• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bozuluyorum ama hayır diyemiyorum ...

Evsarona

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
363
4
0
İstanbul
Merhaba kızlar , ya kafama takmayım takmayım diyorum ama artık nasıl davranıcağımı şaşırıyorum lise yıllarından kalma bir arkadaşım var beraber yedik içtik aynı evde uyuduk . Üniversiteye geçtiğimiz zaman ilk aylar her durumda sık görüşsekte son aylara doğru kopmaya başladık , kasıtlı yaptığını zannetmiyorum ama sadece ihtiyacı olduğu zaman bana ulaşıyor . Normalde kontörüm yok smsim yok seni ihmal ettim arayamadım felan diyor ama ihtiyacı olduğu zaman mutlaka ulaşıyor . Mesela ödevimi yaparmısın , şu konuyu araştırırmısın erkek arkadaşımla şöyle oldu ne dersin Kavga ettik ne cevap yazayım A dedi ne diyeyim B dedi ne diyeyim bazen psikolog gibi hissediyorum artık :S ? Üstelik ısrarla arıyor mesela telefonla konuşurken biriyle görüşüyorsam arka arkaya arıyor . Yada bir mesaj attı görmediysem cevap yazana kadar çaldırıyor . Bugün sabah mesaj atmış beni ararmısın diye aradım erkek arkadaşımı ziyarete gidicem ( il dışı yapıcak ) kaldığım yurttan senin ismini vererek izin alabilir miyim dedi . Evsa'yı ziyaret edicem tarzında . Bende başına birşey gelirse bunun vesilesi olmak istemiyorum benim ismimi verme dedim tamam sıkıntı değil yinede teşekkür ederim dedi . Ya ordan beni rahatsız eden kısımları seçip yazdığım için olumsuz bir profil çıkıyor ama aslında kötü niyetli bir kız değildir kasıtlı yaptığını düşünmüyorum ama sadece kötü gün dostu olmakta sinirlerimi bozuyor kıyamadığımdan isteklerine hayır diyemiyorum ama bunu nasıl çözmeliyim bunu onasıl anlatabilirim . Bazen at bir mesaj diyorum sadece kötü günündemi mesaj atıyorsun diye ama yardım isteyen insanıda reddetmeyi kendime yakıştıramıyorum . Sizce ne yapmam gerekiyor ? Belki çok büyük bir dert değil ama tavsiyelerinizi bekliyorum .

aynı durumdayız. lisede 6 kız bi gruptuk çok iyiydik ama içlerinde hep biri özel olur ya işte o arkadaşım bana aynısını yapıyor . diğer beşi sürekli halimi hatrımı sorar ama o öyle değil . oof anlatsam çok doluyum ama ben de bıktım senin gibi hep kötü gün dostu olmaktan.

Benimde böyle bir dostum vardı yakın bir zamana kadar. Hala da varda mesafe koydum ben. Çünkü sadece işi düştüğünde ulaşır oldu. Sınıflarımız değiştiği için koptuk ama bence bu bahane değildi. Bende bunu farkedince mesafe koydum araya. Sürekli mesajlar sıralardı ararda. Nerde görse boynuma sarılıyor çok samimi davranıyor ama ben bir kere o durumu sezdiğim için eskisi gibi samimi olamıyorum malesef. :ssz:

Son düzenleme:
kendini zorlama.
nasıl hissediyorsan onu yap.

içinden geçeni onun yüzüne söyle.
arkadaş nedir?
beni sömüren mi yoksa beni rahatlatan, sıcak, samimi olan mı?

böylelerini çok bulursun bu gider başkası gelir.
önemli olan kötü gününde de yanında olacak birini bulman.

