Saç Şekillendiriciler braun satin hair brush iyontec saç fırçası

Dilek saçımın parlaklığı fırçadan mı kendi saçımın parlaklığımı anlayamadım diye.Saçının parlaklığı fırçadan dır fakat bu parlaklığı bütün fırçalar yapar emin olun.Ben saçımın iki tarafında da denedim birini bu fırçayla diğerini buna benzer fırçamla taradım ki bu fırçamın diğer fırçamdan tek farkı iyon saçmasıydı etrafa.Neyse saçımın sağ tarfını bu fırçayla sol tarafını evdeki fırçamla taradım ve sonuç;Evet yatıştırdı,parlaklaştırdı fakat evdeki normal fırçamla yaptığım saçlarımda da aynı etki oldu.Yani bu fırçanın etkilerini evdeki normal fırçanızlada yaparsınız hakketen benim annem gece uyumadan hep saçlarını fırçalar masaj yaparak saçları çok da bakımlı ve parlaktır.Ama ben fönledikten sonra saçlarıma diğer föne kadar fırça değdirmem.Yani normal olarak gerçekten saçlarını fırçalyan insanlarlar bu etkiyi görebilirler.Belki iyon saçtığı için tek yararı iyondur ama onun dışında gerçekten lükse kaçıyor yani gerek yok zaten diğer fırçalarda bunun yaptığını yapıyor tek farkı iyon saçması.Alıcaksanız iyonu için alın onun dışında yaptığı diğer şeyler için alcaksanız ben den de tavsiye bir kere daha düşünün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…