Breaking Bad

Daha 1 sezon bitti anca Bu açıdan bizim yerli dizilere benzeseler keşke, 9 ay
O zaman dizi bitsin öyle başlayayım :) bizimkiler aceleyle hatalarla çekiyolar dizileri bence hiç yapmasınlar öyle bişey :) adamlar o sayede iZleyiciye daha sağlam gerçekçi şeyler izletiyo

O zaman dizi bitsin öyle başlayayım :) bizimkiler aceleyle hatalarla çekiyolar dizileri bence hiç yapmasınlar öyle bişey :) adamlar o sayede iZleyiciye daha sağlam gerçekçi şeyler izletiyo
Yok ya uzun sürsün ay olarak diye diyorum, yoksa 2 saat sürsün anlamında değil. Hemen sezon finali yapıyorlar, Shameless mesela 3 ay izle 9 ay bekle olacak iş mi

Yok ya uzun sürsün ay olarak diye diyorum, yoksa 2 saat sürsün anlamında değil. Hemen sezon finali yapıyorlar, Shameless mesela 3 ay izle 9 ay bekle olacak iş mi

İyi de adamlar ona göre ayarlıyolar herşeyi yoksa bu kadar mükemmel çekemezler o güzelim dizileri. Belki paralel evrende olur üzülme

İyi de adamlar ona göre ayarlıyolar herşeyi yoksa bu kadar mükemmel çekemezler o güzelim dizileri. Belki paralel evrende olur üzülme
Favori dizilerimin finallerini görmeden ölürsem hortlayıp size geliciiiim, bu kadar karşı çıkmayı kanal sahipleri yapmaz

Aglasam mi, gulsem mi, uzulsem mi, acisam mi yoksa nefret mi etsem? Bu dizi tek bir karakterde butun duygulari yasatiyor. Hele 4x13, 5x13 ve tabii ki final bolumu muhtesemdi. İlk 2 sezon sikici gelebilir, ama sonucta monoton hayati olan bi ogretmenin de 2 gunde degismesini bekleyemeyiz. Adamin 24 saatini gozler onune sunuyo yonetmen. Cok gercekciydi. Cok basariliydi. Herkese tavsiye ederim.
Not: Aman babalar kanser olmasin :)

Bana hiçbir sezonunda tek bi saniyesi dahi sıkıcı gelmemişti. Ben böyle ağır ağır ilerleyip sonrasında insanı dumura uğratan dizileri çoookkk seviyorum.

Bu müthiş diziyi sevenler True Detective'e de bakmalı. O da bb gibi çok gerçek. Çok sade ama çok da vurucu.

Bunları izleyince türkler dizi ve film işlerinde neden bu kadar kötü, beceriksiz, özensiz diye düşünüp üzülüyor insan.

Bu dizide en sevdiğim şeylerden biri de yerinde müzik kullanımı. Maalesef kendi ülkemizde hem müzikte, hem de dizilerde müziğin kullanılması konusunda da yapılanlar çok başarısız.

İyi ki Amerika ve Güney Kore var da iyi şeyler izleyebiliyoruz. Çok şükür. <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…