Elektrikli Mutfak Aletleri Braun Multiquick 5 MR 570 Pâtisserie

merhaba,
bende evlenırken almıstım ve severek kullanıyoruım.Özellikle blender ve kucuk boy rondosunu.Yalnız çırpıcı ucu ince biraz.Kek cırparken zorlanıyorum,bırde uzun surelı calıstırılmamalı,arada 1-2 sn durdurulmalı dıye yorum okumustum bıyerlerde.O yüzden bır de tek mıkser almayı düşünüyorum.

doğrudur, tüm özelliklerinin hakkını veriyor bence. hamur yoğurma ataçmanıyla hazneye malzemeleri koyduktan sonra 1 dakikada kurabiye hamuru hazır oluyor. sonra elle koparıp, şekil verip pişirmek yeterli. tek kötü yani fazla parçası olduğu için koyacak yer dert olabilir belki. onun dışında memnun kalırsınız.

tefalin mikseri var bende zaten.Yeterince de işimi görüyor.1-2 sn dinlendirme mikseri için mi ? Diğer parçalarında bir sorun var mı ? Ya da bu özellikleri taşıyan kaliteli başka bir ürün var mı tavsiye edebileceğiniz? Cevaplarınız ve ilginiz için teşekkürler

Ben kullanıyorum çokta memnunum..
Hiç hamur yapmadım ama cesaret edemedim bigün deniycem..
Çırpıcısını hiç kullanmadım tefalin mikserini aldım ayrıca onu kullanıyorum..
Rendelemesi fln süper..

merhaba bende bu ürünü merak ediyorum.Çırpıcı çok fonksiyonel değil anladığım kadarı ile.
tetratix bu ürün pratikevde daha ucuz..

Bu ürünü ben de almak istiyorum çok kullanışlı bence. Böyle tek çırpıcılı üründen mixer gibi randıman beklemek yanlış zaten arkadaşlar. Onun dışında güzel bir ürün.

Son düzenleme:
Merhabalar, bu blender setini yeni aldım. Havuç rendeledikten sonra aparatların rengi turuncu oldu. Sizin de başınıza geldi mi? geldiyse nasıl temizlediniz?

Merhabalar, bu blender setini yeni aldım. Havuç rendeledikten sonra aparatların rengi turuncu oldu. Sizin de başınıza geldi mi? geldiyse nasıl temizlediniz?

Ben henüz almadım ,hala karar veremedim. Nasıl rendeliyor? Çok mu iri? Lekeler hala çıkmadı mı (

ben de bundan alıcam. videolarını filan da izledim gayet iyi görünüyor. rendeleme özelliği özellikle hoşuma gitti. mikseri de ayrıca alıcam şu standlı olup kendi kendine çırpanlardan..

Ben henüz almadım ,hala karar veremedim. Nasıl rendeliyor? Çok mu iri? Lekeler hala çıkmadı mı (

Rendeleme konusunda başarılı bence. 2 farklı rendeleme bıçağı, 1 dilimleme bıçağı var içinde. İnce veya kalın rendeleme yapabilirsin. Lekeler için sıvıyağ ile silme yöntemini denicem.

Almayı düşünüyorsan ben internetten 190 liraya aldım.

merhaba arkadaşlar 190 tl ye nereden almıstınız bende almayı ıstıyorum özellikle bebegımın mamaları ıcın düşünüyorum bırde duvara monte edılebılıyor mu?tesekkürlerr

Evimde en memnun olduğum alettir kendileri. Hamur da yoğurdum, oldu gayet. havuç lekesi bende de oluştu AMA DETERJANLA YIKAYINCA GEÇTİ. ÇOK TAVSİYe ederim.

kızlar tereddütteyim bende bu ürü konusunda.bir kaç şikayet okudum dişlileri falan yanıyormuş..ne yapayım alayımmı sizce yardım lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…