bramblerose Burun Estetiği Ameliyatı

bramblerose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
54
0
36
Ankara
10 Haziran 2011 tarihinde Zühtü Demir'e burun ameliyatı oldum. Bugün itibariyle 56 gün oldu.Çok memnunum doktorumun ilgisinden:34:Fakat şuan hala çok şiş burnum ve biraz eğrilik var bunun da şişlerden kaynaklandığını söyledi doktorum.Umuyorum ki şişlikler indikçe zamanla düzelecek sabretmekten başka çare yok:43: Resimler albumumdedir görmek isteyenler ekleyebilir:16:

10 Haziran 2011 tarihinde Zühtü Demir'e burun ameliyatı oldum. Bugün itibariyle 56 gün oldu.Çok memnunum doktorumun ilgisinden:34:Fakat şuan hala çok şiş burnum ve biraz eğrilik var bunun da şişlerden kaynaklandığını söyledi doktorum.Umuyorum ki şişlikler indikçe zamanla düzelecek sabretmekten başka çare yok:43: Resimler albumumdedir görmek isteyenler ekleyebilir:16:

canım fıstığım o şişlikler ödemler cok normal 6 aydan önce inmez yavaş yavaş oturcak incek kolaymı öyle hemen şekil alsın otursun ahhh bak aklıma geldii kendi burnuşum sabırlı olmak lazım burunda bide fotolarına bakem az yorum yapayım o şişlikleri takma güzelim hepsi gecer zaman öyle geciyor kii ooo bi bakmışsın kaç sene olmuşş cok öptüm seni hayatım

gecmış olsun ben fotograf goremedım, en kısa zamanda beklıyoruz fotograf canım, gecmış olsun, her sey guzel olur ınş.

nerde amilyat oldun?

Evet albume fotoğraf koymuştum sonra kaldırdım. Fakat ben bunu yaptığımda bu başlık henüz onaylanmadığı için görmedim. Üzgünüm. Birkaç fotoğraf ekliyorum şimdi albümüme yorumlarınızı bekliyorum. Bu arad bahsettiğim eğrilik 2 3 gün içinde geçti masajlarla:))) şuan moralim daha iyi=))) hiçbir sorun yok sadee burun ucu şiş olduğu için biraz büyük gelior bana o kadar.. Koyacağım fotoğraflar 15 gün önce falan çekildi son halimi çekip koyarım yarın falan... Ank32 sen olmasan ben naparım:))) canım ablam benm!

Ankara'da Zühtü Demir'e oldum Akay Hastanesi'nde..

zühtü demir gercekten de oldukça ilgili bi doktormus arkadsım söyledi.bu arada canım fotolarını görebilir miyim?
bi de arkadsımdan biliyorum burun nerdeyse 6 ayda oturuyo diyolar.burun ucunun küçülecegini ve cok güzel olacagını düşünüyorm.yani biliyosun yüzü gösteren burun.valla yaşı bile en az 5 yaş küçük gösteriyo yani.kendimden biliyorum.öpüldün:)

zühtü demir gercekten de oldukça ilgili bi doktormus arkadsım söyledi.bu arada canım fotolarını görebilir miyim?
bi de arkadsımdan biliyorum burun nerdeyse 6 ayda oturuyo diyolar.burun ucunun küçülecegini ve cok güzel olacagını düşünüyorm.yani biliyosun yüzü gösteren burun.valla yaşı bile en az 5 yaş küçük gösteriyo yani.kendimden biliyorum.öpüldün:)

evet gercekten cok degistiryo burun..,aslinda albume cok foto koymustum sonra bugun bi iki yakin foto cekip sadece onlari koydum. Ucu cok sis hala bazen uzulsem de vakit cabuk geciyor ve hizla duzeliyor:))) Zuhtu Bey harika bir doktor bugun ameliyat olsam yine ona olurum :) Tum sorularimi sabirla dinleyip bikmadan cevqplandiryor:)))

Evet albume fotoğraf koymuştum sonra kaldırdım. Fakat ben bunu yaptığımda bu başlık henüz onaylanmadığı için görmedim. Üzgünüm. Birkaç fotoğraf ekliyorum şimdi albümüme yorumlarınızı bekliyorum. Bu arad bahsettiğim eğrilik 2 3 gün içinde geçti masajlarla:))) şuan moralim daha iyi=))) hiçbir sorun yok sadee burun ucu şiş olduğu için biraz büyük gelior bana o kadar.. Koyacağım fotoğraflar 15 gün önce falan çekildi son halimi çekip koyarım yarın falan... Ank32 sen olmasan ben naparım:))) canım ablam benm!

canım fıstığım yeni girdim yoktum herzaman yardımcı olurum kuzucum herkese fotolarına bakıcam yorumları döktüreyim bir doktorumuz süper canım daha cok güzel olcak 6 ay bir dolsun da sen burun gör bakalım :))

canım fıstığım yeni girdim yoktum herzaman yardımcı olurum kuzucum herkese fotolarına bakıcam yorumları döktüreyim bir doktorumuz süper canım daha cok güzel olcak 6 ay bir dolsun da sen burun gör bakalım :))

İnşallalh ablacım, inş pişman olmam:) şimdilik bekleme aşamasındayım:D sabretmekten başka çare yok inş güzel olur:)

İnşallalh ablacım, inş pişman olmam:) şimdilik bekleme aşamasındayım:D sabretmekten başka çare yok inş güzel olur:)

canım bu kadar kısa zaman için senin burunun süper şekli sadece ödemleriN incek ve daha ufalcak oturcak sen merak etme artık burda uzman gibi olduk.DDD

bramblerose bende fotolarını görebilirmiyim?birde alçı ne kadar süre kaldı acaba?

merhaba özel mesaj yolllayamadığım iççin cevap atamadım kusura bakmayın... arkadaşlık teklifinizi kabul ettim fotoğrafları görürsünüz sanırım artık:) alçı 1 hafta tamponlar 2 hafta kaldı..şuan herşey yolunda şişliklerin inmesini bekliyorum ama olumlu tepkiler alıyorum:)

canım tabi olumlu tepkiler alırsın okka gibi burnuşun oldu ..dahada güzelleşcekk şekli cok güzel cünkii biraz daha zaman geçsin yeni fotolar cek koyy farkı görürüz bizde

tabi ki ::))) ikinizi de onayladim suan uc resim var yarin tatile gdyrum 10 gun sonra yeni resimleri yuklerim :)))) ank 32 : evt ablacim ins zamanla daha iyi olur ucundaki sisljtn dolayi canm sikiliyor ama gersey yolunda egrilik gecti sisler iniyor :))))

ben de zühtü hocaya ameliyat oluyorum haftaya. sen saat kaçta ameliyat olmuştun acaba? bana akşam 6'da olacağım söylendi ama bütün gün aç mı kalcam onu merak ediyorum :)

bir de hastane şartlarından bahseder misin biraz?

Back
X