Bozulmuş keseden dolayı bebeğimi benden aldılar:(

ITIRLIK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
21
0
86
İzmir
7 haftalık 4 günlük hamileydim.ama doktorlar bir türlü keseyi gremiyorlardı.ayrıca kasıklarıma ara ara giren ağrılar ve kahverengi renkte kan ıhtısı gibi gelen parçalar vardı.bu yüzden hastaneye yattım.5 gün kontrol altında tuttular .en sonunda keseyi gördüler ama kesem bozulmuş..o kadar çok üzüldüm ki..ve sonunda kürtaja karar verildi.o kadar zormuş kii..ona alışmak ve bi anda onsuz kalmak..şimdi zaman herşeyin ilacı deyip beklemeken başka bir çare yokk:(

rabbim tekrar sana hamile kalmayı nasip etsin.çok geçmiş olsun.bilirim o acıyı :(

canım bnim seni cok iyi anlıyorumm bende boş gebelikten kürtaj olmuştum 24 agustosta cok üzülmüştüm ama şimdi sanırım tekrar hamileyim umarım en kısa zaman da sende olcaksın üzülme nolur ya kalp atışlarını duysaydık daha zor olurdu dimi gecmiş olsun canım yüksek tut moralini

güzel dilekleriniz için çok teşekkür ikinizede..umarım kalp atışlarını duyarsınn ve bebeğinin yaşadığının farkına varırsın..o duyguu biliyorum ki çok güzeldirrr.

selam canım üzülme desemde yararı olmıycak ama RABBıM inş tekrar yaşatsın sana en kısa zamanda bu güzel duyguyu:)

Allah bi daha böyle birşey yaşatmasın güzel haberlerini bekliyoruz en yakın zamanda...

Büyük geçmiş olsun canımmm, en kısa zamanda güzel ve sağlıklı başlangıçlar yapabilirsinnn, Allah sabır gücünden ayırmasın senii :Saruboceq:

merhaba arkadaslar
araniza yeni katildim ve ilk bu mesaji okudum cevaplamadan gecmek istemiyorum inanki yine arkadasim benden sanslisin cunku daha cenin 4gunluk benim 5aylik bebek aldilar cocukta beyin sulanmis ve sakat dediler arti avrupada birde derler inkan cok hata orani olmaz makinalar ustun gercekten icler acisi bir dogum gerceklesti cocuk karnimda ilacla can verdi ama o olum ani o her defasindaki ultrasyon goruntuleri hala uzerimden atamadim beni olduruen yanida cocuk dogandan sonra ne kolu nede bacagi sakatti resmen katil oldum:(((((((((((((((( koromozom dediler testler normal Allahim tum burdaki doktorlarin belasini versin ve tekrar cocuk istiyorum ama icim korku dolu sanki ayni olayi tekrar yasayacakmisim gibi rabbim sanada buyuk sabir versin gercekten cok zor bir durum:((

canım ya,sen daha kötu şeyler yasamıssın.Allah sana sabır versin.Sana ve diğer arkadasada en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip olur inşallah..Bu zor gunleri umarım cabuk atlatırsınız..

canım cok üzüldüm senin için çok zor ve agır bır yıkım bende 13 haftalık bebegımı kaybettım beterın beterı var deyip şükrettım ondan once bır düşüğüm daha olmustu hep dua etim ve yine hamileyim insallah sende en kısa zamanda hamile kalıp saglıkla yavrunu kucagına alırsın

Hamile olduğum zamanlarda beta hcg nin hızla artışını beklerken şimdi ise kürtajdan sonra azalmasını izliyoruz..bunlarda geçecek elbet...yinede halimize şükür diyorum burdaki olayları okuyunca

kızlarr çok kötüym bnde... bgn dra gttm ve kesem bozulmş kanam vardı ztn 1 haftadan beri.biliorm bebeğim düşück kurtaramicaz sabahtan beri ağlıorm okdr zor ki.. allah kmseye yaşatmasn offfffff

Back
X