bramblerose Burun Estetiği Ameliyatı

aa öyle mi kime olacaksın:) inşallah herşey yolunda gder ve istedgin gibi olur burnun:)

canım şu fotolarını değiştirde yenilerini yüklee bu fotolardakilerden cok cok daha güzel burnuşun canlı olarak süper olmuş fotolarda işte cok net olmuyor cok büyükmüş gibi duruyor ama yüzüne cok güzel olmuş canlı halinle bu fotolarda %100 fark var yenilerini koyyy

ank 32 ekledim ablacım yeni fotoğrafları inş daha net olmuştur=)) florida bekliyorum sabırla ve hergun daha da begeniyorum yeni halimi...giderek iyiye gidiyor naizar değmesse:D yeni fotolarımı ekledim yorumlarınıizı bekliyorum:)

ank 32 ekledim ablacım yeni fotoğrafları inş daha net olmuştur=)) florida bekliyorum sabırla ve hergun daha da begeniyorum yeni halimi...giderek iyiye gidiyor naizar değmesse:D yeni fotolarımı ekledim yorumlarınıizı bekliyorum:)

canım fotoların hepsini gördüm vee cok güzelleşti burnun dahada güzelleşcekk 3.5 aya göre süpersinn ben cok begendim canım derinin kalın olmasına ragmen iyileşme hızın süperr 6 ay sonra kimbilir nasıl olcaksın cok değiştin cokk kaçırcaklar seni:))

canım fotoların hepsini gördüm vee cok güzelleşti burnun dahada güzelleşcekk 3.5 aya göre süpersinn ben cok begendim canım derinin kalın olmasına ragmen iyileşme hızın süperr 6 ay sonra kimbilir nasıl olcaksın cok değiştin cokk kaçırcaklar seni:))

inş hep olumlu yönde gelişir canım ablacım, şuan kendisiyle iyi anlaşıyoruz aramıza kara kedi girmesse:D yok canım kim kaçıracak kaçıramaz da artık kendimi daha çok seviorum insanın kendisini sevmesi beğenmesi çok önemlliymiş onu anladım:))

bramblerose,bence de burnun gun gectıkce daha da oturuyor ve guzellesiyor.tasarımla birebir ortusuyomu peki?ya da dahamı guzel oluyo?bu sekli sen mı ıstedın yoksa doktor mu fıkır verdı?cunku dıkkat ettım de zuhtu beyın hastalarının hepsının burnu farklı,hanı bazı doktorlar tek kalıptan cıkma burun yapar,fabrıkasyon ısı gıbı hepsı bırbırıne benzer:)

ekler misin beni de fotoğraflarını görebilir miyim

bramblerose,bence de burnun gun gectıkce daha da oturuyor ve guzellesiyor.tasarımla birebir ortusuyomu peki?ya da dahamı guzel oluyo?bu sekli sen mı ıstedın yoksa doktor mu fıkır verdı?cunku dıkkat ettım de zuhtu beyın hastalarının hepsının burnu farklı,hanı bazı doktorlar tek kalıptan cıkma burun yapar,fabrıkasyon ısı gıbı hepsı bırbırıne benzer:)

pigme, inşallah hep güzelleşerek gider:D ben hafif kalkık hafif de kavisli olmasını istedim burnumun doğal bir şekilde abartı olmadan. doktor bey de tasarım yaptı ve daha iyi olacağını söyledi. gün geçtikçe şişler iniyor ve tasarımdan daha iyi bi duruma geleceğine eminim bilgisayarda fotoğraf üzerinde ne kadar gösterilebilir ki:) sadee doğal olmasını istedim yüzüme uyan hafif kalkık hafif de kavisli bi burun :))) sonuç bu çıktı :D

bramm yeni resimlerine baktim canim harika olmus burnun ve tam oturmamis gibi gorunuyor ama bu hali bile cok iyi canim:)sende burnunla beraber güzellesmissin yani:):69:

Back
X