Saç Bakım Ürünleri brezilya fönü için yardım!!

benimde aynı şekildeydi. birde saçlarım uzun. ve uzaması durmuştu artık nemsizlikten. hayır kendim yapmadım. cesaret edemedim çünkü çok yıpranmış evde düzleştiremem diye düşündüm. iyikide kendim yapmamışım. çünkü titanyum maşa kullanılıyor. keratini diğer evde bizlerin kullandığı maşalar saça yediremiyormuş. kuaförde yaptırdım. ve hiç tanımadığım daha önce gitmediğim bir kuaför (cesarete bak dediğini duyar gibiyim :) ) 350-400 TL gibi yaparım dedi. ama ben pazarlık yaptım 300 TL ye hallettim. Uygulatmayı düşünüyorsan saçlarını kestirme derim. sonraki haline bayılacaksın.

anladım canım çok sağol cesaretine de bayıldım ayrıca benim saçlarım çok ince uçları yani kötü görünüyomuş düzleştirince öyle diyolar bende azda olsa uçlarından aldırmayı düşünüyorum

anladım canım çok sağol cesaretine de bayıldım ayrıca benim saçlarım çok ince uçları yani kötü görünüyomuş düzleştirince öyle diyolar bende azda olsa uçlarından aldırmayı düşünüyorum

mrb çok merak ettim. kararın nedir. saçlarını kestirdinmi. yada bre fön uygulattınmı.
ben şuan 2. haftadayım . haftasonu görümcemin nişanı vardı. hadi kuaföre dediler. ben böyle gür bi sesle ne kuaförü yaa benim saçlar zaten fönlü dedim. süperdi. makyajımı yaptım şööyle bir salındım:)

mrb çok merak ettim. kararın nedir. saçlarını kestirdinmi. yada bre fön uygulattınmı.
ben şuan 2. haftadayım . haftasonu görümcemin nişanı vardı. hadi kuaföre dediler. ben böyle gür bi sesle ne kuaförü yaa benim saçlar zaten fönlü dedim. süperdi. makyajımı yaptım şööyle bir salındım:)

karar verdim canım yapacağım fönü sana uyup saçları kestirmicem ama saçlarım simsiyah koyu karamel yaptırmayı düşünüyorum önce sonrada fön bunların hepsi 2 haftada olur mu sence :D

Başlarda harikulade oluyor, saçlarına dokunmaya kıyamıyorsun..Pasparlak, yumuşacık...
2., 3. hatta 4. uygulamayı yapıyorsun..Uzuunca bir süre kullandıktan sonra farkediyorsun ki, saç tellerini zamanla inceltiyor..Teller kolay kopar hale geliyor ve dökülme fazlalaşıyor...
Vakti zamanında burada bir arkadaş, "Keratin uyguladıktan sonra saçlarım deli gibi dökülmeye başladı" dediğinde çıkışmıştım, yanlış ürün yanlış uygulamadır diye..
Meğersem kızcağız doğru söylüyormuş...

Bozmak için haftalardır sülfatlı şampuan kullanıyorum, halla kuruttuktan sonra düz oluyor meret..Eski dalgasını vermek için bigo kullanıyorum..

Uzak durun derim..
Uzak duramayacaksanız da, orda burda satılan ne idüğü belirsiz keratinler yerine, fda onaylıları tercih edin..

Arkadaşlar ben de kahküllerim için almayı düşünüyorum .Az bir miktar yeteceği için ,toplu alımlar yaptığınızda dahil olmak isterim .

karar verdim canım yapacağım fönü sana uyup saçları kestirmicem ama saçlarım simsiyah koyu karamel yaptırmayı düşünüyorum önce sonrada fön bunların hepsi 2 haftada olur mu sence :D

benim yaptırdığımda bir gün öncesinden nasılsa yanık kurtulursa kurtulur deyip röflemi yaptırdım. hiç problem olmuyor. hemen boya yapılabiliyor.ben oreal yaprırdım.
şimdiden güle güle kullan. ama ürüne dikkat. daha hızlı uzuyor saçlar. nemleniyor.:)sana yardımcı olabildiysem ne mutlu

Başlarda harikulade oluyor, saçlarına dokunmaya kıyamıyorsun..Pasparlak, yumuşacık...
2., 3. hatta 4. uygulamayı yapıyorsun..Uzuunca bir süre kullandıktan sonra farkediyorsun ki, saç tellerini zamanla inceltiyor..Teller kolay kopar hale geliyor ve dökülme fazlalaşıyor...
Vakti zamanında burada bir arkadaş, "Keratin uyguladıktan sonra saçlarım deli gibi dökülmeye başladı" dediğinde çıkışmıştım, yanlış ürün yanlış uygulamadır diye..
Meğersem kızcağız doğru söylüyormuş...

