zorunda kaldım.. 9. Haftamda da bebeğimin kalbi durmuş aniden mide bulantılarım kesilmişti.. Bende sanıyorum ki artık alıştım hamileliğe yemek yiyorum falan.. Ama öyle değilmiş meğer.. İkinci hamileliğimde ilki kadar ağır olmasa da yine vardı..
Ama şuan kızım beni hiç üzmedi 34. Haftaya geldik hamileliğin başından beri hiç midem bulanmadı maaşallah darısı sizin başınıza

Yaa maşallah amin inşallah canım.

Koku hassasiyetim tavan yapmıştı.
5 ay evet tam 5 ay yemek falan yapmadım, tostla yaşadım ya da dışarıdan söyledim.
Eşim de kendi başının çaresine baktı.

8 ila 12. Haftalar arasında buzdolabını hiç açmadım. Eşim öğrenci evi dolabına çevirmişti. Zor temizledim sonra evlerden ırak. Çaresi sabır

Ben apartmandan gelen yemek kokularina öğürüyordum
Halbuki normal kokular ama bayilacak gibi oluyordum.
Baya zor bir surecti ama geciyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…