Breaking Bad

izleyin izlettirin :)

bu dizinin içinde her şey vardı yer yer komedi yer yer dram yer yer gerilim aksiyon.
güzel başladı saçmalamadan hiçbir şeyi havada bırakmadan gayet güzel bir şekilde de bitti.
karakterlerin dönüşümüne 5 sezon boyunca şahit olduk.
gerek başroldeki bryan cranston ve aaron paul olsun gerekse yan rollerdeki tüm ekip olsun hepsi gerçekten çok başarılıydılar.
hepsi rollerinin hakkını verdi.
çok aksiyonlu çok akıcı dizileri sevenler hoşlanmayabilir.
dizide aksiyon var ama bu sürekli olan bir şey değil bölüm bölüm var.
yavaş ilerliyor gibi görünse de aslında ileri ki bölümler için altyapının oluşturulduğunu sonradan fark ediyorsunuz.
kimya dahisi olan ancak yeteneklerini kullanma fırsatını yakalayamayan walterın akciğer kanseri olduğunu öğrendikten sonra bir uyuşturucu baronuna dönüşümüne 5 sezon boyunca şahit olduk.

Yoğunluğum azaldığında yeniden izlemeye başlayacağım.
Çoookkk özledim bu diziyi. Her zaman da özlemeye devam edeceğim.
Buna bağlı olarak da dönüp dönüp tekrar izleyeceğim.
Hala en özel sahneleri zihnimde capcanlı durup, düşündüğüm her an beni sarsmaya devam ediyor.
Tarifsiz bir şey bu.

Başlamayı düşünüyorum, nasıl bir dizi acaba, merak içerisindeyim

Ne güzel anlatmışsın..Ben ilk başta eşimin zoruyla izlemiştim,sıkıcı gelmişti çünkü.Bir de açıkcası Walter'ın böyle ezildiğini görünce ilk bölümlerde insanın siniri bozuluyor.Böyle seveceğim hiç aklıma gelmemişti.Tavsiye ederim.Hem de çok.

Hemen başlamalısın Ben yeniden başladım hemen etkisi altına aldı dizi

durağan gidiyor seni sarmaz dediler bana ama

ben çünkü walking dead, supernatural, game of thrones gibi actionlu şeyleri seviyorum

ben çünkü walking dead, supernatural, game of thrones gibi actionlu şeyleri seviyorum

ben 3. sezondayım hala da durağan geliyo. bu arada kuzum masters of sexi sen önermiştin diil mi başlayayım mı?

Aslında kendi içinde aksiyonu var şöyle bir düşününce kimya öğretmeninden uyuşturucu baronuna geçişi izliyoruz ve ilerleyen bölümlerde spoiler vermek gibi olmasın walter ondan beklenmeyecek çok değişik şeyler yapıyor.Yani belki her bölümde dünyayı kurtarmanın eşiğine gelinmiyor yada koşturmacalı vurdulu kırdılı sahneler olmuyor ama,hayatın akışı gibi işte,bazen sıkıcı ,bazen heyecandan tırnak yedirtici,bazen dramsı,bazen komiksi bir şekilde ilerliyor dizi.Bölüm isimleri ve bölüm sayısı dahi bir anlam taşıyor , 62 bölüm.Bu da demek oluyor ki birçok şeyi düşünülerek yapılmış bir dizi,alalade değil.Ben yine de bir bakmanı tavsiye ederim.

Yoğunum diye indirdiğim bölümlerin aralarından birkaç dakikalık baktım hoşuma gitti o kısmı ama bakalım umuyorum şu tatilde başlayacağım tekrar yazarım buraya

ben 3. sezondayım hala da durağan geliyo. bu arada kuzum masters of sexi sen önermiştin diil mi başlayayım mı?

sana önerdim mi hatırlamıyorum ama kesinlikle tavsiye ederim. adına aldanma başlangıçta cinsellik öğesine odaklı gibi görünebilir ama ardı çok daha derin ve kurgu öyle bir sarıyor ki insanı bırakamıyorsun gecede 5 bölüm izlediğimizi bilirim ilk sezonu yiyip bitirdik tabi böyle şimdi ikinci sezona başladı. gerçekten nasıl tarif edeyim bilmiyorum ama "yaa acaba şimdi nolacak" diyorsun içinden. bir de esasen dizinin temel aldığı kişiler tarihteki masters ve johnson cinsel terapinin, anlayışın, orgazmın vs. temelini bakış açısını değiştiren insanlar sen de bilirsin psikolojiden

Konuşurken anlatmıştın aklımda kalmış . Dün 2 bölüm iZledim sevdim ya

bu diziyi begenmeyen bi tek benmiyim acaba çok yavaş ilerliyor ruhum daralıyor yarı da bıraktım

bu diziyi begenmeyen bi tek benmiyim acaba çok yavaş ilerliyor ruhum daralıyor yarı da bıraktım

İlk başlarda ben de öyleydim ama sonradan zorla kendini sevdirdi diyebilirim 9.6'lık imdb puanıyla diğer dizilere fark atmıştır kendileri

senin bu diziyi beğenmediğine hiç şaşırmadım justice çünkü bende hiç beğenmedim...hatta o kadar övülen dizi bu mu diye şaşırdım...sabrettim 6-7 bölüm izledim yok cıkkss ı ıhh sevemedim bi türlü

al benden de o kadar.. çak o zaman dizi ortagım

Diziyi ilk sezonuna göre yargılamayın. Olaylar yavaş fakat detaylı bir şekilde ilerliyor. Bir bölümde gördüğünüz nesne bir kaç bölüm sonra aslında önemli bir detay olarak karşınıza çıkabiliyor. Sabırlı olursanız gerçekten diziye bağımlı olacaksınız.

Scarlet ne gıcık karakterdi öyle.İzlerken resmen sinir etti beni.

"Breaking Bad" 2014 Emmy Ödülleri'nin Yıldızı!

Breaking Bad dizisi, Emmy Ödülleri'nden En iyi erkek oyuncu,
En iyi yardımcı erkek oyuncu,
En iyi yardımcı kadın oyuncu, En iyi senaryo ödüllerini aldı.
Breaking Bad dizisi, Drama dalında En İyi Dizi ödülünü de aldı.
Birçok ödüle layık görülen Breaking Bad, 66. Emmy Ödülleri'ne damga vurdu.

=))))))))) Sonuna kadar hak edilen ödüller. Tebrikler. <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…