bozuk süt gibi kokuyorum :(

Harpy

Today is a gift, thats why they call it PRESENT
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
6.924
13.305
448
42
merhaba arkadaşlar; 32. haftanın içindeyim, sıcaklardan dolayı çok terliyorum. hergün bazen günde 2 kere duş alıyorum ama kıyafetlerim ve ben devamlı bozuk süt gibi kokuyorum.. bakıyorum sütyenim falan ıslak değil yani sütüm sızmıyor, sızıyorsa da kuruyor herhalde.. acaba diyorum kullandığım ilaçlar ve vitaminler mi böyle kokmama sebep oluyor.. zaten sıcaklardan bunalıyorum bir de üstüne bu koku... kendimden tiksindim artık insan içine çıkmaya korkuyorum... bunu yaşayıp çözüm bulan var mı acaba? benneyaptımki

valla vitaminler kokuyu değiştirir evet, havalarda çok sıcak, sabretceksin canım, yapcak bişey yok, vitamini kesemeyeceğine göre...

başka biri bu yorumu yapmadı tabi ama, kim derki "sen iğrenç kokuyorsun" diye ama ben yine de utanıyorum :1no2: neyse başa gelen çekilir ne yapalım artık... :CüvCüv:

sana öyle geliyorsa olabilir canım, sonuçta her ne kadar 32. haftaya gelmişte olsan kokulara olduklarından fazla ve rahatsız edici algılıyor olabilirsin, az kalmış zaten

Hormonlar yüzünden ter kokusu değişiyo bi de hamilelik yüzünden kokuları daha çok algılıyorsun o yüzden sana abartılı geliyordur..
Hamileyken değil de lohusayken esas teri görmelisin

cnm bende de o koku var, daha doğrusu göğüslerimden süte benzer sıvı geliyor zaman zaman,
üstüne terleyince.... ((
göğüslerde burna yakın olunca....
tahmin edersin artık...
duştan çıkıyorum ama yine aynıyım, sütyenimi değiştiriyorum sık sık, süt lekeleri olmuş oluyo...

of yaa evet burna yakın olması dez avantaj.. ben de dün akşam ped koydum süt geliyorsa ona çıksın diye ama yok bişi.. süt gelse kokusunu dert etmem yeterki gelsin.. ama sanırım bu şişmanlamaktan, hormonlardan ve ilaçlardan değişen ter kokum.. :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…