Bozulan Kombi Masrafı

Mihail Zoscenko

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
8.416
23.879
548
Kızlar selam, kirada oturuyorum kombinin basıncı düştüğü için su basmak isterken doldurma musluğu elimde kaldı. Zaten zor çevrilen bir parça olduğu için biraz zorlamıştım ama aşırı da değil pek güçlü kuvvetli değilim zaten. Servis epey bir fatura çıkardı, bu problem tamamen benden mi kaynaklı diye sordum kombi eskidiği için parça gevremiş de olabilir dedi.

Ben masrafı yarı yarıya karşılamayı düşünüyorum sonuçta benim de hatam var, öte yandan eski bir kombi ve demirbaş, eskimeden kaynaklı durumlar benim dışımda. Bir taraftan ev sahinin de hakkına girmek istemiyorum. Yılların kiracısıyım ilk kez başıma böyle bir şey geldi, bu işin normali nedir kim karşılar bu masrafları?

Eve tasindiginiz ilk ay fark ettiğiniz,sorunlar olsaydı ev sahibine söyleyip onun yaptırması gerekirdi ama bu arıza sizin kullanımınız sonunda olduğu için bence siz yaptırmalısınız
Öyle mi diyorsunuz, aktif kullandığım bir eşya olsaydı mesela buzdolabı gibi ben de kullanımımdan dolayı bozulmuştur derdim ama kombi kendi kendine çalışan bir alet, yine de bu arıza bana mı ait sayılıyor? Anlamak için soruyorum eğer öyleyse öderim artık

Ama durduk yere dokunmadım ki su basmıyordu kombi, yapmam gereken bir işlemdi o yine de benim mi hatam sayılır bu durum?
Ama yukarıda kendiniz de yazdınız biraz sert davrandım diye. Kombi eski de olsa çalışıyordu ve sizden dolayı olan bişey bu. Diğer kadınlar ne der bilemiyorum ama benim fikrim bu yönde.
Meseka anakart bozulsaydı durduk yere o zaman yarı yarıya olabilir çünkü eski ve sizinle alakalı bir durumdan dolayı olmamış olur.

Ev sahibiniz kurnaz biri ise karşilamaz masrafı
Ev sahibim parayı sever ama ben de iyi bir kiracıyım o yüzden reddetmez beni, ben sadece sizlerin de fikrini almak istedim ilk kez başıma geldi bu durum. Yani tamamen ben hatalıysam öderim ama normalde o kadar zorlamadan kırılmaz o parça o nedenle ikilemde kaldım.

Kombi bozulsaydı ev sahibi karşılamalı derdim...ama kombinin bir parçası sizin müdehaleniz sırasında kırılmış.Kiracı olarak taşındığım evin mutfak dolaplarında takılı mekanizma vardı...kendinden kapanıyordu..daha benim dolaba ikinci dokunuşumda kırıldı o mekanizma..bulunduğum yerde bulamadım internetten getirtip taktırdım.Ayıptır sorması ne kadar masraf çıkardı kombici ?

Ben ev sahibiyle uğraşmak istemediğim için de oderdim ama bir teklif etmek isterseniz edin.
Kombi eski olduğu için parçaları elimde kalıyor,ben yaptırdım ama eve ait bir parça sonuçta sizde kalacak yarısını kiradan düşelim falan diyebilirsiniz

Aaa o mekanizma benim de bi dolapta bozuldu ya nereden aldınız bana da söyler misiniz :)) nasıl aratmam lazım yani
850 lira tuttu masraf, çoğunluk benden kaynaklı olduğunu söylüyor anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…