Saç Şekillendiriciler Braun hair 7 kullananlar?

simgeeeeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
165
0
46
İstanbul
bugün braun hair 7ye baktm çok öneriyorlarr ama çok ince tabakasıı ve ne kadar sürede yaptıgını bilmiyormm. bu makineyi alsam saçlarım dümdüz olur mu? kabarıklığından eser kalmaz kaymak gibi olur mu parlar mı? kullananlar varsa yardım etsin lütfenn çok acill.bide arçelik 5127 nasıll lütfen yardım edinn kafayı yicemm şu kabarık saçlarla :(

ben braun hair saten 7 color kullanıyorum..3 ay falan oldu alalı..çok memnunum.saçlarım dalgalı..gür ve belimde..1 saatte yapabiliyorum çünkü dediğim gibi çok uzun..ama kalıcı düzleştiriyo..bugün düzleştireyim yıkanmadığım sürece kalıyo..tabi yağlanıyo çok uzun kullanmak zaten istemezsin..ertesi gün biyere gidiceksem önlerimi düzeltiyorum oluyo bitiyo..ben memnunum yani tavsiye ederim. :)

ben braun hair saten 7 color kullanıyorum..3 ay falan oldu alalı..çok memnunum.saçlarım dalgalı..gür ve belimde..1 saatte yapabiliyorum çünkü dediğim gibi çok uzun..ama kalıcı düzleştiriyo..bugün düzleştireyim yıkanmadığım sürece kalıyo..tabi yağlanıyo çok uzun kullanmak zaten istemezsin..ertesi gün biyere gidiceksem önlerimi düzeltiyorum oluyo bitiyo..ben memnunum yani tavsiye ederim. :)

ısmarladımm bilee şekerimm :))

Back
X