- Konu Sahibi KilicBaligi
-
arkadaslar ozelden msj atıosunuz ama ben donemıyorum cunku yenı uyeyım uzun bı surede donemıcem msjlarınıza sonkez yazıyorum
kullandıgım keratın style. eskısehırden getırttım adamın telını burda yayınlıyamıcagıma gore sız bı sekılde bulacaksnz ztn nettede satışı var..
kullandıgım sampuan doa marka.onuda googleden bulursunuz doa kozmetık dıye
kulandıgım serum down under.
saç uclarımada ıslakken glıserın suruyorum arada nemlı olsn dıye
saçlarım yogun dalgalı kuru ve gür.
bu 2. keratın uygulamam. duzlugu cok kalmadı ama hala eskıye gore ıyı ben bu bakımı yumusak olsun dıye yapıyorum . saçları gür ve zor olanlar bunu 1.5 ay bı yapsa duzenlı sonuc alırlar. sacı cok yaglı olanlara tavsıye etmem.. sımdılık bukadar lutfen ozel msj
atmayın burdan yazın
merhaba.ben ınternette style ın sitesını buldum ama bı ark onun eskı sürüm olduğunu soyledı.bende bır eskişehirli olarak o distributore ulaşmak ıstıyorum sanırım özel mesajınız hala yok gerçi benım de hala yok acaba ben burdan mailimi yazsam sakıncası olur mu siz tel numarasını göndersenız?yada okışıyi nasıl bulduğunuzu öğrenebılır mıyım ınternet adresı var mı?şimdiden teşekkürler
merhaba kılıç balıgı. benım 2. keratın uygulayısım. 3 cuyu yapıcam yakında. saçlarım cok kalın tellı gür dalgalı ve kuru bu yuzden sık yapıyorum.
doa sampuan+saç kremı kullanıyorum serum olarak ossion+ ve down under kullanıodum ama bıttı onlar sımdı magicare professıonal kullanıyorum. benzyl alkol denen madde den korkuyorum ıcerıgındekı down underla karsılastrdm baya farklı. bıde methy.. ile baslayan 2 madde var sıkıntı olurmu. ha bıde elseve nın arı sutlusunden cok bahsetmıssın. ben bayılıyorum ona ama oda bozuyo dımı keratını.
ha bu arada toni & guy urunlerı hakkında bılgın varmı. ne dusunuyorsun. o urunler bozarmı saçtakı keratını..
son olarak saçtakı keratını bozan maddelerı tek tek yazabılırmıyız buraya sulfat sodium paraben dısında. yanı ben ıcerıge bakmadan almıyorumda artık . mesela panthene nın sıvı sac serumu var cok guzel sarı olan . onu alcakdım super ındırımdeydı alamadım ıcerıgınden korktum. gliss in sıvı sac kremlerınıde kulanamıyorum bı yardımcı olursan sevınırım. bu arada nude kullanmıyorum artık ben cok sevmeme ragmen aşırı agırlastırıyo ve bence keratını cok cabuk bozuyo . doa dışında alternatıfım kalmadı
canım pekı maılını at maıle atarm
gerçi ben aldım yaptım güzel de oldu ama benim saçım da çok zor olduğu için yakın zamanda tekrar almam gerekebilir. teşekkürler.
Canım style keratini mi aldın internetten nasıl memnun kaldın mı acaba? Ne kadar oldu yapalı?
canım pekı maılını at maıle atarm
merhaba hanımlar ben siz tecrübeli olduğunuz için buraya sormak istedi ....
saçınızı yıkadıktan sonra kurutuyorsunuz ya gerçekten fön çekmiş gibi duruyormu ?
yoksa bir düzleştiriciden ufakta olsa yardım alıyormusunuz.
teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?