Formaldehit uzun sure solunursa kalıcı hasar yaratabılır .Solunum yolu rahatsızlıkları en basta belırtılerıdır.QOD Max Formaldehıt ıcermez kokusuz dumansız uygulama yapabılırsınız.Bu urun en cok dunyada Miami Florida da kullanılıyor ve yaz kıs denız ve havuza gırılıyor.Bu konuda bır endıse yasamanıza gerek yok sadece uygulamanın oturması ıcın bırkac kere yaptırmanız gerekebılır denız mevsımınde.Saclarınız afro kıvırcık mı yoksa hafıf dalgalı mı acaba?
Tesekkurler
cnm ben de dün alıcaktım uğurkandan ama almadım bu kanser riski filan varmış solumada ciğerlere yapışıyormuş korktum açıkçası cesaret edemedim iyice araştırmadan..sen yaptırdıktan sonra yazar msın uğurkandan memnun kaldın mı bir de bu beox ne oluyor sağlıklı olan brezilya keratini beox mudur hiç kimse marka ismi vermemiş normalde hep veriliyordu hangi marka sağlıklı olanı ona göre yaptırsak !! göz göre göre kanser olmak istemiyorum
Brownii selam,
Ancak şimdi fırsat buldum yazmak icin..
Dün aksam yaptırdım, bugün de 2. Duzlestirmeyi yaptılar.
Simdiii anlatayım güzel güzel:)
1.si yaklaşık 2,5-3 saat sürdü işlem yapılırken duman-buhar çıktı ancak HİÇ AMA HİÇ gözüm falan yanmadı sac diplerinde vs hiç acıma yanma olmadı normaldeoluyor mü bilmiyorum ama ben cok rahat geçirdim cok şükür:)
2.si gece acik sacla yattım bir tel bile bozulmamıştı sabah:)
Once-sonra seklinde fotolarını çektim arkadaslar paylasiciim..
Bu arada formaldehit içermeyen keratin yok, beox taki oran 10.000de2..ben cok memnun kaldım güvenle tavsiye edebilirim.. Düz ve sağlıklı saçlı günler:)
Brownii selam,
Ancak şimdi fırsat buldum yazmak icin..
Dün aksam yaptırdım, bugün de 2. Duzlestirmeyi yaptılar.
Simdiii anlatayım güzel güzel:)
1.si yaklaşık 2,5-3 saat sürdü işlem yapılırken duman-buhar çıktı ancak HİÇ AMA HİÇ gözüm falan yanmadı sac diplerinde vs hiç acıma yanma olmadı normaldeoluyor mü bilmiyorum ama ben cok rahat geçirdim cok şükür:)
2.si gece acik sacla yattım bir tel bile bozulmamıştı sabah:)
Once-sonra seklinde fotolarını çektim arkadaslar paylasiciim..
Bu arada formaldehit içermeyen keratin yok, beox taki oran 10.000de2..ben cok memnun kaldım güvenle tavsiye edebilirim.. Düz ve sağlıklı saçlı günler:)
ne kadara yaptırdınız bende istiyorum ya
istanbulda muhite göre değişiyor 200 TL den az diyene rastlamadım, şu indirim siteleri hariç tabi. 300 diyen 500 diye gırla gidiyor.
ben 200 tl ye yaptırdım
kesinlikle her gün çektiğimiz işkenceye değer
fırsatın varsa hiç düşünme derim
saçlarım çok uzun her gün düzleştirmek zor gelio,yaptırıcam bende en kısa zamanda
bu konuyla ilgili bütün sorularınızı cvplayabilirm bu ürünü türkiyede ilk getirenlerdenim halen satışını ve uygulamasını yapmaktayım birçok kuaföre bu konuda eğiitm ve bilgilendirme sağladım yardımcı olabileceğim birşey olursa cevaplayabilirim iyi günler dilerim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?