İçini boşaltıp fişini çekip kapağını açık bırakıp gitseydin.Googleye bak belki ordan bir fikir alabilirsin.2 haftadır evde değilim dolabım bozulmuş ve ölü kokusu girmiş içine ne yapmamı lazım
Allah yardımcın olsun dolabı atsan yeridir akrabamin öyle olmuştu böyle bir koku olamaz herşeyi denediler yinede hala tam geçmiş sayılmaz limon sirkeli su çay koyma vs vs birsuru şey ama hala koku fena şekilde geliyordu2 haftadır evde değilim dolabım bozulmuş ve ölü kokusu girmiş içine ne yapmamı lazım
Ben bugün bı sirke bitirdim üzüm olani oda daha koku yapıyor şu.baska ne yapsam ya lütfen kesin bişi yokmuSirkeli su kesin çözüm .
3-4 gün sileceksınız ama
Teşekür ederim bide yeni 2 aylık evliyim başıma geldi evde ölü kokusu vardı resmn 2 hafta elektirik gidip gelmiş santen düşmüş ve herşey ceset gibi koktu öldüm ya sinir krizi geçirdim herşeyin giti ama şöyle bişi var sadece buzluk ta kokusu var alta sinmemis kokuAllah yardımcın olsun dolabı atsan yeridir akrabamin öyle olmuştu böyle bir koku olamaz herşeyi denediler yinede hala tam geçmiş sayılmaz limon sirkeli su çay koyma vs vs birsuru şey ama hala koku fena şekilde geliyordu
Sirkeyi nie bitirdin bacım normal sil bırak açık hava alsın ertesi bidaha sil hava alsın ıcıne de kuru kahve koy . İstersen karbonat ve limon deneBen bugün bı sirke bitirdim üzüm olani oda daha koku yapıyor şu.baska ne yapsam ya lütfen kesin bişi yokmu
Ay yine iyisin iki tarafta yok benim bahsettiğim iki yere birden sinmiş bir yorumda kahve duydum aynen kahveyide bir paket açık bir şekilde koyun oda baya kokuyu hapsediyorTeşekür ederim bide yeni 2 aylık evliyim başıma geldi evde ölü kokusu vardı resmn 2 hafta elektirik gidip gelmiş santen düşmüş ve herşey ceset gibi koktu öldüm ya sinir krizi geçirdim herşeyin giti ama şöyle bişi var sadece buzluk ta kokusu var alta sinmemis koku
Kömür de dediler iyi,onuda koydum kahve koydum bide vanilya da koydum fişi taktık yarına kadar bakicamAy yine iyisin iki tarafta yok benim bahsettiğim iki yere birden sinmiş bir yorumda kahve duydum aynen kahveyide bir paket açık bir şekilde koyun oda baya kokuyu hapsediyor
Onları da yaptım yarın tekrar silicem hergun hergun peki hangi sirke fark edeiSirkeyi nie bitirdin bacım normal sil bırak açık hava alsın ertesi bidaha sil hava alsın ıcıne de kuru kahve koy . İstersen karbonat ve limon dene
Beyaz sirke dolabın kapağını açık bırakacaksınız ama 3-4 gunOnları da yaptım yarın tekrar silicem hergun hergun peki hangi sirke fark edei
DenicemHer gün karbonatla ayrı sirkeli suyla ayrı silin. Demlediğiniz çay çöpü, kahve ve karbonat koyun birer kap. Koku gidene kadar silmeyi tekrar edin.
Buzdolabı bu sebeple hurdaya çıkan aileye servis çözümü yok yenisini alın demiş. İki, belki üç hafta devam edip kokudan kurtulmuşlar. Biraz uğraşacaksınız ama bu şekilde tamamen temizleyen var.
Bazıları da dedi fişi tak soğuk alsın tekrar kapat sil yine tak oyoe de demicem inşallah geçer ya zatn yeni evliyim bide 60 bin dolap nerde alim ki ya nazar hepsi inanki aynı gün konservelerim patladı kapı araligmdaki tahta çıktı kurban olduğum Allah'ıma nazar miydi neydei bilmiyorumBeyaz sirke dolabın kapağını açık bırakacaksınız ama 3-4 gun
Bizimde tavuk kalmış öyle bahçedeki dolapta ceset gibi kokuyordu
Biz çalıştırmamıştık öyle hava almıştı çalıştıkça koku kendını yenılıyor gibi gelmıstı bana . Sankı taze tutuyordu kokuyuBazıları da dedi fişi tak soğuk alsın tekrar kapat sil yine tak oyoe de demicem inşallah geçer ya zatn yeni evliyim bide 60 bin dolap nerde alim ki ya nazar hepsi inanki aynı gün konservelerim patladı kapı araligmdaki tahta çıktı kurban olduğum Allah'ıma nazar miydi neydei bilmiyorum
Evet gercten çalışınca koku artıyor ama zatn gene çalıştıracam hani açık biarkdam da nasıl geçer ki of ya neydi buBiz çalıştırmamıştık öyle hava almıştı çalıştıkça koku kendını yenılıyor gibi gelmıstı bana . Sankı taze tutuyordu kokuyuevet gerçekten gecmıs olsun
Valla biz açık bıraktık 3-4 gun sildim gectı dolabı atacaktık kokudan adam bayılırdı varılmazdı yanınaEvet gercten çalışınca koku artıyor ama zatn gene çalıştıracam hani açık biarkdam da nasıl geçer ki of ya neydi bu
Öylemi yapsam bende acaba ama fişi takimca kokusu geçti mi peki .bide sizin alt ve üst ye koku varmiydi ve ,kaç gün bozulmuş ti sizindeValla biz açık bıraktık 3-4 gun sildim gectı dolabı atacaktık kokudan adam bayılırdı varılmazdı yanına
Gun bilemem 10 gun gitmemıstık artık ne zaman oldu bilemem ama ceset var sanmışlar evdeÖylemi yapsam bende acaba ama fişi takimca kokusu geçti mi peki .bide sizin alt ve üst ye koku varmiydi ve ,kaç gün bozulmuş ti sizinde
Aynı benimde oyoe şu an simdi tekrar gidiyorum eve tiner adlim beyaz sirke aldım tinerle kapı girişine biraz dökücm o koku gitsin diye acaba biraz dolabı silsem bişi olur muGun bilemem 10 gun gitmemıstık artık ne zaman oldu bilemem ama ceset var sanmışlar evde
Evet biz hala kullanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?