bReeZe in huzur dolu yuvası :) :)

Çok güzel ferah aydınlık renkler uyumlu göz yorucu değil ve çok da şık.Güle güle musmutlu yaşayın

Çok çok teşekkür ederim, güzel düşünceleriniz ve dilekleriniz için :)
Çok şükür içime sindi..Kış oldugundan ötürü soba geldi ve biraz salonumuz sıkıştı ama böyle bile seviyorum :)

mutlulukla oturunn :) fon perde ve hali uyumunu sevdim. fikir oldu bana da :)
Size de çok teşekkür ediyorum..Evet bu sene petrol mavisi dikkatimi çekti, çok hoşuma gidiyor..Bence de kullanabilirsiniz :) Ve aksesuar ya da yastıklar da fuşya oldu mu çok iç açıcı oluyor..Petrol mavisi ile fuşya pembesi çok yakışıyor, fikir olsun :)

Çok çok teşekkür ederim, güzel düşünceleriniz ve dilekleriniz için :)
Çok şükür içime sindi..Kış oldugundan ötürü soba geldi ve biraz salonumuz sıkıştı ama böyle bile seviyorum :)

Size de çok teşekkür ediyorum..Evet bu sene petrol mavisi dikkatimi çekti, çok hoşuma gidiyor..Bence de kullanabilirsiniz :) Ve aksesuar ya da yastıklar da fuşya oldu mu çok iç açıcı oluyor..Petrol mavisi ile fuşya pembesi çok yakışıyor, fikir olsun :)
tesekkurler :)

Sevgili forum arkadaşlarım..Bu da benim sadelikten yana olduğum ve bu şekilde acaip huzur bulduğum evim.. Dört aydır aynı evin içinde bekar evi eşyalarıyla yaşadım ve artık tam anlamıyla her şeyi yerleştirip eşimi yanıma aldım:KK36: :KK48: Öyle içime sindi ki işten eve koşa koşa geliyorum :) Çok fazla ıvır zıvır eşya sevmem, o yüzden pek bir şey doldurmadım..E çalışan bayan olarak malesef ev işini de düşünüyor insan :KK48:

Ayrı bir salon açmadık, salonumuz ayrıca oturma odamız da .. :) :KK56:Şuan için mutfak ve küçük bir odam var onların fotoları eksik, sonra tamamlayacağım inşallah.. :)

Sonunda ekledim.. Mutfak ve diğer bir odam da 4. sayfada :))

Eki Görüntüle 1234408 Eki Görüntüle 1234409 Eki Görüntüle 1234411 Eki Görüntüle 1234412 Eki Görüntüle 1234413 Eki Görüntüle 1234414 Eki Görüntüle 1234415 Eki Görüntüle 1234416 Eki Görüntüle 1234418 Eki Görüntüle 1234419
Şık ve ferah eviniz mutlulukla oturun ben halıların markalarını sorabilirmiyim

Çok teşekkür ederim, sağolun :)) Salondaki royal ama diğerlerini hatırlayamadım şuan :/

Back
X