Bozmak için haftalardır sülfatlı şampuan kullanıyorum, halla kuruttuktan sonra düz oluyor meret..Eski dalgasını vermek için bigo kullanıyorum..

Uzak durun derim..
Uzak duramayacaksanız da, orda burda satılan ne idüğü belirsiz keratinler yerine, fda onaylıları tercih edin..

haklı olabilirsin. ben özellikle aylarca araştırdım. loreal ürünü ile yaptırdım. çok dökülen saçlarımın dökülmesi durdu. röfleden incelmiş yanmış keçeleşmiş saçlarım kurtuldu. ürün çok önemli. ben bu nedenle evde yapılması konusunda uyarıyorum. şimdide çok memnunum. senin hangi ürünle yapıldı bilemiyorum. ama bazen böyle sonuç alanlarda olabiliyor. sanırım biraz saç yapısı ile alakalı birde kullanılan ürünle

haklı olabilirsin. ben özellikle aylarca araştırdım. loreal ürünü ile yaptırdım. çok dökülen saçlarımın dökülmesi durdu. röfleden incelmiş yanmış keçeleşmiş saçlarım kurtuldu. ürün çok önemli. ben bu nedenle evde yapılması konusunda uyarıyorum. şimdide çok memnunum. senin hangi ürünle yapıldı bilemiyorum. ama bazen böyle sonuç alanlarda olabiliyor. sanırım biraz saç yapısı ile alakalı birde kullanılan ürünle

Benim de başlarda dökülme durur gibi olmuştu canım..Ama zaman geçtikçe farkediyorsun saç tellerinin inceldiğini, dökülmelerin dipten değil, koparak olduğunu.
Bir de alışkanlık yapıyor insanda, çünkü başlarda ipek gibi, yumuşacık saçlara sahip oluyorsun..
Bozmak için kaç aydır uğraşıyorum..

Ben ne idüğü belirsiz, doldurma, saçma sapan bür ürün kullandım canım..
Açıkçası fda onaylı ya da bilindik bir marka kullanmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de başlarda dökülme durur gibi olmuştu canım..Ama zaman geçtikçe farkediyorsun saç tellerinin inceldiğini, dökülmelerin dipten değil, koparak olduğunu.
Bir de alışkanlık yapıyor insanda, çünkü başlarda ipek gibi, yumuşacık saçlar..
Bozmak için kaç aydır kullanıyorum..

Ben ne idüğü belirsiz, doldurma, saçma sapan bür ürün kullandım canım..
Açıkçası fda onaylı ya da bilindik bir marka kullanmadım.

fotoğraftaki sensen çok güzel görünüyor aslında:)
benim saçlarım hala çok güzel görünüyor. loreal iyi çıktı. kuaförümde işin ehliymiş şimdi daha iyi düşünüyorum hakkında.
dökülmede olmadı daha. hani bir daha denemeyi düşünürsen tavsiye derim. canım

Son birkaç ay içerisinde keratin bakımı veya brezilya fönü yaptıran oldu mu aranızda hanımlar? Özellikle Avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz salon varsa çok makbule geçer gerçekten.

Su dalgası yaptırmak isterken saçım yandı birkaç ay önce...Birkaç kez kestirdim ama iyi bir bakımdan geçmeden saçın eski haline yaklaşması pek mümkün görünmüyor.Deneyimleyip memnun kaldığınız yerleri tavsiye ederseniz ben ve benim gibi arayış içinde olanlar faydalanabilirler:23:

kızlar bende 3.kez yaptırıcam bu brezilya fönünü hiçde bahsedilen gibi kötü bişey değil benim saçım kalınlaştı çünkü keratin yükleniyor saçına bu işlemde perma veya diğerleri gibi sadece sekil vermek amaçlı değil hem bakım hemde düz olmasını sağlıyor

Back
X