bReeZe in huzur dolu yuvası :) :)

her şey çok güzel. salon çok tatlı olmuş. yatak odası mobilyalarınız çok güzel. ama açıkçası tv nin üstündeki sticker ı beğenmedim. salon çok güzel, sticker hafif kalmış.

cok guzel herşey güle güle otur canm :D oturma odasında halın ve perdelerın güzel uyum yakalamış. bitek dantelvari şeylerden hoşlanmadım :oops: o da tercih meselesi saygı duyuyorum :KK53::KK31:

Aslında başlı başına çok hoşuma gitti o örtüler, vitrinin falan olucak öyle sericeksin bu tarz şeyleri.. :)Benim evin havasına gitmemiş olabilir belki ama hediye olduğu için kullanmak istedim bir süre :)

Çok çok teşekkür ediyorum..Allah herkese gönlündekini nasip etsin innnşallah :) :KK36:

Çok güzel pırıl pırıl bi ev.
Salon halınız ve perdeniz renk katmış odanıza.
Maşallah

Çok güzel bir ev güle güle oturun.

Herşey çokcçok.güzel ama salonun uzun halisina ve perdesine bayildimm huzurla mutlulukla saglikla oturun inşallah :)

herşeyiniz çook güzel rabbim sağlıkcakla mutlulukla oturmak nasip estin :KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

cok sık bır evınız var ,
mutlukla huzurla oturun :nazar:

Evin çok güzel canım güle güle otur

güle güle mutluluk ve huzurla oturun,maşaALLAH diyelim nazar değmesin :)

Sade ve şık ben beğendim. Mutlulukla oturun.

güle güle oturun sade ve sık begendim

Çok çok teşekkür ediyorum canlar..Allah herkese gönlündekini nasip etsin innnnnşallah :):KK36:

eşyalarınızın uyumu çok güzel huzurla oturun inşallah ben birtek duvardaki sticker ve boncuklu salon takımlarından hoşlanmadığım için onları garipsedim neyse güle güle oturun inşallah :)

Başka bir arkadaşa dediğim gibi örtüleri başlı başına çok sevdim ama benim eve gitmedi biraz doğru..Hediye olduğu için yine de severek kullanıyorum şuan :)) Sticker daa evi kiraladığımızda vardı, hoşumuza gitti çıkarmadık :)) Teşekkür ederim,, amiin inşallah :KK36:

her şey çok güzel. salon çok tatlı olmuş. yatak odası mobilyalarınız çok güzel. ama açıkçası tv nin üstündeki sticker ı beğenmedim. salon çok güzel, sticker hafif kalmış.

Teşekkür ederiiim :KK36: Sticker eve girmeden önce vardı, hoşumuza gitti çıkarmak istemedik.. :)

Çok şık sade bir ev olmuş. Ama daha önce de söyledniği gibi ben de örtüleri bu kadar modern bir eve yakıştıramadım. Ama naçizane görüşüm. Güle güle huzurla oturun.Sevgiler :)

Çok şık sade bir ev olmuş. Ama daha önce de söyledniği gibi ben de örtüleri bu kadar modern bir eve yakıştıramadım. Ama naçizane görüşüm. Güle güle huzurla oturun.Sevgiler :)

Teşekkür ediyoruum:KK25: :KK36: Onlar da nazar boncuğumuz olsun artık :P :))) Şaka bir yana bu ısrarcı fikirleri mutlaka dikkate alıcam :) Evin içindeyken benim gözüme çok batmamıştı ama dışardan gören bu kadar kişinin de bir bildiği vardır elbet.. :)

Teşekkür ediyoruum:KK25: :KK36: Onlar da nazar boncuğumuz olsun artık :p :))) Şaka bir yana bu ısrarcı fikirleri mutlaka dikkate alıcam :) Evin içindeyken benim gözüme çok batmamıştı ama dışardan gören bu kadar kişinin de bir bildiği vardır elbet.. :)
Benimkisi sadece bir öneri.Önemli olan sizin düşünceniz.Benim evim olsa kimse ne der diye düşünmezdim :D Huzurluysanız içinize de sindiyse boşverinnnn.Allah bize de nasip etsin :KK28:

Benimkisi sadece bir öneri.Önemli olan sizin düşünceniz.Benim evim olsa kimse ne der diye düşünmezdim :D Huzurluysanız içinize de sindiyse boşverinnnn.Allah bize de nasip etsin :KK28:

Amiiin inşallah :KK68:

Tabii kişinin kendi içine sinmesi önemli..Yaniiiiii şuan için beni çok rahatsız etmiyor ama bir süre kullanırım, farklılık istediğim zaman ( çeyizimde de öyle dantel mantel başka hiç örtü yoktur :) ) o zaman artık duruma göre bakarım daha modern bir şeyler.. :)

Veee bunlar da kalan fotoğraflar :) Mutfağım ve küçük odam :)
IMAG0010.webp
IMAG0012.webp
IMAG0013.webp
IMAG0027.webp
IMAG0028.webp
IMAG0032.webp
IMAG0019_1.webp
IMAG0023_1.webp

Eklentiler

• IMAG0022.webp
    IMAG0022.webp
    312,1 KB · Görüntüleme: 185