- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.879
- 548
- Konu Sahibi Mihail Zoscenko
-
Ama durduk yere dokunmadım ki su basmıyordu kombi, yapmam gereken bir işlemdi oParça gevremiş olsa da siz dokunmasaydınız kırılmayacaktı. tamamen sizin hatanız sizin yaptırmanız gerekiyor.
Öyle mi diyorsunuz, aktif kullandığım bir eşya olsaydı mesela buzdolabı gibi ben de kullanımımdan dolayı bozulmuştur derdim ama kombi kendi kendine çalışan bir alet, yine de bu arıza bana mı ait sayılıyor? Anlamak için soruyorum eğer öyleyse öderim artıkEve tasindiginiz ilk ay fark ettiğiniz,sorunlar olsaydı ev sahibine söyleyip onun yaptırması gerekirdi ama bu arıza sizin kullanımınız sonunda olduğu için bence siz yaptırmalısınız
Ben de böyle düşünmüştüm aslındaEski oldugu için bence yarı yarıya olmalı
Biz ilk oturdugumuzda bu eve kombi de sorun çikti ev sahibi karşiladı çünkü bir ay olmuştu oturali
Simdi çıkan sorunları ortak karşıliyoruz 8 yıl oldu çünkü aynı evdeyiz
Ama yukarıda kendiniz de yazdınız biraz sert davrandım diye. Kombi eski de olsa çalışıyordu ve sizden dolayı olan bişey bu. Diğer kadınlar ne der bilemiyorum ama benim fikrim bu yönde.Ama durduk yere dokunmadım ki su basmıyordu kombi, yapmam gereken bir işlemdi oyine de benim mi hatam sayılır bu durum?
Ev sahibim parayı sever ama ben de iyi bir kiracıyım o yüzden reddetmez beni, ben sadece sizlerin de fikrini almak istedim ilk kez başıma geldi bu durum. Yani tamamen ben hatalıysam öderim ama normalde o kadar zorlamadan kırılmaz o parça o nedenle ikilemde kaldım.Ev sahibiniz kurnaz biri ise karşilamaz masrafı
850 lira tuttu, kiram 1000 tlŞimdi maliyeti kaç lira
Kira kaç lira
Oturduğum sitede kiralar 1500 civarı
Elimde kırılan bir parçanın yarısını istemem için 1000 tl tutması lazım galiba
Ben ev sahibiyle uğraşmak istemediğim için de oderdim ama bir teklif etmek isterseniz edin.Ama yukarıda kendiniz de yazdınız biraz sert davrandım diye. Kombi eski de olsa çalışıyordu ve sizden dolayı olan bişey bu. Diğer kadınlar ne der bilemiyorum ama benim fikrim bu yönde.
Meseka anakart bozulsaydı durduk yere o zaman yarı yarıya olabilir çünkü eski ve sizinle alakalı bir durumdan dolayı olmamış olur.
Aaa o mekanizma benim de bi dolapta bozuldu ya nereden aldınız bana da söyler misiniz :)) nasıl aratmam lazım yaniKombi bozulsaydı ev sahibi karşılamalı derdim...ama kombinin bir parçası sizin müdehaleniz sırasında kırılmış.Kiracı olarak taşındığım evin mutfak dolaplarında takılı mekanizma vardı...kendinden kapanıyordu..daha benim dolaba ikinci dokunuşumda kırıldı o mekanizma..bulunduğum yerde bulamadım internetten getirtip taktırdım.Ayıptır sorması ne kadar masraf çıkardı kombici ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?