- Konu Sahibi bramblerose
var albümde:) görebiliyor olmanız gerekiyor![]()
pardon canim:)bakmistim resmine dogru :)tam oturmamis ama cok güzel olmus burnun.ve güzel yüzünle uyum icinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
var albümde:) görebiliyor olmanız gerekiyor![]()
pardon canim:)bakmistim resmine dogru :)tam oturmamis ama cok güzel olmus burnun.ve güzel yüzünle uyum icinde
teşekkür ederim:) inşalah ileride daha iyi olur:)
bende daha iyi olucaktir su hali bile güzel ama zamanla tam seklini alicagindan eminim.yarin sabah bende ameliyat olucam hayirlisiyla:)
aa öyle mi kime olacaksın:) inşallah herşey yolunda gder ve istedgin gibi olur burnun:)
ank 32 ekledim ablacım yeni fotoğrafları inş daha net olmuştur=)) florida bekliyorum sabırla ve hergun daha da begeniyorum yeni halimi...giderek iyiye gidiyor naizar değmesseyeni fotolarımı ekledim yorumlarınıizı bekliyorum:)
canım fotoların hepsini gördüm vee cok güzelleşti burnun dahada güzelleşcekk 3.5 aya göre süpersinn ben cok begendim canım derinin kalın olmasına ragmen iyileşme hızın süperr 6 ay sonra kimbilir nasıl olcaksın cok değiştin cokk kaçırcaklar seni:))
ank 32 ekledim ablacım yeni fotoğrafları inş daha net olmuştur=)) florida bekliyorum sabırla ve hergun daha da begeniyorum yeni halimi...giderek iyiye gidiyor naizar değmesseyeni fotolarımı ekledim yorumlarınıizı bekliyorum:)
bramblerose,bence de burnun gun gectıkce daha da oturuyor ve guzellesiyor.tasarımla birebir ortusuyomu peki?ya da dahamı guzel oluyo?bu sekli sen mı ıstedın yoksa doktor mu fıkır verdı?cunku dıkkat ettım de zuhtu beyın hastalarının hepsının burnu farklı,hanı bazı doktorlar tek kalıptan cıkma burun yapar,fabrıkasyon ısı gıbı hepsı bırbırıne benzer:)
bramblerose,sureklı soracam soracam dıyorum unutuyorum.sen zuhtu beyı nerden buldun??