Saç Bakım Ürünleri Brezilya Fönü-İnternet Kampanya(fırsat siteleri)

zerzevat

Guru
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2007
260
5
318
Rize
Kızlar merhaba.. internette kampanya sitelerinde devamlı brezilya fönü fırsatları görüyorum. ama bazı arkadaslarımız kampanyadan yaptırmayın demiş. ama fiyatlar da cok cezbedici.. cok uygun.. bulundugum sehirde 400den aşagı fiyat vermediler. İstanbul-avrupa yakasında mümkünse beşiktaş-nişantaşı civarında önerebileceginiz kampanyalı ve deneyimli kuaför var mı?
saclarım kısa, röfleli ve cok kötü yanmış durumda. hem yanıklar düzelsin, hem de hergun düzleştirmekten kurtulayım istiyorum. ama sacımın mahvolmasından korkuyorum. Bana fikir verebilir misiniz lütfen..

bende aynı şekilde merak içindeyim
fiyatlar çok düşük
ama bu sadece keratin uygulaması için değil
tüm kuaför uygulamaları için düşük

20 tl ye fön çeken yerler
kampanya ile saç boya,röfle,kaş alım,fön 50 tl diyor

bi yaptıran çıksa da fikir olsa ne güzel olur

ya sorma.. erzurumdayım ben su an ve 400-500 liradan aşagı fıyat vermiyolar.
istanbula gitcem yakınlarda ve gitmişken guvenilir sacımı mahvetmeyecek bi yer varsa orda bu işlemi yaptırmak istiyorum. umarım yaptıran ve memnun kalanlar vardır:)

bisürü fırsat sitesi açıldı yazın bunlardan birinde dolandırıldım siteden alışveriş yaptıktan sonra kampanya kodu mail adresme gelmedi bir ay kadar bekledim fakat site ortalıktan kaybolmuştu kampanya sitelerinden alışveriş yapmadan en azından kampanyanın oldugu firmayla irtibata geçin derim

bombastik.comm ümraniye umut kuaför 39.90 brezilya fönü daha düsük yok isterseniz orada nakit ödeyebilirsiniz

bombastik.comm ümraniye umut kuaför 39.90 brezilya fönü daha düsük yok isterseniz orada nakit ödeyebilirsiniz

39.90 mı? farkındaysanız bu ürünün malzemesi daha fazla fiyat tutuyor işçiliği fln hiç saymıyorum bile ben olsam yaptırmam!

Ben yaptırdım, şehir fırsatından 80 tl ye aldım, beox marka ile. Şansıma yapan kişi profesyoneldi ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Ama bu tamamen şansa kalmış bir durum. Benim yaptırdığım yer ergin badur kuafördü ama artık indirimde değil bu kuaför.

ben yaptıralı 2 hafta oldu. saçlarım iğrenç durumdaydı. röfleli elastik kıvırcık hattaa röfle ve elastikiyetten oluşan saçla bir tost benzeri kıvırcık. hani umutsuz gittim. bari fırsattan alıyımda deneyimm dedim. neyse yaptırdık ama saçın o şekil bekleme süreci can sıkıcı ayrıca ben aşırı terleyen biriyim. yaptığı an uçları kıvrıldı. 2. kez press e gittim. bu olmaz çok terliyorsun dedi. bende olduğu kadar dedim. 2. de aşırı uğraştı düzleşsin diye kuafördeki gibi kalsa resmen kağıttan saç yapmış gibiydim :) sonra yine aşırı terledim. sonuç berbat olacak diye düşünürken yıkadım sonunda, ay zaten yıkarken ki yumuşaklık beni eritti. 2. haftadayız hala yumuşacık. sadece tarıyorum kurutmuyorum bile. ayrıca şampuanıda almadım. tutmayacak bu diye. üstler dümdüz elimi attığımda (normal fönde bile elime saçımda kalırdı :)) elim resmen kayıyor saçımdan. altlarıda gene dalgalı oldu. brezilya fönüne reklam olabilirim. terleyenlere özel brezilya fönü çektir saçın 6 ay su dalgası olsun :))))))))))) ayrıca antalyadayım. 69 tl ye yaptırdım.

kızlar bende fırsat sitelerinden birinden alıp yaptırmak istiyorum ama korkuyorum:18::18:
birde saç döküyor diyorlar doğru mu acaba :44::44::44::44:

şuan fırsat sitelerinde izmirde 69 tlye fix nano ile keratn kampanyası var.allah aşkına yaptıran biri varsa ya da tandığı buraya yorum atsın. ayın 15inde alacağım 3 kuruşluk maaşımın 69 tlsi de boşa gitmesin istiyorum.

Back
X