Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bozulan psikolojim ve giderek azalan yaşama sevincim..
Annemle kizkardesim öyle oldular ilk evleri 3+1 di cok buyuk şimdi 80 metrekare olunca bunalıma girdiler 3 ay sonra normale döndüler ama ikiside psikiyatri ye gitti
Doktor kontrolünde ilac kullandılar ev üstümüze geliyor sanki diyorlardı gezmeye gittiler bol bol bende kaldılar şimdi evi seviyorlar.her insan için taşınma zordur hem yerleştirme hem ortam herşey.. Ayıp değil ki doktora git ilaç kullan geçince doktor zamanını söylüyor bırakıyorsun..Yeni ortam yeni ev güvensizlik doktora iyice anlat ki seni anlasin.
Bu arada bende hamileyim dünya çok kötü ama umudu yitirmemek gerekir biz insaniz ve elbette çocuk sahibi olacağız.dunya dualarimizla iyi insanlarla Allah'ın izniyle dönmeye devam ediyor herşeye ragmen.pozitif olmak için çaba gerekiyor evet.psikolojim alt ust malum hormonlar ama ayakta durmalıyız herşeye ragmen.Dua ediyorum bolca rahatlıyorum tavsiyem size ne iyi geliyorsa onu yapin dua meditasyon yoga vs vs
Su dünyaya hala cocuk getirmek isteyenlerin aklından zoru vardir net. Ben diodum gene beni iyi kotu idare eder sonraki nesiller çeker bu küresel krizlerin ceremesini ama sandigimdan cok cabuk batıyor vallahi :)
Normalde bile varolussan sancilar cekmeyen insanlarin deli olduguna emindim ama hala pozitif bak diyenler var. Deli otesilik resmen.
Dünyanın oluşumundan beri, daha doğrusu insanlığın varoluşundan beri dünyanın sonuna adım adım yaklaştığımız zaten bilinen bir gerçekti. Tüketim arttıkça ve tüm dünya insanları "ekolojik" yaşamı seçip yaşamadıkça, kaynakların sınırlılığı ve günün birinde biteceği zaten bir sır değildi. Ha tabiki kaynakların bu kadar hızla tüketimi gözle görülür olunca insanın psikolojisi bozulmuyor değil. Ama insanoğlu her zaman üremeyi yeni bir yaşam kaynağı olarak görmüştür ve son güne kadar da öyle görmelidir, çünkü doğamız bize böyle emreder, her yaşam (bitki,insan,hayvan faketmez) her yeni doğum bir umuttur çünkü insanlık için. Bilim kurgu filmerine dikkat edin mesela, dünyanın sonu gelmiştir, heryer yangın kıyamet yeridir vs ama insanlar orada bile halen kendilerine ekolojik bir sistem bir alan kurmaya ve orada üremeye çalışır, sonunda da bir bebek ağlamasıyla falan biter. Yani şunu demek istiyorum, bebek sahibi olmak istenmemesine (yaşam tarzı vs sebebiyle) saygı duyuyorum, fakat, "bu giderek kötüleşen eko-sisteme" bir yaşam getirmemek için istememek, bi hayli doğamıza aykırı, ve pes etmek havlu atmak demek. Çünkü son güne dek yaşama tutunmak da aslında bir nevi ekolojik dengeyi koruma çabasıdır insanlar için.
Doktor kontrolünde ilac kullandılar ev üstümüze geliyor sanki diyorlardı gezmeye gittiler bol bol bende kaldılar şimdi evi seviyorlar.her insan için taşınma zordur hem yerleştirme hem ortam herşey.. Ayıp değil ki doktora git ilaç kullan geçince doktor zamanını söylüyor bırakıyorsun..Yeni ortam yeni ev güvensizlik doktora iyice anlat ki seni anlasin.
Bu arada bende hamileyim dünya çok kötü ama umudu yitirmemek gerekir biz insaniz ve elbette çocuk sahibi olacağız.dunya dualarimizla iyi insanlarla Allah'ın izniyle dönmeye devam ediyor herşeye ragmen.pozitif olmak için çaba gerekiyor evet.psikolojim alt ust malum hormonlar ama ayakta durmalıyız herşeye ragmen.Dua ediyorum bolca rahatlıyorum tavsiyem size ne iyi geliyorsa onu yapin dua meditasyon yoga vs vs
Evet aslında ümidi hiç kesmemek gerekir çünkü bünye kafa neyi düşünüyorsa o mutlaka oluyor ve insanın başına gelen birçok şeyin sebebi üzüntü stres düşünce. Farkında olmadan belki de yapıyoruz ama, pandemi de etkiledi hepimizi çok derinden. Umarım sona yaklaşıyoruzdur da biraz da olsun yüzümüz güler