Benimde böyle bir dostum vardı yakın bir zamana kadar. Hala da varda mesafe koydum ben. Çünkü sadece işi düştüğünde ulaşır oldu. Sınıflarımız değiştiği için koptuk ama bence bu bahane değildi. Bende bunu farkedince mesafe koydum araya. Sürekli mesajlar sıralardı ararda. Nerde görse boynuma sarılıyor çok samimi davranıyor ama ben bir kere o durumu sezdiğim için eskisi gibi samimi olamıyorum malesef. :ssz:

işte sıkıntı olan nokta kasıtlı yaptığını zannetmiyorum iyi günlerinde hiç aklna gelmiyorum ama kötü zamanlarda hemen ulaşır bana bazen artık sinirlerim bozuluyor ödevimi yaparmısın arkadaşımın konusunu araştırırmısın bende okuyorum yani . Terslemeyide kendime yakıştıramıyorum :S

aynı durumdayız. lisede 6 kız bi gruptuk çok iyiydik ama içlerinde hep biri özel olur ya işte o arkadaşım bana aynısını yapıyor . diğer beşi sürekli halimi hatrımı sorar ama o öyle değil . oof anlatsam çok doluyum ama ben de bıktım senin gibi hep kötü gün dostu olmaktan.

evet yani normalde yardım etmekten asla gocunmuyorum ama sadece kötü zamanlarında ulaştığından artık sinirlerim bozulmaya başladı

kendini zorlama.
nasıl hissediyorsan onu yap.

içinden geçeni onun yüzüne söyle.
arkadaş nedir?
beni sömüren mi yoksa beni rahatlatan, sıcak, samimi olan mı?

böylelerini çok bulursun bu gider başkası gelir.
önemli olan kötü gününde de yanında olacak birini bulman.

içimden geçen yahu x sen sadece kötü günündemi benimle görüşürsün ! demek ama bunu söylersem onu kırmış olurum

benimde vardı öyle birkaç tane lisedeyken. aynen özel olan daha doğrusu kendini özel sanıp burnu havada gezen diyelim ona... durmadan eleştirirdi herkesi. herşeye yorum yapardı dediği olmayınca da hemen değişirdi hareketleri sonuçta yorum yapabilirsin ewet ama kimsenin hayatına müdahale etmeye hele hele özel hayatına müdahale etmeye hakkın yok. aslında grubumuzu çok seviyodum çok iyi anlaşıyoduk zor günlerde de yardım ediyoduk birbirimize ama artık özel hayatım üzerine yapılan gereksiz baskıalrdan sıkılıp ben de ipleri kopardım görüşmüyoruz artık. hiç böyle olacağını düşünmezdim komik gelirdi yollarımızı ayıracağımız ama 3 snedir görüşmüyorz. özlüyorum bazen ama yapacak bişey yok. şuan da var arkadaşlarım ama bilmiyorum açılamıyorum her konuda güvenip de. en iyisi fazla arkadaşın olmayacak daha doğrusu arkadaşın olacak ama çok dostun olmayacak. dost ve arkadaş çok farklı şeyler çünkü. sen yaptığının doğru olduğunu düşünüyosan ve bu içini rahatlattıysa herşeyden önemlisi de bu şekilde arınmış ve kendini mutlu hissediyosan tadını çıkar canımm..

içimden geçen yahu x sen sadece kötü günündemi benimle görüşürsün ! demek ama bunu söylersem onu kırmış olurum

evet bunu böyle söyle canım ciddi söyleyemiyorsan şakaya getirip söyle ama içinde kalmasın :19:
ayrıca arkadaşın diye her istediğini yapmak zorunda değilsin ki bazen hayır demeyi de bilmek gerek:31:

evet bunu böyle söyle canım ciddi söyleyemiyorsan şakaya getirip söyle ama içinde kalmasın :19:
ayrıca arkadaşın diye her istediğini yapmak zorunda değilsin ki bazen hayır demeyi de bilmek gerek:31:

hayır deme özürlülerdenim galiba :) ama bugün mesaj atı mesela erkek arkadaşım böyle dedi ne demek istedi sence diye bilmiyorum dedim .

Back
X