Saç Şekillendiriciler Brezilya Fönü Hakkında...

Sülfatsız şampuanlardan kokusu sana hitap eden herhangi birini seçebilirsin.Şimdi benim kokusunu beğendiğim bir şampuan veya ürünün kokusunu sen beğenmeyebilirsin bu yüzden kendin tecrübe etmen gerek...

Birde sana tavsiyem, saç parfümleri var, madem ki koku takıntın var muhakkak dene, bir harikalar...

Saç parfümü müü :KK58:adı neee markası falan nerde bulabiliriiimm
Sülfatsız şampuanlardan kokusu sana hitap eden herhangi birini seçebilirsin.Şimdi benim kokusunu beğendiğim bir şampuan veya ürünün kokusunu sen beğenmeyebilirsin bu yüzden kendin tecrübe etmen gerek...

Birde sana tavsiyem, saç parfümleri var, madem ki koku takıntın var muhakkak dene, bir harikalar...

Internetten baktım da bi kaç markanın var sen hangisini öneriyosun canım :) ben çiçeksi kokuları seviyorum şeker kokularını hiç sevmemm bu arada önerin için teşekkür ederim :)

Herra Hair Parfume benim kullandığım çiçeksi bir kokudur.

Açıklamasında diyor ki;

Koku Kartelası

• Üst Notalarda: İtalyan Bergamotu ve Malta Eriği
  • Orta Notalarda: Geceyarısı Orkidesi, Gül, Beyaz Yasemin, Mimoza ve Lilyum
  • Alt Notalarda: Vanilya, Tonka, Sandal Ağacı ve Misk
ben severim kendisini.

Kızlar brezilya fönünden sonra saçlar nasıl kokuyorrr bunu merak ediyorum benn o özel şampuanlar falan kokusu nasıl koku takıntım var benim kendi kullandigim sampuan krem sprey hepsi guzel kokulu sevgilim saclarımı surekli koklar bu yuzden guzel kokmasi lazim biri bana cevap yazabilir mi lutfeeeen
Merhaba Berfinberf ben 1 ay önce brezilya fönü yaptırdım. Çok memnunum benim saçlarım kıvırcıktır ve elektriklenir. o nedenle kolaylık olsun diye her sabah düzleştirirdim. Dümdüz olsun diye gitmedim hiç değilse saçlarımı daha fazla yıpratmam diye düşündüm, ayda 1 kestirmem gerekiyordu. Şimdi saçlarımı yıkadıktan sonra fön makinesiyle aşağı doğru kurutuyorum tarıyorum ve işim bitmiş oluyor bana çok zaman kazandırdı :)
Şampuan olarak DNK, Dande nano keratin öneririm, kokusu çok hafif saçta kalıyor. Kreminin kokusu biraz daha yoğun ama sadece saç uçlarıma sürdüğüm için gün içinde fazla kokusu kalmıyor.

arkadaşlar sağlık bakanlığının yılın bu çeğreğinde yaptığı kozmetik ürünlerin zararlılık oranlarını ölçtüğü denetlemesinden Global Keratin Hair Taming System With Juvexin Chocolate Light Wave 1000 ml diye bir ürün aşırı zararlı ve hemen piyasadan kaldırılması gereken bir ürün olarak tespit edilmiş... haberin linkini koyuyorum..
http://www.milliyet.com.tr/bakanlik...nomi/detay/2103460/default.htm?ShowPageSkin=1

ben geçen eylül ayında yaptırdım acayip memnun kaldım 5 ay sonra şubat ayında tekrar yaptırdım.inanılmaz kolaylık sağlıyor.sadece yıka kurut çık hepsi bu :)

Çok geç olacak yorumum ama belki ihtiyacı olan arkadaşlar vardır. Ben üniversite 1. sınıftan beri 6 senedir düzenli olarak yapyorum. Pahalı profesyonel markalar hiç kullanmadım. Natura fix nano vs kullandım. Hep evde kendim yaptım. Aşırı rahatım ve hiç zararını görmedim. Ama evde yapılan 1 ay falan anca kalıyo. Kuaförde yaptıranlardan çok şikayet duydum artık ne kullanıyolarsa...

Back
X