Branca ursului kullanan?

telkadayif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2011
53
5
36
İstanbul
Bu vitamini aldım. Çok zor buldum ve siparişim bugün geldi.Kullanan var mı acaba? Google da araştırın okuyun. Daha önce bu sitede de bu vitamin hakkında çok yazı yazıldı.

Bende kullanmaya yeni basladim insaallah faydasini gorururum ilerleyen zamanlarda.Arastirmalarima gore cok ise yaradigini duydum zaten banada doktorum tavsiye etti zehir gibi desem abartmis olmam zaten icenler bilir,ama bebegime kavusturacaksa beni serbet niyetine icerim...

Bende kullanmaya yeni basladim insaallah faydasini gorururum ilerleyen zamanlarda.Arastirmalarima gore cok ise yaradigini duydum zaten banada doktorum tavsiye etti zehir gibi desem abartmis olmam zaten icenler bilir,ama bebegime kavusturacaksa beni serbet niyetine icerim...

bende başlayacagım...inşallah hepimize şifa olur..
doktorun mu tavsiye etti cnm?
doktor tavsiyesi varsa daha bi iyi hissettim..ben ne olsa deniyorum..şifa allahtan

canım sizin sorun neydi. dr.unu tebrik ederim genelde böyle şeyler yerine tüp bebeğe yönlendiriyolar.

bende başlayacagım...inşallah hepimize şifa olur..
doktorun mu tavsiye etti cnm?
doktor tavsiyesi varsa daha bi iyi hissettim..ben ne olsa deniyorum..şifa allahtan

bizde başlicaz canım sizin sorun neydi bizim sperm ve morfoloji düşüklüğü

bizde sperm düşüklüğü var arkadaşlar hem eşim hem de ben kullanayım dedim ama kararsızım. ilacın adını bu siteden buldum....bir zararı var mı acaba bilmiyorum...bizimki hap seklinde. zannedersem bunun şurup şeklinde olanı da varmış.

Back
X