Braxton Hicks kasilmalari

oezishh

Alpişimmm canim oğluşummm
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
159
53
30
Merhaba hamişlerrr...
benim tecrubeli hamislere bir sorum olcakti. Bende braxton hicks kasilmalari denen sancilar basladi. 25. Haftamdaym daha ara ara rahimde sertlesme ve adet sancisi gibi hafif sancilarm olmaya basladi. Boyle giderse normal dogum demekmidir yoksa bununla bi alakasi yokmu ? Eger bi aksilik olmazsa tabi dogm aninda.
cok istiyorum normal dogumu..

Bende 25 hftamdayım ara ara adet agrısı gibi hafif sancılarım oluyo kasıkta bide karnımın içi acıyo bazen bebek toplanıp sertleşiyo da bu braxton hicks kasılmaları ne demek kii ?

Karinda ara ara sertlesme ve adet sancisi gibi hafif sancilara deniliomus bildgm.kdriyla canm. Bende tam.bilmiyorum her doktora gittigimdede bebegi gorme heyecanindan dolayi soracagim herseyi unutuyorum. Artik bilgili arkadaslar aydinlatir bizi herhalde.

Karinda ara ara sertlesme ve adet sancisi gibi hafif sancilara deniliomus bildgm.kdriyla canm. Bende tam.bilmiyorum her doktora gittigimdede bebegi gorme heyecanindan dolayi soracagim herseyi unutuyorum. Artik bilgili arkadaslar aydinlatir bizi herhalde.
aynen ya bende sorcağım soruları hep unutuyorum bidaki randevuyada cok var benm ediğin gibi aydınlatan cıkar heralde

Kasılmalar için daha çok erken değil mi ? Yalancı kasılma bahsettiğiniz durumun adı doktorum 30. Haftada uyarmisti artık başlar yalancı kasilmalarin korkma diye :) sizinki muhtemel gaz ama bilemiyorum tabi erken baslamista olabilir. Başladığında düzenli olup olmadığına bakın düzensiz olmalı. Gecirmek için de oturuyosaniz yatın yatiyosaniz pozisyonu değiştirin yani sağa yatiyosaniz sola yatın mesela. Yine gecmezse kalkıp biraz yürüyün yine gecmezse duşa girin eğer devam ederse doktoru aramalisiniz. Doğum şekline gelince ne yazık ki erken yada geç başlaması doğum şekliyle alakali değil adı üstünde yalancı kasılma :) doğum aslında son ana kadar belli olmayan bir süreçtir o yüzden kendinizi normal doğuma odaklamaniz aksi bi durumda depresyona yol açabilir. Bende çok isterim normal ama ne şekilde olursa olsun olsun da gerisi pek önemli değil :)

Dr nuza soylemelısınız.sızı nst ye baglayıp kasılmaların sıddetını ,bebegın kalp atıslarını dınleyecektır.KAsılma haftasına gore fazla ıse ona gore erken dogumu gecıktıren bı ıkı ılac var onlardan verebılır

Hmmm evet sancilarim duzensiz ve hafif oluyo dustan sonra vs gcio ama bazen uzun.surebilio adet.sancisi derken agridan kivranacak kadar degil sadece rahatsizlik hissi veriyo

Ay korktum simdi... cok sık olmuyo ama ne bilim acikcasi yeni olmayada basladi pekte onemsemedim. Neyse artik yarin ararim doktorumu.. insallah bir sorun yoktur :$

Ay korktum simdi... cok sık olmuyo ama ne bilim acikcasi yeni olmayada basladi pekte onemsemedim. Neyse artik yarin ararim doktorumu.. insallah bir sorun yoktur :$
Korkmayın ılla oyle olacak degıl,olsa da sorun degıl ...bu tur degısımlerı dr nuza anlatın not alın ,gıdınce bır bır okursunuz...

Artik bidahakine oyle yapicam :110: dhada cok var kontrolume. Yarin artik ararim doktorumu

Artik bidahakine oyle yapicam :110: dhada cok var kontrolume. Yarin artik ararim doktorumu
Aradnmı canm doktorunu bende doktorumun numarası yok devlete gttiğim icin vermiyo doktorrlar numara sen bi sor banada haber ver olurmu bnm bugün kasıklarım agrıyo bacaklarıma vuruyo tedrgin oldum :KK43:

Kasik agrisi bende cok oluyo onu sormustum doktoruma rahim genisledigi ve agirlastigi icin oluyo demisti canim. Icini ferah tut. Cok dayanilmaz olursa doktora git bence.

Kasik agrisi bende cok oluyo onu sormustum doktoruma rahim genisledigi ve agirlastigi icin oluyo demisti canim. Icini ferah tut. Cok dayanilmaz olursa doktora git bence.
Dayanılmaz değil cnm yatıyorum dinlenince braz azaldı cok şükür

Kasılmalar için daha çok erken değil mi ? Yalancı kasılma bahsettiğiniz durumun adı doktorum 30. Haftada uyarmisti artık başlar yalancı kasilmalarin korkma diye :) sizinki muhtemel gaz ama bilemiyorum tabi erken baslamista olabilir. Başladığında düzenli olup olmadığına bakın düzensiz olmalı. Gecirmek için de oturuyosaniz yatın yatiyosaniz pozisyonu değiştirin yani sağa yatiyosaniz sola yatın mesela. Yine gecmezse kalkıp biraz yürüyün yine gecmezse duşa girin eğer devam ederse doktoru aramalisiniz. Doğum şekline gelince ne yazık ki erken yada geç başlaması doğum şekliyle alakali değil adı üstünde yalancı kasılma :) doğum aslında son ana kadar belli olmayan bir süreçtir o yüzden kendinizi normal doğuma odaklamaniz aksi bi durumda depresyona yol açabilir. Bende çok isterim normal ama ne şekilde olursa olsun olsun da gerisi pek önemli değil :)
Kasılmalar için erken değil bence benimkiler 18. Haftada başladı. Hatta birsürü test yapıldı. Herşey normal çıktı. Doktor braxton hicks kasılmaları olduğunu söyledi. Halen devam ediyor ama bir sıkıntı olmadı.

Kasılmalar için erken değil bence benimkiler 18. Haftada başladı. Hatta birsürü test yapıldı. Herşey normal çıktı. Doktor braxton hicks kasılmaları olduğunu söyledi. Halen devam ediyor ama bir sıkıntı olmadı.
Evet bende oyle duymustum rahim genisledigi icin olabiliomus ama emin olamiyorum iste bende bu ara biraz sklasti bir kac gunde.bir oluyo acaba yoruluyomuyum ondanmi anlamis degilim. Her yazilanada guvenemiyorum. Ama okadarndomtor kontrolune gidiyoruz birsey olsa cikardi herhalde.

herkesin hamileligi farklı olabilir tabiki :)

X